καλημερα.οταν πρωτο ξεκινησα στο φορουμ στα πρωτα μου ποστ οι admin με συμβουλεψαν να διαβασω πρωτα.κ ειχαν δικιο.μετα απο 3 μηνες εχω διαβασει ολο το φοπουμ σχεδον κ μου εχουν λυθει οι περισσοτερες αποριες.αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν γινεται σε εναν οδηγο jb να γινοντε ερωτησεις για cydia repo εφαρμογες κτλ.υπαρχει ξεχωριστο κομματι γι αυτα.γιατι αν ξεκινησει να κανει καποιος jb διαβαζοντας τον οδηγο θα χαθει μεσα στις σελιδες.θα προτεινα να γραφοντε τα προβληματα κ να βοηθανε τα υπολοιπα παιδια αλλα μονο για το jb.ευχαριστω κ δεν εχω σκοπο να προσβαλω κανεναν με ολο αυτο
+1000 Συμφωνώ απολύτως!!! Είναι φοβερά κουραστικό να διαβάσει κάποιος ένα τέτοιο θηριώδες topic που μέσα στις οδηγίες για jailbreak υπάρχουν και ένα σωρό άλλα πράγματα περί cydia και τα τοιαύτα! Το γράφουμε, το έχουμε ξαναγράψει αλλά όπως βλέπετε πάλι ο καθένας γράφει τα δικά του και ότι τον απασχολεί σχεδόν για το iphone! Έτσι όμως δεν γίνεται σωστή και οργανωμένη δουλειά! Γιατί θα πρέπει κάποιος που διαθέτει
3G ή
3GS να διαβάσει μέχρι στιγμής
53 σελίδες για να καταλάβει πως να κάνεις jailbreak...και αν το καταλάβει κιόλας!!!Το αποτέλεσμα...να βαριέται αφενός-δικαιολογημένα-αλλά και θαρραλέος να είναι και να διαβάσει τόσες σελίδες, σίγουρα θα μπερδευτεί στην πορεία, για το τι δουλεύει πως!!!
Κατά συνέπεια, ξαναρωτάει πράγματα που έχουν γραφεί σε προηγούμενες σελίδες προς αποσαφήνιση, όσοι ξέρουν και έχουν διάθεση να βοηθήσουν ξαναγράφουν, δημιουργείται σύγχηση και βεβαίως επανάληψη της πληροφορίας,εκνευρισμός, σχόλια επί σχολίων και πάει γράφοντας...
Ας προσπαθήσουμε να είμαστε εγκρατής και πιο προσεκτικοί στο τι γράφουμε και που διότι, εδώ ο παρορμητισμός, δημιουργεί σαφή προβλήματα!
Σε J/B iphone 3G μην βάλετε με τίποτε το repo του "cydia.xsellize.com" αν θέλετε μπορειτε να βάλετε το "apt.xsellize.com" ..
Αυτό δουλεύει μία χαρά, το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ και μάλιστα καμιά 20 σελίδες πίσω έχω δώσει repos που δουλεύουν καταπληκτικά και χωρίς προβλήματα!!!
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 13/10/2009 - 11:28.