Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#766   vOOz

vOOz

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 02:00

τελικα βγηκε fix για 3g που δεν δουλευει sbsettings και αλλα απο cydia? δεν εχω το repo xsellize..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#767   deepk

deepk

iPH User

• 118 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 02:17

ρωταω επειδη αναφερθηκαν προβληματα πιο πανω...ps εχω 3g αλλα με jb δεν ειχα προβλημα ουτε με τα repos μονο του xsellize δεν βαζω ακομα...ή να το βαλω??ααααα πολυ μπερδεμα!!!!

#768   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2009 - 02:50

τελικα βγηκε fix για 3g που δεν δουλευει sbsettings και αλλα απο cydia? δεν εχω το repo xsellize..

Σε μένα το sbsettings δουλέυει μια χαρά!!! Winterboard δεν δοκίμασα να σας πω την αλήθεια!!! Εκεί που έχω πρόβλημα είναι με το Five Icon Dock!!!

Αρχικά δουλέυει αλλά μόλις κάνεις sync με iTunes σου πετάει το 5ο εικονίδιο στο springboard! Αυτό το κάνει γιατί το iTunes 9 σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίζεις τη θέση των εικονιδίων απο το ίδιο το πρόγραμα και όχι μόνο απο το iphone!

Δεν ξέρω τι παίζει με το categories! Δεν το έχω σετάρει ακόμα για να το δώ! Το δοκίμασε κανείς μετά απο sync?

#769   marioslink1

marioslink1

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 02:53

[quote name='deepk' date='13 October 2009 - 01:17 AM' timestamp='1255393025' post='82410']
ρωταω επειδη αναφερθηκαν προβληματα πιο πανω...ps εχω 3g αλλα με jb δεν ειχα προβλημα ουτε με τα repos μονο του xsellize δεν βαζω ακομα...ή να το βαλω??ααααα πολυ μπερδεμα!!
Εκανες blackra1n με την 3.1.2 ?

#770   marioslink1

marioslink1

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 02:58

τελικα το blackra1n ειναι μονο για iphon 3gs
πιστευω

Τελευταία επεξεργασία από: marioslink1, 13/10/2009 - 02:59

#771   deepk

deepk

iPH User

• 118 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 03:03

[quote name='marioslink1' date='13 October 2009 - 01:53 AM' timestamp='1255395212' post='82414']
[quote name='deepk' date='13 October 2009 - 01:17 AM' timestamp='1255393025' post='82410']
ρωταω επειδη αναφερθηκαν προβληματα πιο πανω...ps εχω 3g αλλα με jb δεν ειχα προβλημα ουτε με τα repos μονο του xsellize δεν βαζω ακομα...ή να το βαλω??ααααα πολυ μπερδεμα!!
Εκανες blackra1n με την 3.1.2 ?
[/quote]

εκανα και ολα οκ..τελικα εβαλα winterboard, sbsettings και ολα super κανενα προβλημα απλα περιμενω τωρα για το repo του xsellize για να βαλω snapture και ilog και τελος εγω..ps ξερει κανεις κανενα προγραμμα για μετρηση διαρκειας κλησεων περα του ilog και call counter που πλεον θελει πληρωμη????

#772   marioslink1

marioslink1

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 03:22

ame='marioslink1' date='13 October 2009 - 01:53 AM' timestamp='1255395212' post='82414']

εκανα και ολα οκ..τελικα εβαλα winterboard, sbsettings και ολα super κανενα προβλημα απλα περιμενω τωρα για το repo του xsellize για να βαλω snapture και ilog και τελος εγω..ps ξερει κανεις κανενα προγραμμα για μετρηση διαρκειας κλησεων περα του ilog και call counter που πλεον θελει πληρωμη????

Μπορεις να μου πεις με σειρα και βηματα τι εκανες...? μεχρι κ τι λογισμικο εχεις σε παρακαλω γιατι προσπαθω να το κανω και κολλαει στο runinng. ΕΧΩ IPHONE 3G 16GB

Τελευταία επεξεργασία από: marioslink1, 13/10/2009 - 03:23

#773   tasos1984

tasos1984

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 03:28

καλημέρα..για mac γνωρίζετε πότε θα βγει το jailbreak για την 3.1.2
Ευχαριστώ..

#774   marioslink1

marioslink1

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 03:33

καλημέρα..για mac γνωρίζετε πότε θα βγει το jailbreak για την 3.1.2
Ευχαριστώ..

σε λιγο καιρο σχεδον αμεσα

#775   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 03:41

Μπορεις να μου πεις με σειρα και βηματα τι εκανες...? μεχρι κ τι λογισμικο εχεις σε παρακαλω γιατι προσπαθω να το κανω και κολλαει στο runinng. ΕΧΩ IPHONE 3G 16GB

Λοιπον χρησιμοποιώ Windows XP πλέον αφού έμεινα απο τροφοδοτικό μετά απο κεραυνό χθες και εγώ είχα προβλήματα με το jailbreak σε iphone 3g 8gb!!! Σταμάτούσε στο running και απο εκεί και πέρα δεν έκανε τπτ! Αφού το έκλεινα το πρόγραμα (το blackra1n) κοίταζα το log και όλα φαινόταν καλά! Πάλι απο την αρχή λοιπον κ.ο.κ!!!

Μία απο τις φορές που το δοκίμασα το άφησα ώρα να δω τι θα κάνει!!! Κόλλησε πάλι (τι πρωτότυπο!!!!) και αφού ξενέρωσα πάω να το κλείσω!!! μόλης πάτησα το X μου πετάει ενα μηνυματάκι οτι το jb τελείωσε και περιμένει για reboot (που φυσικά ποτέ δεν έκανε)!

Ανοίγω το log και βλέπω οτι το πρόβλημά του ήταν το USB! Άλλαξα θύρα και έγινε σε 20 δευτερόλεπτα!!!

Βήματα:

1)Full restore απο iTunes
2)Με ανοιχτό το iTunes ανοιξα blackra1n και πάτησα make it rain
3)Το iTunes με ειδοποίησε οτι βρήκε συσκευή σε recovery mode και το κινιτό εμφάνισε το καλώδιο και το εικονίδιο του iTunes
4)Αμέσως μετά εμφάνισε το μήνυμα οτι ολοκληρώθηκε το jb (αφού είχα αλλάξει θύρα) και περιμένει για reboot!
5)Κατά την διάρκεια που κάνει reboot εμφανίζεται η φωτό του geohot
6)Μόλις κάνει reboot έχεις το blackra1n στο springboard που μέσω αυτού εγκαθηστάς το cydia!

Αυτά ελπίζω να βοήθησα!!!

Τελευταία επεξεργασία από: michaelkrtikos, 13/10/2009 - 03:43

#776   sKaTeR20

sKaTeR20

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 03:43

Καλησπερα ειμαι καινουργιος με το ολο θεμα και εχω μια ερωτηση. Πριν μερικες μερες αγορασα το iPhone 3GS 32gb και το εκανα αμεσως update απο το itunes 9 στο 3.1.2 Μπορω να το κανω jailbreak η θα υπαρξει καποιο προβλημα; Γιατι κατι τετοιο μου ειπαν και θελω να σιγουρευτω.

Τελευταία επεξεργασία από: sKaTeR20, 13/10/2009 - 03:44

#777   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 03:48

Καλησπερα ειμαι καινουργιος με το ολο θεμα και εχω μια ερωτηση. Πριν μερικες μερες αγορασα το iPhone 3GS 32gb και το εκανα αμεσως update απο το itunes 9 στο 3.1.2 Μπορω να το κανω jailbreak η θα υπαρξει καποιο προβλημα; Γιατι κατι τετοιο μου ειπαν και θελω να σιγουρευτω.

Ναι γιατί να μην μπορείς? Δεν έχει καμοιά διαφορά!!! Αυτό που λέγαμε είναι για τα OTB (Out Of Box) δηλαδή αυτά που ήρθαν απο το εργοστάσιο με 3,1! (αν και νομίζω οτι και αυτά τα υποστηρίζει το blackra1n)!

Περίμενε όμως και μια δεύτερη γνώμη να σιγουρευτείς!

#778   sKaTeR20

sKaTeR20

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 03:53

Ευχαριστω πολυ! Λογικα ομως και το δικο μου πριν το κανω update την 3.1 δεν θα ειχε? απλα καποιος μου ειπε οτι επειδη το εκανα update απο το itunes δεν θα λειτουργησει σωστα και θα εχω προβλημα και ανησυχησα

#779   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 03:57

Λοιπον χρησιμοποιώ Windows XP πλέον αφού έμεινα απο τροφοδοτικό μετά απο κεραυνό χθες και εγώ είχα προβλήματα με το jailbreak σε iphone 3g 8gb!!! Σταμάτούσε στο running και απο εκεί και πέρα δεν έκανε τπτ! Αφού το έκλεινα το πρόγραμα (το blackra1n) κοίταζα το log και όλα φαινόταν καλά! Πάλι απο την αρχή λοιπον κ.ο.κ!!!

Μία απο τις φορές που το δοκίμασα το άφησα ώρα να δω τι θα κάνει!!! Κόλλησε πάλι (τι πρωτότυπο!!!!) και αφού ξενέρωσα πάω να το κλείσω!!! μόλης πάτησα το X μου πετάει ενα μηνυματάκι οτι το jb τελείωσε και περιμένει για reboot (που φυσικά ποτέ δεν έκανε)!

Ανοίγω το log και βλέπω οτι το πρόβλημά του ήταν το USB! Άλλαξα θύρα και έγινε σε 20 δευτερόλεπτα!!!

Βήματα:

1)Full restore απο iTunes
2)Με ανοιχτό το iTunes ανοιξα blackra1n και πάτησα make it rain
3)Το iTunes με ειδοποίησε οτι βρήκε συσκευή σε recovery mode και το κινιτό εμφάνισε το καλώδιο και το εικονίδιο του iTunes
4)Αμέσως μετά εμφάνισε το μήνυμα οτι ολοκληρώθηκε το jb (αφού είχα αλλάξει θύρα) και περιμένει για reboot!
5)Κατά την διάρκεια που κάνει reboot εμφανίζεται η φωτό του geohot
6)Μόλις κάνει reboot έχεις το blackra1n στο springboard που μέσω αυτού εγκαθηστάς το cydia!

Αυτά ελπίζω να βοήθησα!!!

Αυτό που είπα πρίν με το USB επιβεβαιώνεται και με το παρακάτω ποστ
http://www.iphonehel...374

Το blackra1n κολάει γιατί προσπαθεί να αναγνωρίσει το iPhone την ώρα που αυτό κάνει reboot (δεν το βρήσκει και κολάει εκεί)!!!

#780   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 08:14

Ευχαριστω πολυ! Λογικα ομως και το δικο μου πριν το κανω update την 3.1 δεν θα ειχε? απλα καποιος μου ειπε οτι επειδη το εκανα update απο το itunes δεν θα λειτουργησει σωστα και θα εχω προβλημα και ανησυχησα

Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα προχώρα άφοβα σύμφωνα με τον οδηγό στην αρχή.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες