Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#781   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 13/10/2009 - 08:26

Σε μένα το sbsettings δουλέυει μια χαρά!!! Winterboard δεν δοκίμασα να σας πω την αλήθεια!!! Εκεί που έχω πρόβλημα είναι με το Five Icon Dock!!!

Αρχικά δουλέυει αλλά μόλις κάνεις sync με iTunes σου πετάει το 5ο εικονίδιο στο springboard! Αυτό το κάνει γιατί το iTunes 9 σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίζεις τη θέση των εικονιδίων απο το ίδιο το πρόγραμα και όχι μόνο απο το iphone!

Δεν ξέρω τι παίζει με το categories! Δεν το έχω σετάρει ακόμα για να το δώ! Το δοκίμασε κανείς μετά απο sync?

To categories το έχω δοκιμάσει αλλά ακόμα όχι μετά από sync.Μόλις το κάνω θα ενημερώσω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#782   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 08:30

Καλησπερα ειμαι καινουργιος με το ολο θεμα και εχω μια ερωτηση. Πριν μερικες μερες αγορασα το iPhone 3GS 32gb και το εκανα αμεσως update απο το itunes 9 στο 3.1.2 Μπορω να το κανω jailbreak η θα υπαρξει καποιο προβλημα; Γιατι κατι τετοιο μου ειπαν και θελω να σιγουρευτω.

Μπορείς να κάνεις jailbreak χωρίς πρόβλημα!

#783   giostau

giostau

iPH User

• 174 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 08:33

Να επιβεβαιώσω κι εγώ την άψογη λειτουργία του blackrain!
όλη η διαδικασία του jb πήρε μόλις 35 λεπτά, από τα οποία τα 30 ήταν για το download της 3.1.2 :P
αρχεία,settings κλπ όλα ήταν στη θέση τους!
3GS ελληνικό, με jailbroken την 3.0.1 πριν....

#784   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 08:38

όλη η διαδικασία του jb πήρε μόλις 35 λεπτά, από τα οποία τα 30 ήταν για το download της 3.1.2 :P

Σε 3GS ούτως ή άλλως δουλεύεις άψογα.Το πρόβλημα ήταν με τους φίλους που είχαν 3G αλλά και αυτό λύθηκε εν τέλει!

#785   domal

domal

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 08:40

και εγω με την σειρα μου να επιβεβαιωσω την αψογη λειτουργια του blacrainn1n ,οπως επισης να ευχαριστησω και ολα τα μελη του φορουμ για την πολυτιμη βοηθεια τους , iphone 3gs rock again

#786   leonidas21

leonidas21

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 09:58

Για το 1) Έχει αλλάζει το repo του xsellize σε cydia.xsellize.com
Για το 2) Have a Looksy...http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/9936-3-1-2-jb-afc2-service/page__pid__82036__st__0&#entry82036

Billucky , σ'ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση. Όσον αφορά το 1ο θέμα για το ibluetooth , είχα βάλει από την αρχή το cydia.xsellize.com . Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε δουλεύει. Για το 2ο , θα το παλέψω.

#787   ippopotamos

ippopotamos

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 10:35

καλημερα.οταν πρωτο ξεκινησα στο φορουμ στα πρωτα μου ποστ οι admin με συμβουλεψαν να διαβασω πρωτα.κ ειχαν δικιο.μετα απο 3 μηνες εχω διαβασει ολο το φοπουμ σχεδον κ μου εχουν λυθει οι περισσοτερες αποριες.αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν γινεται σε εναν οδηγο jb να γινοντε ερωτησεις για cydia repo εφαρμογες κτλ.υπαρχει ξεχωριστο κομματι γι αυτα.γιατι αν ξεκινησει να κανει καποιος jb διαβαζοντας τον οδηγο θα χαθει μεσα στις σελιδες.θα προτεινα να γραφοντε τα προβληματα κ να βοηθανε τα υπολοιπα παιδια αλλα μονο για το jb.ευχαριστω κ δεν εχω σκοπο να προσβαλω κανεναν με ολο αυτο

#788   xxxice

xxxice

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 10:38

εγω εκανα update στην 3,1,2 και full restore, οταν ξεκιναγα jailbreak το τηλεφωνο κολλαγε σε μαυρη οθονη πριν εμφανιστε η φωτογραφια του geo, αφου εκανα reboot στο τηλεφωνο 5-6 φορες, τελικα βρηκα την λυση....οπως ηταν κολλημενο στην μαυρη οθονη, τα εκλεισα ολα (itunes-blackra1n) και ξαναετρεξα το blackra1n....και τσουπ ετοιμο το jailbreak. To αναφερω σαν περιστατικο για αλλους φιλους.
Η συσκευη ειναι 3gs 16g ελληνικο και το μοντελο αρχιζει απο MC.
Κατα τα αλλα ολα δουλευουν αψογα, και το winterboard

#789   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2009 - 10:46

Ρε παιδιά, έκανα jailbreak και τα είχα όλα τα προγράμματα κανονικά. Μετά πήγα itunes και έκανα sync και χάθηκαν όλα! Μουσική, προγράμματα όλα! Πήγα και τα κατέβασαα ένα ένα πάλι! Το itunes μου βγάζει συνέχεια ότι the itunes library cannot be saved. Τί πρέπει να κάνω για να μην τα χάνει τα πράγματά μου το itunes κάθε τόσο?

#790   elchrono

elchrono

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 11:06

Ελπίζω αυτό που ρωτάω να μην έχει απαντηθεί, γιατί έψαξα στις 53 σελίδες του ποστ...
Έκανα αναβάθμιση σε 3.1.2 , έτρεξα το blackra1n όλα καλά, μου βγάζει το μήνυμα στο pc ότι το jb ολοκληρώθηκε και ήταν το πιο γρήγορο και περιμένω το reboot και περιμένω και δε γίνεται ποτέ reboot.
Δοκίμασα το dll και όσες λύσεις είδα.
Δε διάβασα κανενός να του κολλάει εκεί

#791   iasonx

iasonx

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 11:21

Σε J/B iphone 3G μην βάλετε με τίποτε το repo του "cydia.xsellize.com" αν θέλετε μπορειτε να βάλετε το "apt.xsellize.com" ..

#792   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 11:24

καλημερα.οταν πρωτο ξεκινησα στο φορουμ στα πρωτα μου ποστ οι admin με συμβουλεψαν να διαβασω πρωτα.κ ειχαν δικιο.μετα απο 3 μηνες εχω διαβασει ολο το φοπουμ σχεδον κ μου εχουν λυθει οι περισσοτερες αποριες.αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν γινεται σε εναν οδηγο jb να γινοντε ερωτησεις για cydia repo εφαρμογες κτλ.υπαρχει ξεχωριστο κομματι γι αυτα.γιατι αν ξεκινησει να κανει καποιος jb διαβαζοντας τον οδηγο θα χαθει μεσα στις σελιδες.θα προτεινα να γραφοντε τα προβληματα κ να βοηθανε τα υπολοιπα παιδια αλλα μονο για το jb.ευχαριστω κ δεν εχω σκοπο να προσβαλω κανεναν με ολο αυτο

+1000 Συμφωνώ απολύτως!!! Είναι φοβερά κουραστικό να διαβάσει κάποιος ένα τέτοιο θηριώδες topic που μέσα στις οδηγίες για jailbreak υπάρχουν και ένα σωρό άλλα πράγματα περί cydia και τα τοιαύτα! Το γράφουμε, το έχουμε ξαναγράψει αλλά όπως βλέπετε πάλι ο καθένας γράφει τα δικά του και ότι τον απασχολεί σχεδόν για το iphone! Έτσι όμως δεν γίνεται σωστή και οργανωμένη δουλειά! Γιατί θα πρέπει κάποιος που διαθέτει 3G ή 3GS να διαβάσει μέχρι στιγμής 53 σελίδες για να καταλάβει πως να κάνεις jailbreak...και αν το καταλάβει κιόλας!!!Το αποτέλεσμα...να βαριέται αφενός-δικαιολογημένα-αλλά και θαρραλέος να είναι και να διαβάσει τόσες σελίδες, σίγουρα θα μπερδευτεί στην πορεία, για το τι δουλεύει πως!!!
Κατά συνέπεια, ξαναρωτάει πράγματα που έχουν γραφεί σε προηγούμενες σελίδες προς αποσαφήνιση, όσοι ξέρουν και έχουν διάθεση να βοηθήσουν ξαναγράφουν, δημιουργείται σύγχηση και βεβαίως επανάληψη της πληροφορίας,εκνευρισμός, σχόλια επί σχολίων και πάει γράφοντας...
Ας προσπαθήσουμε να είμαστε εγκρατής και πιο προσεκτικοί στο τι γράφουμε και που διότι, εδώ ο παρορμητισμός, δημιουργεί σαφή προβλήματα!

Σε J/B iphone 3G μην βάλετε με τίποτε το repo του "cydia.xsellize.com" αν θέλετε μπορειτε να βάλετε το "apt.xsellize.com" ..

Αυτό δουλεύει μία χαρά, το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ και μάλιστα καμιά 20 σελίδες πίσω έχω δώσει repos που δουλεύουν καταπληκτικά και χωρίς προβλήματα!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 13/10/2009 - 11:28

#793   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 11:24

Γιατι το λες αυτο?!?!Τι σε επαθε το κινητο?!Εγω το εβαλα που το εκανα jailbreak χτες και ολα καλα δουλευουν...αλλα μετα απο λιγη ωρα με ειπε το cydia οτι δεν αναγνωριζει την εκδοση του και κατι τετοια...και ξανα restore και παλι στην προσπαθεια με του γιωργου το εργαλειο ειμαι!!!

#794   milan

milan

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 11:34

ποση ωρα διαρκει το running???

#795   cacau

cacau

iPH newbie

• 40 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/10/2009 - 11:51

Σε 3GS ούτως ή άλλως δουλεύεις άψογα.Το πρόβλημα ήταν με τους φίλους που είχαν 3G αλλά και αυτό λύθηκε εν τέλει!

Δεν μου αρέσουν οι επαναλήψεις , αλλά επειδή ψάχνω και άκρη δεν βγάζω μετά από πολλές προσπάθειες , μήπως να άνοιγε ένα χωριστό tread ανά συσκευή? Εγώ πάντως λύση που να μου δούλεψε για 3G 16GB σε Win XP ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ! :-)

Τελευταία επεξεργασία από: cacau, 13/10/2009 - 11:52

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8