Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   natale0510

natale0510

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2009 - 00:51

Kαλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να πώ οτι παρατήρησα πως οταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμενο στο pc και ξεκινάει η εφαρμογή blackra1n ισως να μη γίνει το jailbreak.Αντιθέτος έχωντας το blackra1n σε λειτουργία και να λέει waiting for phone , αν εκείνη την ώρα ανάψετε το iphone και συνδέσετε to usb όσο ακόμα φαίνεται το μήλο στην οθόνη τότε το jailbreak γίνετε χωρίς κανένα κόλημα.

Δεν...

Τελευταία επεξεργασία από: natale0510, 12/10/2009 - 00:59

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   JorjP

JorjP

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 01:09

Τι να πω?????? Αυτος ο πιτσιρικας ο Geohot εχει βαλθεί να μας τρελανει???????? Μολισ εκανα jailbreak το iPhone 3GS 16GB μου μεσα σε μολισ 20 sec....Ολα λειτουργούν κανονικα και το τηλ εχει γεμισει ηδη απο apps και games τα οποια λειτουργουν ολα κανονικοτατα.....Ενα μεγαλο ευχαριστώ στον Geohot....αλλο ενα μεγαλο ευχαριστώ στα παιδια του forum για τη βοηθεια τουσ σε διαφορα προβληματα που παρουσιαζονται......Και ενα μεγαλο ευχαριστώ στο staff του iphonehellas για την εγκαιρη και πληρη ενημερωση του σε οποιοδηποτε θεμα του iPhone.....

ΥΓ: Για οσουσ προβληματίζονται με το jailbreak : Εκανα update σε 3.1.2 μεσω itunes και μετα αφου το κινητο μου ανοιξε κανονικα απλα το αφησα συνδεδεμενο στο itunes και εκτελεσα το blackra1n....Οποιαδηποτε μυνηματα παρουσιαστηκανε στο itunes κατα τη διαρκεια του jailbreak απλα τα παρεβλεψα και ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΑ μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια του jailbeak και να ανοιξει το κινητο μου κανονικα...Μετα πατησα cancel στα μυνηματα του itunes....Χρησημοποιω iPhone 3GS 16gb - itunes τελευταια εκδοση 9.0 και Windows XP Proffesional Ελληνικά....Επειτα εγκατεστησα cydia κ.τ.λ.

Τελευταία επεξεργασία από: JorjP, 12/10/2009 - 01:10

#483   angmar

angmar

iPH Member

• 296 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 01:28

δν ισχυει δοκιμασα τα παντα ... δν το διαβαζει σωστα ... αν τρεξετε σε Xp SP3 θα γινει ... ειτε σε κανονικο ειτε μεσω του προγραμματος συμβατοτητας

Σε Windows XP Sp3 φρέσκια εγκατάσταση, δεν έγινε τίποτα με το άιφον 3G.

#484   gimis69

gimis69

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 01:40

Μετά από 6 ώρες δοκιμάζοντας τα πάντα σε iphone 3g 8giga vodafone δεν κατάφερα να το κάνω JB και το γύρισα πάλι στην OS 3.0.1 JB.

#485   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 01:49

Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα.Οσοι εχουν 3gs JB 3.01 και θελουν να πανε σε 3.1.2..... αν πας μονο με update και μετα JB δεν μενει μεσα η σαβουρα απο το προηγουμενο JB της 3.0.1?Οποτε για να καθαρισει το κινητο χρειαζεται πρωτα restore?Bοηθηστε με λιγο εδω και τι επιπτωση εχει σε αυτα που εχω ηδη εγκαταστησει?Τα χανω ολα ενω αν κανω μονο update και JB οχι?

#486   panosspap

panosspap

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 01:54

Παιδια καλησπερα!!
Λοιπον. Εχω το 3g ελληνικο, κατεβασα την 3.1.2. κ εχω κ το τελευταιο itunes.
Ο Γιωργακης ειχε δικιο οτι γινεται jb κ σε 3g, μονο που δεν εδωσε κ τις απαραιτητες οδηγιες του πως θα γινει ακριβως αυτο!!
Πριν ξεκινησω να κανω οτιδηποτε καθησα κ διαβασα προσεχτικα ολα τα σχολια που εχουν γραφτει εδω μεσα! Ο καθε ενας εχει την δικια του προσωπικη εμπειρια να πει, αλλα αν κατσετε κ τα δειτε λιγο πιο προσεχτικα ολα μαζι εχουν σχεση!!
Θα σας πω τωρα τι εκανα εγω. Καταρχας εχω windows vista greek home edition.
Λοιπον. Ολα βημα-βημα!
1)Ειχα ανοιχτο το itunes.
2)Συνδεω το iphone με το καλωδιο στο pc.
3)Απενεργοποιω τελειως το iphone.
4)Παταω να ανοιξει το αρχειο blackrain.
5)Ενεργοποιω παλι το iphone.
6)Παταω το "make it rain".
7)Μου πεταει το itunes μηνυμα για να κανω restore κ εγω παταω το "x".
8)Το iphone μου εχει εμφανισει την πολυποθητη φωτο του Geo κ απο εκει κ περα τα κανει ολα μονο του. Κανει reboot μονο του κ οταν ανοιξει κ του ξεκλειδωσετε την sim με το pin σας, ανοιγεται το wifi κ πατατε στο blackrain που εχει περαστει στο springboard.
9)Απο εκει κ περα κανετε ολες τις απαραιτητες λειτουργιες με το cydia που μας εχουν γραψει τα παιδια με τις οδηγιες τους στην πρωτη σελιδα.

Αυτο που ειδα ειναι οτι εμεις σαν Ελληνες εχουμε παντα την βιασυνη στο αιμα μας κ τα θελουμε ολα να γινουν μονα τους. Λιγη προσοχη στις οδηγιες, οχι αγχος κ ολα θα φτιαξουν!!

Ελπιζω να βοηθησα. Ακομα κ ενας να τα καταφερει με αυτα που εγραψα θα ειναι καλο!! Καλη επιτυχια παιδια!!!

p.s. Αν τρωει σκαλωμα σε καποια φαση της πορειας, εγω δεν εκανα restore. Απλα παταγα το home button κ το off button για να το κλεισω κ μετα το ανοιγα παλι κ προσπαθουσα απο την αρχη!!

Good Luck to everyone!!!

Φίλε, είσαι αρχηγός! Iphone 3gs έχω και μου κόλλαγε στην μαύρη οθόνη. Έκανα αυτά ακριβώς που γράφεις και δούλεψε!

#487   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 12/10/2009 - 02:08

Παιδιά το συνδέετε το iphone στις πίσω usb ή μήπως στις μπροστά ή σε hub??
Ποτέ μην το βάζετε σε hub ή σε μπροστινές usb θύρες κατά το restore.Πάντα στις πίσω.

Για όσους το κάνουν από laptop δεν ισχύει η παρατήρηση...

Εγώ το κάνω πάντα απο τις μπροστινές USB, και δεν παίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια, το κουτί είναι Zalman Fatal1ty...

#488   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 02:08

ενω εκανα κανονικα jb κ δεν ειχα κανενα προβλημα, προσπαθω να περασω τ repo tou xsellize κ δεν μου τ περναει για κανενα λογο.. καμια ιδεα?

#489   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/10/2009 - 02:11

Μηνα ειναι down ο server τους απο χθες για συντηρηση.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 12/10/2009 - 02:12

ezgif_com_crop_2.gif

#490   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 12/10/2009 - 02:13

@kostas-k
Όχι δεν το έχω αυτο το πρόβλημα νομίζω πως άν απεγκαταστήσεις το cydia και το ξαναεγκαταστήσεις θά σου δουλέψουν μην ξεχάσεις να βάλεις και μια δωρεάν εφαρμογή απο το applestore.

Δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει αυτό. Εγώ αμέσως μετά το Blackra1n (σε 3GS με 3.1.2) έβαλα αμέσως το Cydia και καπάκι (χωρίς να κάνω τίποτα στο iStore) SBSettings, Winterboard, Backgrounder και δουλεύαν άψογα...

#491   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 02:20

Μηνα ειναι down ο server τους απο χθες για συντηρηση.

ευχαριστω θαναση... :D :D

#492   natale0510

natale0510

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 02:28

Δοκιμασα τα παντα και δεν καταφερνω να το ξανακανω jailbreak.
Btw νωριτερα που το ειχα κανει μου εβγαζε μηνυμα στο Cydia οτι πρεπει να κανω restore γτ λεει δν αναγνωριζει το ιδιο το Cydia την εκδοση του λογω συνυπαρξης με το Ice. Ειχε κανεις αναλογο θεμα?

#493   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 03:01

Δοκιμασα τα παντα και δεν καταφερνω να το ξανακανω jailbreak.
Btw νωριτερα που το ειχα κανει μου εβγαζε μηνυμα στο Cydia οτι πρεπει να κανω restore γτ λεει δν αναγνωριζει το ιδιο το Cydia την εκδοση του λογω συνυπαρξης με το Ice. Ειχε κανεις αναλογο θεμα?

Ακριβως ακριβως το ιδιο πραγμα εκανα και εγω....και τωρα δεν γινετα jailbreak για κανενα λογο ξανα!!!

#494   antonis4

antonis4

iPH User

• 185 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 12/10/2009 - 03:42

ενω εκανα κανονικα jb κ δεν ειχα κανενα προβλημα, προσπαθω να περασω τ repo tou xsellize κ δεν μου τ περναει για κανενα λογο.. καμια ιδεα?

Δοκιμασε να βαλεισ αυτο http://cydia.xsellize.com

#495   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 04:14

Δοκιμασε να βαλεισ αυτο http://cydia.xsellize.com

ευχαριστω, τ περασα κ λειτουργει μια χαρα

Ad

Ad

Team