Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   elal

elal

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:00

@kostas-k
Όχι δεν το έχω αυτο το πρόβλημα νομίζω πως άν απεγκαταστήσεις το cydia και το ξαναεγκαταστήσεις θά σου δουλέψουν μην ξεχάσεις να βάλεις και μια δωρεάν εφαρμογή απο το applestore.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   pantnick

pantnick

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:01

Αφού προσπάθησα 10-15 φορές σε pc με Vista και σε laptop με windows7 δεν είδα φως... Είπα στο τελος να κάνω μια ακόμα προσπάθεια στο laptop και έκλεισα τις διεργασίες,firewall και έτρεξα το blackra1n χωρίς xp compatiblity mode κτλ... και δούλεψε... Δεν ξέρω γιατι αφού και τις προηγούμενες 15 φορές το ίδιο έκανα. Για αυτούς που ακόμα παλεύουν, στον φάκελο που έχετε το blackra1n.ΕΧΕ φτιάχνει και ενα log αρχείο το οποίο αν το ανοίξετε με txt θα πάρετε μια ιδέα σε τι error κολλάει.

#468   maxsto

maxsto

iPH User

• 153 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:05

Λοιπον.....ας πω και εγω την εμπειρία μου....
Ειχα ενα 3G σε 3.0 (πλεον ειμαι στην 3.1.2 JB)
"εκατσα" και διαβασα ολες τις σελιδες του τοπικ απο την αρχή,για να δω αποψεις!!
Μου εφαγε σχεδον 1.5 ώρα!!
Παρόλο που το ενα μερος του μυαλου μου ελεγε ,περιμενε ακομα λιγο για να χρησιμοποιησεις το blackrain αφου εβλεπα πολλα προβληματα σε 3G...., το αλλο μισο με παρακινουσε να το κανω....χαχαχα διχασμενη προσωπικοτητα ειμαι!!
Τελικα το εκανα και ολα ΟΚ μεσα σε 3 λεπτα!!
Ακολουθησα τις οδηγίες του φίλου στην σελιδα 22
Δουλευω με Vista Home.
Ενα μεγαλο μπράβο στον Geo!!,
ήταν το πιο ευκολο και το πιο γρηγορο JB που εχω κάνει!!
Αυτα..... ::)

Τελευταία επεξεργασία από: maxsto, 12/10/2009 - 00:06

#469   kostas-k

kostas-k

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:05

@kostas-k
Όχι δεν το έχω αυτο το πρόβλημα νομίζω πως άν απεγκαταστήσεις το cydia και το ξαναεγκαταστήσεις θά σου δουλέψουν μην ξεχάσεις να βάλεις και μια δωρεάν εφαρμογή απο το applestore.

Δλδ ας πούμε το SBSettings ή το winterboard σου δουλεύουν?

#470   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:07

Όπως είπα και εγώ στο άλλο topic , ναι δουλεύει το sbsettings τουλάχιστον..

#471   elal

elal

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:07

Δλδ ας πούμε το SBSettings ή το winterboard σου δουλεύουν?

Ναι φίλε κανονικά...

#472   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:13

το βρηκα και εγω guyz το windows Compatibility mode πρεπει να ειναι σε Windows xp Service Pack 3 ...

εγω το ετρεχα με SP2 Και δν το εκανε .. το πηγα Manual και εγινε ...

Τιποτα αλλο δν χρειαζεται οπως λεει και ο μαστορας στην αρχη .... αρκει να τρεξει σωστα το μηχανημα του ...

οποιος δν με καταλαβε τι εννοω απλα Pm me ..

#473   aleja7

aleja7

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:18

εχω το εξεις προβλημα οταν παω να κανω μεσα απο hackulo εγκατασταση το appsync δε με αφηνει και λεει το μηνυμα

the request modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be outomatically found or fixed..

ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ
λεει ,,, Depends firmware >= 3.1

#474   kostas320

kostas320

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:24

παιδια εμενα ειναι 3.1 OTB και update σε 3.1.2 και λεω τωρα να κανω jailbreak με το blackrain. αν γινει κααμια στραβη αργοτερα και πρεπει να κανω ρεστορε για να μην χασω την εγγυηση,θα γινεται? ή πρεπει να κρατησω καποιο νουμερο ecid shsh?υπαρχει κατι τετοιο ή εχω βραχυκυκλωσει απο το διαβασμα και λεω βλακειεσ?

#475   mikrovioslive

mikrovioslive

iPH Addict

• 757 μηνύματα
  • Twitter:@mikrovioslive
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:mikrovioslive

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:28

ναι βρε καντο δεν χρειαζεται τπτ.. απλα αν χρειαστεις απως λες restore κ go service χωρις προβλημα..

#476   natale0510

natale0510

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:31

Εγω καταφερα νωριτερα να το κανω αλλα επειδη μου εβγαζε error το Cydia εκανα restore και παλι ειμαι στο μηδεν.
Εχω αρχισει να πιστευω οτι οντως ειναι θεμα τυχης στα 3G

#477   M86857

M86857

iPH Member

• 258 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:43

Εγω καταφερα νωριτερα να το κανω αλλα επειδη μου εβγαζε error το Cydia εκανα restore και παλι ειμαι στο μηδεν.
Εχω αρχισει να πιστευω οτι οντως ειναι θεμα τυχης στα 3G

#478   eliask29

eliask29

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:44

Kαλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να πώ οτι παρατήρησα πως οταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμενο στο pc και ξεκινάει η εφαρμογή blackra1n ισως να μη γίνει το jailbreak.Αντιθέτος έχωντας το blackra1n σε λειτουργία και να λέει waiting for phone , αν εκείνη την ώρα ανάψετε το iphone και συνδέσετε to usb όσο ακόμα φαίνεται το μήλο στην οθόνη τότε το jailbreak γίνετε χωρίς κανένα κόλημα.

#479   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:48

Kαλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να πώ οτι παρατήρησα πως οταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμενο στο pc και ξεκινάει η εφαρμογή blackra1n ισως να μη γίνει το jailbreak.Αντιθέτος έχωντας το blackra1n σε λειτουργία και να λέει waiting for phone , αν εκείνη την ώρα ανάψετε το iphone και συνδέσετε to usb όσο ακόμα φαίνεται το μήλο στην οθόνη τότε το jailbreak γίνετε χωρίς κανένα κόλημα.

δν ισχυει δοκιμασα τα παντα ... δν το διαβαζει σωστα ... αν τρεξετε σε Xp SP3 θα γινει ... ειτε σε κανονικο ειτε μεσω του προγραμματος συμβατοτητας

#480   M86857

M86857

iPH Member

• 258 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:49

μεγαλο προβλημα με cydia.ενω εκανα jailbreak και πηγα να προσθεσω ενα repo ξαφνικα στο cydia χαθηκαν ολα,δεν υπαρχουν ουτε senctions ουτε μπορω να προσθεσω repo τιποτα απολυτως."encountered asection with no package.no header"αυτο το μυνημα μου εμφανιζει.μπορει να βοηθησει καποιος? μηπωσ φταιει οτι εκανα unistall το blackra1 απο το κινητο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες