ρε παιδια εγω με 3gs 32gb αγορασμενο απο κοσμοτε δεν μπορω να κανω τιποτα... δοκιμασα οτι εχει γραφτει εδωμεσα και καθε φορα το ιδιο.. μπενει σε recovery δειχνει το σημα των itunes και μενει εκει... μετα παλι restore και φτου και απο την αρχη!
Φίλε μου εγώ έχω το 3gs 32g με vodafone και μου δούλεψε κανονικά. Τα βήματα που έκανα είναι:
1) κατέβασα το αρχείο
2) το έτρεξα με δικαιώματα administrator (VISTA ή windows7)
3) μου έβγαλε ένα παράθυρο που λέει ότι προσπαθεί να κάνει το σπάσιμο.
4) μου βγάζει ένα παράθυρο επιπλέον που μου λέει ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.
5) ταυτόχρονα στο itunes μου βγάζει παράθυρο που λέει ότι βρέθηκε συσκευή iphone.
6) στην συσκευή γίνετε load εμφανίζοντας το logo του κατασκευαστή του blackra1.
7) η συσκευή ανοίγει και το εικονίδιο του blackra1 εμφανίζετε στην τελευταία σελίδα του iphone.
αφού τρέξετε την εφαρμογή blackra1 από το iphone, έχετε σαν επιλογή να εγκαταστήσετε 3 εφαρμογές. (cydia, icy, rock)
9) μην ξεχάσετε να βάλετε στην εφαρμογή cydia αν αυτή επιλέξετε, τις ρυθμίσεις για να μπορείτε να εγκαθιστάτε εφαρμογές εκτός appstore.
Επίσης να αναφέρω ότι το έτρεξα αρχικά με την έκδοση 3.1 και μετά αφού πέτυχε το jailbreak έκανα εγκατάσταση την νέα έκδοση 3.1.2 και μετά πάλι το έσπασα. Δουλεύει τέλεια μέχρι τώρα.
αυτά για ότι άλλο ρωτάτε...
Τελευταία επεξεργασία από: ELAS, 11/10/2009 - 21:19