Τι να πω
Αυτος ο πιτσιρικας ο Geohot εχει βαλθεί να μας τρελανει
?
? Μολισ εκανα jailbreak το iPhone 3GS 16GB μου μεσα σε μολισ 20 sec....Ολα λειτουργούν κανονικα και το τηλ εχει γεμισει ηδη απο apps και games τα οποια λειτουργουν ολα κανονικοτατα.....Ενα μεγαλο ευχαριστώ στον Geohot....αλλο ενα μεγαλο ευχαριστώ στα παιδια του forum για τη βοηθεια τουσ σε διαφορα προβληματα που παρουσιαζονται......Και ενα μεγαλο ευχαριστώ στο staff του iphonehellas για την εγκαιρη και πληρη ενημερωση του σε οποιοδηποτε θεμα του iPhone.....
ΥΓ: Για οσουσ προβληματίζονται με το jailbreak : Εκανα update σε 3.1.2 μεσω itunes και μετα αφου το κινητο μου ανοιξε κανονικα απλα το αφησα συνδεδεμενο στο itunes και εκτελεσα το blackra1n....Οποιαδηποτε μυνηματα παρουσιαστηκανε στο itunes κατα τη διαρκεια του jailbreak απλα τα παρεβλεψα και ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΑ μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια του jailbeak και να ανοιξει το κινητο μου κανονικα...Μετα πατησα cancel στα μυνηματα του itunes....Χρησημοποιω iPhone 3GS 16gb - itunes τελευταια εκδοση 9.0 και Windows XP Proffesional Ελληνικά....Επειτα εγκατεστησα cydia κ.τ.λ.
Τελευταία επεξεργασία από: JorjP, 12/10/2009 - 01:10.