Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   koykoy5

koykoy5

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:49

+1.κ γω τα ιδια.γινεται πανικος διαβαζω διαβαζω κ τα ανακατευω ολα στο μυαλο μου.προτεινω να παμε ολοι για υπνο κ αυριο με πιο καθαρο μυαλο βλεπουμε

και μέχρι αύριο το άλλο μισό ημισφαίριο που τώρα έχει μέρα θα έχει κάνει τα πειράματα του οπότε στα διαφορα forum θα έχουν βγει πιο ασφαλές συμπεράσματα και θα μπορούν εδώ οι Mod. να μας απαντήσουν με μεγαλύτερη ασφάλεια
:)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   antonio

antonio

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:50

Σε έμενα δούλεψε το εξής (Windows Vista Home - Laptop - 3GS 16GB):

1. Stop all antivirus - firewall software process - Τα σταμάτησα και από τα process για να μην αρχίσουν αυτόματα με το restart
2. Αποσύνδεση του Iphone και του καλωδίου του.
3. Επανεκκίνηση
4. Ανοιγμα του blackra1n.exe ως διαχειριστής συστήματος
5. Σύνδεση του iphone στο laptop και μόλις ακουστεί το κλινγκ ότι το πιτσι αναγνώρισε το iphone πατήστε το κουμπί make it ra1n
6. Αναμονή περίπου 1-1.5 λεπτό και έτοιμο...

:) :lol: :P :o

#453   stoneroula

stoneroula

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:51

εχω ενα 3g με την 3.1.2 το εκανα αναβαθμιση οπως διαβασα ακολουθω ολες τις οδιγιες σας αλλα φτανει μεχει εκει που λεει running... και στο iphone δεν βγιενει η μουτσουνα του τυπα οπωσ δειχνοθν οι photo αυτο σιμενει οτι δεν γεινετε jb σωστα? ειμαι με windows 7

Τελευταία επεξεργασία από: stoneroula, 11/10/2009 - 22:52

#454   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:56

Όπα φίλε ποιος είπε για να τα σβήσεις όλα? Εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα με το να εκτελέσεις τον οδηγό για το blackra1? Τι iphone έχεις? Πάντως το blackra1 μαμάει!!!

Όταν γίνεται το upgrade se 3.1.2 (όπως και σε κάθε άλλο firmware restore/upgrade) μέσω iTunes, τότε (εδώ και χρόνια πλέον) ξέρουμε ότι σβήνονται όλα τα applications, contacts, SMS, ρυθμίσεις κτλ. και πρέπει να τα περάσεις όλα από την αρχή (restore τα contacts, SMS, κτλ. μέσω iTunes και εγκατάσταση όλων των Cydia applications και των cr***ed ipa's από την αρχή). Για αυτό και η ερώτησή μου, μήπως και γίνεται κάπως να τα κρατήσω όλα αυτά και να περάσω από JB 3.1 σε JB 3.1.2 χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Λοιπόν; Γίνεται αυτό;;;

#455   kostas-k

kostas-k

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 11/10/2009 - 23:04

Δυο θεματάκια στο 3gs (αναβάθμιση από 3.0.1 jb σε 3.1.2 και μετά καπάκι blackra1n).
1) Η αρχική σελίδα του cydia συνεχώς βγάζει Unable to load (timed out) no matter what!

Κι εμένα μου το έκανε αυτό και μέσα από το Cydia Εγκατέστησα ξανά το Cydia Installer και έφτιαξε.
Το πρόβλημα που έχω και πείτε μου αν το κάνει σε εσάς, δε λειτουργεί σχεδόν καμιά εφαρμογή που εγκαθιστώ από το Cydia, ενδεικτικά SBSettings, Categories, iKeyEx, Iphonedelivery....

Το ίδιο και σε σας φαντάζομαι,ε?

#456   elal

elal

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 23:07

Παιδιά παρατήρησα ότι σε εμένα σταμάτησε να κολλάει και ξεκίνησε το jailbreak ενώ έκανα συνχρονισμό στο itunes....
Δεν θέλω να μπερδέψω κανέναν απλά καταθέτω την παρατήρησή μου...

#457   Aris

Aris

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 23:12

Ακριβως το ιδιο και σε μενα, κολλαει στο σημα του itunes με το καλωδιο. (3g απο vodafone)

#458   soiramk

soiramk

iPH Enthousiast

• 524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 11/10/2009 - 23:15

Εγώ ΤΕΛΟΣ για απόψε κ με την τωρινή έκδοση του blackra1n! Δοκίμασα ΟΛΑ όσα έχουν αναφερθεί(άλλο USB, antivirus κτλ...) Τίποτα! Όποτε κ να το έτρεξα κ να πάτησα το "make it ra1n" σταματούσε στο "entering recovery mode" ή στο "running..."
Είμαι με μια καθαρή 3.1.2 κ περιμένω κάτι απο dev team ή πιο σταθερό blackra1n απο τον GeoHot!

Vista και iPhone 3G

Τελευταία επεξεργασία από: soiramk, 11/10/2009 - 23:15

#459   Aris

Aris

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 23:19

Εγω τωρα περναω ενα backup και το αφηνω χωρις J/b μεχρι να βγει κατι που να δουλευει σωστα σε 3g. Εχω δοκιμασει τα παντα και δεν εγινε τπτ

#460   marconi

marconi

iPH User

• 164 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 23:20

καλησπερα εχω 3gs και κανω update σε 3.1.2 μεσο itunes 9.Ξεκιναει η διαδικασια και μου λεει να κανω update του λεω οκ.Αφου το κατεβασει μετα απο καποια δευτερολεπτα βγαζει αυτο το error

There was a problem downloading the software for the iphone.The network connection timeout.Make sure your network connection is active or try again later

να πω οτι εχω ιντερνετ κανονικα καμοια ιδεα?

#461   nikap4

nikap4

iPH Contributor

• 1.582 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 11/10/2009 - 23:23

εχω την 3.1 σε 3g παρακολουθω 5 ωρες τα προβληματα και δεν το ακουμπαω

#462   takos

takos

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 23:29

Μια ερωτηση παιδια.Μολισ εκανα Donate για το προγραμμα και πληρωσα με paypal.Μετα βγηκα απο Paypal και δεν βρηκα τι σελιδα που θα κανω install το προγραμμα. Εσεις πωσ το κανατε install?

#463   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 23:31

Μια ερωτηση παιδια.Μολισ εκανα Donate για το προγραμμα και πληρωσα με paypal.Μετα βγηκα απο Paypal και δεν βρηκα τι σελιδα που θα κανω install το προγραμμα. Εσεις πωσ το κανατε install?

Στο www.blackra1n.com πάτα την εικόνα των Windows (τέρμα κάτω στο κέντρο) και θα κατέβει το blackra1n.exe

Edit:
Σε όσους κολλάει στο "entering recovery mode" ή στο "running" δοκιμάστε να ξανατρέξετε το blackra1n για 2η φορά χωρίς να κλείσετε την εφαρμογή (που τρέξατε την 1η φορά)

iH8sn0w: "Tip on running blackra1n! Run it once. If you just get a black screen, open ANOTHER blackra1n, and make it ra1n!"

Τελευταία επεξεργασία από: iPhoneHellas, 11/10/2009 - 23:55

#464   elal

elal

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 23:45

Λοιπόν σας λέω τι έκανα μετά απο απειρες προσπάθειες
1. Με itunes restor και συγχρονισμό. 2. Κλείσιμο όλα τηλέφωνο,itunes, καλώδιο usb. 3. Επανεκκίνηση τηλεφώνου και σύνδεση με internet. 4. Σύνδεση με usb άνοιγμα itunes . 5 .Μόλις ξεκίνησε τον συγχρονισμό ξεκίνησα κι εγω το blackra1n . 6. Δεν κολλάει πιά και κάνει jaibreak . 7. Περιμένω και ολοκληρώνει την διαδικασία επιτυχώς. 8.. Κάνω στο iphone ένα καθαρισμό (ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά/και σβήνω όλες τις ρυθμίσεις). 9. Κάνω επανεκκίνηση , ξανασυνδέομαι και εγκαθιστώ το cydia.Και κατόπιν όλα τα βασικά που χρειάζεται το τηλέφωνο από το cydia…
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο και εγώ παιδεύτηκα πολύ…..
Κάποιος πιο σχετικός ίσως μπορεί να μας τα πει καλύτερα

Τελευταία επεξεργασία από: elal, 11/10/2009 - 23:47

#465   kostas-k

kostas-k

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 11/10/2009 - 23:56

Τελικά έχετε κι εσείς το πρόβλημα που δεν τρέχουν πολλές εφαρμογές από το Cydia? Όπως το SBSetting, iPhonedelivery, Categories, Winterboard και λοιπά?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες