Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Please log in to reply
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   marioslink1

marioslink1

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2009 - 04:35

Σε ipod 3g 8gb κολλαει στο reboot τα εχω δοκειμασει ολα....
Προσπαθησα 5 φορες αλλα τιποτα, μετα την φοτογραφια του geo hot μενειμαυρη η οθονη και λεει το γνωστο μηνυμα στο itunes....
τι θα κανοθμε τελικα εμεις?/?/
Μηπως να αγορασω καμια καρτα και να αγοραζω app απο itunes ε..? βαρεθηκα να πολεμαω!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   M86857

M86857

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2009 - 06:16

ξερει κανεις πωσ κανω επανεγκατασταση του cydia? το εκανα jailbreak xθες αλλα ενω πηγα να προσθεσω το repo toy xsellise μου εσβησε τα παντα απο cydia και μου βγαζει μυνημα "encounter a senction with no package:header.αν ξερει κατι καποιος ας βοηθησει.

#498   asikis

asikis

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 08:08

Καλημερα,
Εχω ενα 3GS σε 3.0.1 jailbreaked. Δυστηχως δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα posts. Η απορια μου ειναι τι θα κρατησει το iTunes οταν παρω backup. Θα μου κρατησει οτι εχω περασει μεσω Cydia? Θα μου κρατησει τα data απο παιχνιδια που παιζω ωστε να μην χασω το progress? Ή θα κανει backup μονο τα τραγουδια, επαφες, μηνυματα κτλ και θα πρεπει ολα να τα ξαναβαλω απο την αρχη (απο repo στο cydia μεχρι και το SBSettings)?

ευχαριστω

#499   laskos0

laskos0

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 08:11

ξέρει κανείς πως κάνω επανεγκατάσταση του Cydia? το έκανα jailbreak xθες άλλα ενώ πήγα να προσθέσω το repo του xsellise μου έσβησε τα πάντα από Cydia και μου βγάζει μήνυμα "encounter a senction with no package:header.αν ξέρει κάτι κάποιος ας βοηθήσει.

νομίζω αρκεί να πας στο εικονίδιο του blackra1n και μόλις το ανοίξεις σου έχει επιλογές.. Τικάρεις το Cydia και όλα προχωρούν κανονικά..Δεν χρειάζεται να προσθέσεις κανένα repo πουθενά

#500   Billucky

Billucky

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 08:40

ξερει κανεις πωσ κανω επανεγκατασταση του cydia? το εκανα jailbreak xθες αλλα ενω πηγα να προσθεσω το repo toy xsellise μου εσβησε τα παντα απο cydia και μου βγαζει μυνημα "encounter a senction with no package:header.αν ξερει κατι καποιος ας βοηθησει.

Έπαθα ακρίβώς το ίδιο.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μπείς με SSΗ στο path (/private/var/stash/Applications.mHoVWr/Cydia.app/Sources)και διέγραψε το repo του xsellize

Αν δεν είχες εγκαταστήσει ssh πριν το repo, τότε την πάτησες σαν εμένα...

Ξανάμανά τα ίδια (update και Jailbreak)

ΠΡΟΣΟΧΗ.... Στο site του xsellize αναφέρει ότι όλοι οι vip users (με username και password δηλαδή) θα διαγραφούν, και αναφέρει να ΜΗΝ προσθέσουμε ακόμα το παλιο repo.. Έχει βγάλει καινούργιο για αυτούς που δεν είναι vip users

#501   FrankyGR

FrankyGR

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 12/10/2009 - 08:45

Μόλις δοκίμασα και το Ipod Touch 3G 64GB από USA. Όλα μια χαρά παιδιά τώρα κατεβάζω Cydia χε χε. Θέλω να δω σε reboot χάνει το jailbreak του ή με άδειασμα της μπαταρίας μόνο.
Το τρέχω με windows 7 σε compatibility mode Windows Vista. Χτες παιδευόμουν πάνω από 2 ώρες με το iPhone 3G μου.

To cydia πάει σφαίρα στο Ipod Touch 3G

Τελευταία επεξεργασία από: FrankyGR, 12/10/2009 - 08:50.

#502   arxondas1

arxondas1

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 08:48

απίστευτος ο george! πολλά μπράβο στπ παιδί! μολις τελίωσα το jb.. όλα δουλέψανε ακριβώς όπως είχε υποσχεθεί!

Θα πρεπει να ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΑ update την 3.2 απο την 3 που ειμαι, και μετα θα κανω blacka1n ?
Γιατι ετσι πρεπει να παρω backup ολα ενω με το winpwn τιποτα...

#503   fuzzy

fuzzy

iPH Addict

• 725 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 08:51

με 3GS με την σειρά

- κατέβασα 3.1.2 και shift-restore στο itunes
- μόλις τελείωσε και ΠΡΙΝ κάνω restore from backup, κατέβασα το blackra1n, έκλεισα το itunes και έτρεξα το blackra1n
- έτοιμο σε 5 sec!
- ανοίγει το itunes μόνο του μετά το reboot, αλλά το αγνοώ
- πάω στο τηλέφωνο, ανοίγω wifi, τρέχω το blackra1n, εγκαθηστώ cydia, εγκαθηστώ Appsynch 3.1 ;) και μετά πάω στο itunes και κάνω restore from backup

έτοιμος! :lol:

#504   sonam

sonam

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 08:54

Καλημέρα και απο μένα,ύστερα απο πολλές προσπάθειες κατάφερα και εγω να το κάνω βρέξει κάνοντας unistall το itunes εκανα εγκατάσταση το cydia ολα καλα περασα απο το cydia όλες τις εφαρμόγες που ήθελα,αλλα εδω ξεκινάνε τα προβήματα μου,δεν μπορώ να περάσω καμμία εφαρμογή απο το pc που ειχα πριν games και τετοια.....Καμμια ιδέα κανείς???

μαλλον πρεπει να κανω install to appsync???? χεχεχε
αν ναι που το βρήσκω????

Τελευταία επεξεργασία από: sonam, 12/10/2009 - 08:57.

#505   pug206

pug206

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 08:57

Εγω δηλαδη που ειμαι με 3.0 jailbroken με redsnow τι κανω? Εχω εφαρμογες cydia που τις χρειαζομαι, θα τις χασω οταν κανω αναβαθμιση σε 3.1.2 λογικα οποτε μετα τις ξαναπερναω χειροκινητα? Για τα αλλα ενταξει καταλαβα, μετα το blackra1n και πριν το sync ξαναβαζω appsync οποτε μπαινουν ολα κανονικα μεσω itunes.

#506   pug206

pug206

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 08:57

μαλλον πρεπει να κανω install to appsync???? χεχεχε
αν ναι που το βρήσκω????

Cydia

#507   sonam

sonam

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 09:00

Cydia

ναιναι την βρηκα την ακρη :P

#508   fuzzy

fuzzy

iPH Addict

• 725 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 09:06

Εγω δηλαδη που ειμαι με 3.0 jailbroken με redsnow τι κανω? Εχω εφαρμογες cydia που τις χρειαζομαι, θα τις χασω οταν κανω αναβαθμιση σε 3.1.2 λογικα οποτε μετα τις ξαναπερναω χειροκινητα? Για τα αλλα ενταξει καταλαβα, μετα το blackra1n και πριν το sync ξαναβαζω appsync οποτε μπαινουν ολα κανονικα μεσω itunes.

Ναι ακριβώς, κάνε ότι λέω παραπάνω. ;)

#509   FrankyGR

FrankyGR

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 12/10/2009 - 09:30

Παιδιά τελικά με reboot το Ipod Touch 3G μπαίνει σε recovery mode και θέλει πάλι blackra1n αλλά δεν πειράζει ελπίζω στην επόμενη έκδοση να πάμε καλύτερα.
Έβαλα από cydia openssh και στα δύο (iphone 3G, Ipod Touch 3G) αλλά βλέπω τα αρχεία στο root. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ?

#510   chria

chria

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 10:22

Γεια σε όλους

Εγώ έκανα την αναβάθμηση από το itunes και μετά έτρεξα το blackra1n. Έβγαλε το μύνημα για recovery mode και μετά αντί για την φωτογραφία του τύπου έχει βγάλει στο κινητό το σήμα που δείχνει ένα USB καλώδιο να συνδέεται στο itunes (όπως την πρώτη φορά που ανοίγει το iphone και ζητάει activation). Έκανα κάτι λάθος?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες