Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Please log in to reply
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1966   vakispasok

vakispasok

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/04/2010 - 00:27

λογικα φιλε μου εχεις Oldbootrom επομενως μπορεις με snowbreeze να κανεις τη δουλεια σου,και να πας με custom 3.1.3 θα κατεβασεις το snowbreeze και την original 3.1.3 και θα φτιαξεις custom 3.1.3..για οτι απορια ειμαστε εδω

Η συσκευή μου είναι από ελλάδα, και έχει την 3.1 (7C144)... Δεν έχω σώσει όμως σε καμία περίπτωση τσ shsh από το cyndia.. θα μπορέσω να κάνω jailbrake με το Snowbreeze αν πάω 3.1.3??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1967   vakispasok

vakispasok

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2010 - 05:51

Παιδιά, νέα δεδομένα.....

Τι κινητό μου είναι 3gs με παλια bootram και firmware 3.1.. Το άνοιξα εχθές.. Έβαλα το blackrain αλλά όταν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε cydia kai rock δοκίμασα το cydia αλλά μου έβγαζε error. Έτσι έβαλα το rock. Δικίμασα ξανά να περάσω το cydia αλλά τίποτα και πάλι. Έτσι πάτησα delete στο blackrain πιστέυοντας πως θα διέγραφα το blackrain για να το ξαναβάλω μήπως και τα καταφερω.. Έτσι όμως έμαθα πως σβήνεται απλά ο πίνακας εγκατάστασης των παραπάνω.. Το rock ωστόσο δουλεύει κανονικά.. Σημειώστε πως δεν μπορώ να εγκαταστήσω και εφαρμογές μέσω itunes, καθώς μου βγάζει error..

Τι να κάνω ρε παιδια??? :(

#1968   vakispasok

vakispasok

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2010 - 07:27

Mόλις καταφερα να εγκαταστήσω το cydia και πάτησα το make my life easier, και μου γράφει τώρα the device has SHSHs on file for iphone OS 3.1.3

Αυτό σημαίνει πως αν κάνω τώρα restore θα με πάει από 3.1 σε 3.1.3, και δε θα μπορώ να κάνω downgade σε καποιο άλλο παλαιότερο firmware?

#1969   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,755 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 07/04/2010 - 10:10

Mόλις καταφερα να εγκαταστήσω το cydia και πάτησα το make my life easier, και μου γράφει τώρα the device has SHSHs on file for iphone OS 3.1.3

Αυτό σημαίνει πως αν κάνω τώρα restore θα με πάει από 3.1 σε 3.1.3, και δε θα μπορώ να κάνω downgade σε καποιο άλλο παλαιότερο firmware?

ναι φίλε μου και αυτό γίνεται γιατί πλέον η apple έχει σταματήσει να υπογράφει παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού και έτσι δεν μπορεί ο server του saurik(cydia) να σου κρατήσει για την 3.1 που είσαι τα αρχεία.πρόσεχε μην κατεβαζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι για να μην έχεις πρόβλημα.

#1970   rouroukos

rouroukos

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 07/04/2010 - 10:22

Καλημέρα,

Είμαι νέος στο θέμα του JB αφού μόλις χθες κατάφερα να το κάνω. Θα ήθελα να ρωτήσω, χωρίς να γίνομαι κουραστικός, τι πρέπει να κάνω από εδω και πέρα για να είμαι καλυμμένος στο θέμα του JB και γενικά να μην κάνω καμιά πατάτα και τα μπλοκάρω όλα, πχ καμιά αναβάθμιση σε 3.1.3 κλπ. Επίσης υπάρχει κάποιος οδηγός για το τι πρέπει να κάνουμε από το cydia; Δηλαδή το άνοιξα και τα έχασα... χαμός έχει τόσα πολλά πράγματα μέσα που φοβάμαι να τα πατήσω μην φάω κάνα σβόλι :blink: , και μετά κάτσω στο παγωτό!! :(

Με λίγα λόγια θέλω να πω: έκανα JB και τώρα τι; :blink:
η συσκευή μου είναι 3GS με 3.1.2 JB
Συγχωρέστε αν ποστάρω σε λάθος σημείο.

Ευχαριστώ!!

#1971   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,755 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2010 - 10:27

Καλημέρα,

Είμαι νέος στο θέμα του JB αφού μόλις χθες κατάφερα να το κάνω. Θα ήθελα να ρωτήσω, χωρίς να γίνομαι κουραστικός, τι πρέπει να κάνω από εδω και πέρα για να είμαι καλυμμένος στο θέμα του JB και γενικά να μην κάνω καμιά πατάτα και τα μπλοκάρω όλα, πχ καμιά αναβάθμιση σε 3.1.3 κλπ. Επίσης υπάρχει κάποιος οδηγός για το τι πρέπει να κάνουμε από το cydia; Δηλαδή το άνοιξα και τα έχασα... χαμός έχει τόσα πολλά πράγματα μέσα που φοβάμαι να τα πατήσω μην φάω κάνα σβόλι :blink: , και μετά κάτσω στο παγωτό!! :(

Με λίγα λόγια θέλω να πω: έκανα JB και τώρα τι; :blink:
η συσκευή μου είναι 3GS με 3.1.2 JB
Συγχωρέστε αν ποστάρω σε λάθος σημείο.

Ευχαριστώ!!

καταρχήν δεν γίνεσαι κουραστικος.στο θέμα σου τώρα...τι ακριβώς θες να έχεις στην συσκευή σου τώρα που είναι jb;εγώ για παράδειγμα όταν είχα jb συσκευή ήθελα να έχω αναφορά παράδοσης στα SMS,160 χαρακτήρες πάλι στα SMS,διαχεοριση κλήσεων,θέματα,bluetooth για μεταφορά δεδομένων...έχω φτιάξει έναν οδηγό με προσωπική άποψη πάνω στο θέμα και αν θες μπορώ να στον στείλω αλλά το μεσημέρι που θα είμαι σπίτι γιατί τώρα γράφω από το κινητό και δεν μου είναι τόσο εύκολο...

#1972   rouroukos

rouroukos

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2010 - 10:34

καταρχήν δεν γίνεσαι κουραστικος.στο θέμα σου τώρα...τι ακριβώς θες να έχεις στην συσκευή σου τώρα που είναι jb;εγώ για παράδειγμα όταν είχα jb συσκευή ήθελα να έχω αναφορά παράδοσης στα SMS,160 χαρακτήρες πάλι στα SMS,διαχεοριση κλήσεων,θέματα,bluetooth για μεταφορά δεδομένων...έχω φτιάξει έναν οδηγό με προσωπική άποψη πάνω στο θέμα και αν θες μπορώ να στον στείλω αλλά το μεσημέρι που θα είμαι σπίτι γιατί τώρα γράφω από το κινητό και δεν μου είναι τόσο εύκολο...

οκ φίλε μου κανένα πρόβλημα θα περιμένω, όλα αυτά που αναφέρεις παραπάνω είναι πράγματα που έχω και εγώ στο μυαλό μου άλλωστε κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη ελπίζω να μην του βγάλω τα μάτια μέχρι τοτε :D

Ευχαριστώ!!!

#1973   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,755 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2010 - 10:37

οκ φίλε μου κανένα πρόβλημα θα περιμένω, όλα αυτά που αναφέρεις παραπάνω είναι πράγματα που έχω και εγώ στο μυαλό μου άλλωστε κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη ελπίζω να μην του βγάλω τα μάτια μέχρι τοτε :D

Ευχαριστώ!!!

εντάξει φίλε μου.μόλις γυρίσω σπίτι θα σου στείλω pm για το τι θα κανείς...

#1974   gharar

gharar

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2010 - 12:42

καλημερα,
ειμαι νεος χρηστης ενος 3gs v.3.1.3. ελληνικο.
Διαβασα αρκετα εδω μεσα και εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν γινεται jailbreak.
Βρηκα ομως σχετικα προγραμματα στο δικτυο οπως το : http://iphone-unlocker-pro.com/
τα οποια (εναντι αμοιβης αγορας) κανουν jailbreak σε ολες τις εκδοσεις.
Τι αποψη εχετε γι' αυτα? Αξιζουν τα 20ευρω που κοστιζουν?
Υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας με τα Ελληνικα δικτυα/τηλεφωνα?
Ευχαριστω....

#1975   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1,164 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2010 - 12:48

δεν ισχυει τπτ απο ολα αυτα τα sites..αγορασες σφραγισμενο 3GS?

#1976   rouroukos

rouroukos

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2010 - 23:04

εντάξει φίλε μου.μόλις γυρίσω σπίτι θα σου στείλω pm για το τι θα κανείς...

χίλια ευχαριστώ, οι οδηγίες σου ήταν κατατοπιστικότατες και πολύ χρήσιμες!!!!

:D :D :D

#1977   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,755 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2010 - 23:09

χίλια ευχαριστώ, οι οδηγίες σου ήταν κατατοπιστικότατες και πολύ χρήσιμες!!!!

:D :D :D

τιποτα φιλε μου...να'σαι καλα...

#1978   AndreasKar

AndreasKar

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2010 - 00:16

Παιδιά καλησπέρα σας πραγματικά βοηθάνε πολύ η οδηγίες σας
Είμαι κάτοχος iphone 3gs αγορασμένο απο vodafone Ελλάδα firmwire 3.1.2 και πριν λίγες μέρες έκανα jailbreak την συσκευή μου με το blackrain και όλα πήγαν μια χαρά. Άνοιξα το blackrain στο iphone και ενω πήγα να κάνω install το cydia αντιλήφθηκα ότι δέν δούλευε το router μου και δυστυχώς δέν μπόρεσα να κάνω install τα προγραμματάκια.Λόγο αυτού έκανα την βλακεία να κάνω delete το εικονίδιο του blackrain ετσι ώστε να το ξανακάνω όταν έχω ασύρματο δίκτυο. Δυστυχώς όταν έτρεξα και πάλι το blacrain και όπως αναμενόταν έκανε απλά reboot η συσκευή χωρίς να εμφανιστεί το εικονίδιο του blackrain στην οθόνη του iphone. Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με συμβουλεψει τι μπορώ να κάνω απο εδώ και πέρα για να μπορέσω να κάνω jailbreak η αν το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να κάνω update στην 3.1.3 και να περιμένω καινούριο jailbreak.
Ευχαριστώ.

#1979   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1,164 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2010 - 00:52

μπορεις να μου πεις το 4ο και το 5ο ψηφιο του serial number της συσκευης σου να δουμε τι bootrom εχεις?γιατι πρεπει να ξανακανεις restore και αμα δεν εχεις oldbootrom το ξεχνας προστοπαρων

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 08/04/2010 - 00:58.

#1980   AndreasKar

AndreasKar

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2010 - 10:47

μπορεις να μου πεις το 4ο και το 5ο ψηφιο του serial number της συσκευης σου να δουμε τι bootrom εχεις?γιατι πρεπει να ξανακανεις restore και αμα δεν εχεις oldbootrom το ξεχνας προστοπαρων

Serial Number 8394D303NP

Τελευταία επεξεργασία από: AndreasKar, 08/04/2010 - 10:49.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες