Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   ELAS

ELAS

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:15

ρε παιδια εγω με 3gs 32gb αγορασμενο απο κοσμοτε δεν μπορω να κανω τιποτα... δοκιμασα οτι εχει γραφτει εδωμεσα και καθε φορα το ιδιο.. μπενει σε recovery δειχνει το σημα των itunes και μενει εκει... μετα παλι restore και φτου και απο την αρχη!

Φίλε μου εγώ έχω το 3gs 32g με vodafone και μου δούλεψε κανονικά. Τα βήματα που έκανα είναι:
1) κατέβασα το αρχείο
2) το έτρεξα με δικαιώματα administrator (VISTA ή windows7)
3) μου έβγαλε ένα παράθυρο που λέει ότι προσπαθεί να κάνει το σπάσιμο.
4) μου βγάζει ένα παράθυρο επιπλέον που μου λέει ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.
5) ταυτόχρονα στο itunes μου βγάζει παράθυρο που λέει ότι βρέθηκε συσκευή iphone.
6) στην συσκευή γίνετε load εμφανίζοντας το logo του κατασκευαστή του blackra1.
7) η συσκευή ανοίγει και το εικονίδιο του blackra1 εμφανίζετε στην τελευταία σελίδα του iphone.
8) αφού τρέξετε την εφαρμογή blackra1 από το iphone, έχετε σαν επιλογή να εγκαταστήσετε 3 εφαρμογές. (cydia, icy, rock)
9) μην ξεχάσετε να βάλετε στην εφαρμογή cydia αν αυτή επιλέξετε, τις ρυθμίσεις για να μπορείτε να εγκαθιστάτε εφαρμογές εκτός appstore.

Επίσης να αναφέρω ότι το έτρεξα αρχικά με την έκδοση 3.1 και μετά αφού πέτυχε το jailbreak έκανα εγκατάσταση την νέα έκδοση 3.1.2 και μετά πάλι το έσπασα. Δουλεύει τέλεια μέχρι τώρα.
αυτά για ότι άλλο ρωτάτε...

Τελευταία επεξεργασία από: ELAS, 11/10/2009 - 21:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   mastoul

mastoul

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:mastoul2006

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:16

Ελπίζω να βάζεις σωστές ρυθμίσεις στο WinSCP και το iphone να είναι συνδεδεμένο στο internet μέσω του router σου.
Host Name θα βάλεις την ip που έχει το iphone (δες το από το SBSettings) και user name : root , password : alpine

Δοκίμασα κι εγω να συνδεθώ με αυτον τον τρόπο αλλα μου βγάζει μήνυμα οτι η σύνδεση απορίφθηκε απο το iphone (connection refused). Θέλω να στείλω κάτι θέματα που κατέβασα στο φάκελο του winterboard αλλα μου ειναι αδύνατο με όποιο πρόγραμμα κι αν δοκίμασα. Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να χρησιμοποιήσω στο winscp εκτος απο αυτες που προανέφερες;

#393   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:17

Δοκίμασα κι εγω να συνδεθώ με αυτον τον τρόπο αλλα μου βγάζει μήνυμα οτι η σύνδεση απορίφθηκε απο το iphone (connection refused). Θέλω να στείλω κάτι θέματα που κατέβασα στο φάκελο του winterboard αλλα μου ειναι αδύνατο με όποιο πρόγραμμα κι αν δοκίμασα. Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να χρησιμοποιήσω στο winscp εκτος απο αυτες που προανέφερες;

Openssh στο iphone έβαλες?

#394   vOOz

vOOz

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:18

guys για τα 3g ειναι καθαρα θεμα τυχης.. δεν υπαρχουν λυσεις. κλειστε το firewall κ καντε τυχαιες δοκιμες..

#395   mastoul

mastoul

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:20

Openssh στο iphone έβαλες?

Οχι δεν έβαλα. Ειναι απαραίτητο για να λειτουργίσει με το winscp?

#396   kirileman

kirileman

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:20

Δυο θεματάκια στο 3gs (αναβάθμιση από 3.0.1 jb σε 3.1.2 και μετά καπάκι blackra1n).
1) Η αρχική σελίδα του cydia συνεχώς βγάζει Unable to load (timed out) no matter what!
2) Οι εφαρμογές που εγκαθιστώ από cydia δεν βγάζουν το Χ για αφαίρεση, αφαιρούνται μόνο μέσω cydia/manage/packages.
3) Πως λέγεται αυτό το προγραμματάκι που προσθέτει το κουμπάκι edit στη λίστα πρόσφατων κλήσεων για μεμονωμένη διαγραφή;

#397   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:21

Οχι δεν έβαλα. Ειναι απαραίτητο για να λειτουργίσει με το winscp?

Ναι αλλιώς δε θα συνδεθεί με τίποτα.

#398   kostvin

kostvin

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:22

εχω βαλει το appsync κ apps απο cydia απλα sync τις εφαρμογες δεν κανει κ κατι καινουργειο που μολις ανακαλυψα ειναι οτι οι παλιεσ εφαρμογεσ ειναι ολλεσ μεσα απλα δεν φαινονται.Αμα πασ ομως στο search κ ωαλεις το ονομα (π.χ navigon )στο βγαζει κανονικα κ τρεχει.πολυ κουφο.ελεος.καμια λυση?πιστεωο πως με ενα καθαρο φορματ δηλ ενα restor θα φτιαξει κ θα κανω παλι JB.

#399   dekay

dekay

iPH newbie

• 40 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:dekay65

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:22

Απλά θέλω και εγώ (για όσους έχουν ενδοιασμούς) να επιβεβαιώσω την απλότητα και την ακρίβεια του οδηγού της πρώτης σελίδας (με την προσθήκη ότι απενεργοποιούμε firewalls & antivirus, τα οποία σβήνουν το blackra1n ως ιό..., και την επισήμανση ότι αδιαφορούμε εντελώς για τα μηνύματα του itunes, καθώς τα πάντα γίνονται αυτόματα από το blackra1n).

Τα παραπάνω σε iPhone 3GS 32GB (Vodafone GR, αρχικά με 3.0.1 [Jb]), από PC με Win vista 32 Pro SP3. Επιπλέον, διατηρήθηκαν όλα τα στοιχεία και οι εφαρμογές που είχα πριν, οι οποίες δούλεψαν αμέσως μετά την εγκατάσταση του Appsynch, χωρίς ούτε καν restore!!!)

O geohot αξίζει συγχαρητήρια...!!!!

#400   mastoul

mastoul

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:23

Ναι αλλιώς δε θα συνδεθεί με τίποτα.

Συγγνώμη για την παράλειψη μιλάω για το 3gs

#401   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:23

Δυο θεματάκια στο 3gs (αναβάθμιση από 3.0.1 jb σε 3.1.2 και μετά καπάκι blackra1n).
1) Η αρχική σελίδα του cydia συνεχώς βγάζει Unable to load (timed out) no matter what!
2) Οι εφαρμογές που εγκαθιστώ από cydia δεν βγάζουν το Χ για αφαίρεση, αφαιρούνται μόνο μέσω cydia/manage/packages.
3) Πως λέγεται αυτό το προγραμματάκι που προσθέτει το κουμπάκι edit στη λίστα πρόσφατων κλήσεων για μεμονωμένη διαγραφή;

1. Μάλλον έχει πρόβλημα δοκιμάζεις αργότερα και σε μένα αυτό κάνει.
2. Επιλέγεις την εφαρμογή που θες να απεγκαταστήσεις, πατάς πάνω δεξιά modif και σου βγάζει δύο επιλογές reinstall και remove (αν θυμάμαι καλά).
3. Δυστυχώς δεν το γνωρίζω.

#402   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:24

Συγγνώμη για την παράλειψη μιλάω για το 3gs

Σε όλα χρειάζεται δεν έχει σημασία το μοντέλο.

#403   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:24

εχω βαλει το appsync κ apps απο cydia απλα sync τις εφαρμογες δεν κανει κ κατι καινουργειο που μολις ανακαλυψα ειναι οτι οι παλιεσ εφαρμογεσ ειναι ολλεσ μεσα απλα δεν φαινονται.Αμα πασ ομως στο search κ ωαλεις το ονομα (π.χ navigon )στο βγαζει κανονικα κ τρεχει.πολυ κουφο.ελεος.καμια λυση?πιστεωο πως με ενα καθαρο φορματ δηλ ενα restor θα φτιαξει κ θα κανω παλι JB.

Δες από SBSettings αν το έβαλες μήπως έχει κρυφά εικονίδια.

#404   aris1978

aris1978

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:25

Λοιπόν,μετά από πολύ κούραση και σπασμένα νεύρα το βρήκα χάρη στον igouharry

Σε Vista.
Χωρίς SIM.

1)σβηστε το iphone (& ολα τα προγραμματα)
2)τρεξτε το αρχειο blackra1n.exe (RUN AS ADMINISTRATOR ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ)
3) πατήστε make it ra1n
4) ανάψτε to iphone
5) περιμένετε

#405   mastoul

mastoul

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:29

Σε όλα χρειάζεται δεν έχει σημασία το μοντέλο.

Ευχαριστώ αυτο ηταν που έλειπε τελικά! Μπήκα κανονικά! Μήπως γνωρίζεις σε ποιον φάκελο μέσα πρρέπει να ρίξω τα θέματα που κατέβασα για το winterboard?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24

0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες