Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#796   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 13/10/2009 - 11:54

Δεν μου αρέσουν οι επαναλήψεις , αλλά επειδή ψάχνω και άκρη δεν βγάζω μετά από πολλές προσπάθειες , μήπως να άνοιγε ένα χωριστό tread ανά συσκευή? Εγώ πάντως λύση που να μου δούλεψε για 3G 16GB σε Win XP ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ! :-)

Αν δεν κάνω λάθος αγαπητέ, υπάρχει κάποιο άλλο topic στο forum που εξηγεί πως λαμβάνει χώρα το jailbreak με blackra1n με κάποιο fix!!!Εκεί πιθανόν να βρεις τη λύση που αναζητάς!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#797   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 12:05

Δεν μου αρέσουν οι επαναλήψεις , αλλά επειδή ψάχνω και άκρη δεν βγάζω μετά από πολλές προσπάθειες , μήπως να άνοιγε ένα χωριστό tread ανά συσκευή? Εγώ πάντως λύση που να μου δούλεψε για 3G 16GB σε Win XP ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ! :-)

Δες εδώ: http://www.iphonehel...__fromsearch__1

Πιστεύω ότι μπορεί να σε βοηθήσει!

#798   galletti24

galletti24

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 12:09

re paidia paizei se kanenan to winterboard gia ta themata?oti thema k an prospathisw na valw den kanei tpt opws k to fivecolum! exw kanei jaibreak to iphone mou me to blackra1n k tis efarmosges tis pernaw kanonikotata!

#799   almantza

almantza

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 12:47

Καλησπέρα παιδιά, επιτέλους κατάφερα (μετά από πολλές προσπάθειες με διαφόρους τρόπους) να κάνω JB στο 3G μου... Λοιπόν πρώτα απ’όλα δεν γίνεται σε XP SP2 όσοι έχετε SP2 αναβαθμίστε το σε SP3. Τα βήματα που ακλούθησα είναι τα εξής:
α)Έκανα restore από 3.0.1 που ήμουν σε 3.1.2
β)Restart σε laptop και iPhone
γ)Ανοίγω το iTunes και δεν το πειράζω
δ)Αφού έχω συνδεδεμένο το iPhone στο laptop και με αναμμένη την οθόνη (δεν ξέρω αν παίζει ρολό αλλά όποτε το είχα κλειδωμένο δεν έβγαζε την foto του Geo…) τρέχω το πρόγραμμα και πατάω “make it ra1n” το πρόγραμμα κάνει τα δικά του και κάπου εκεί πετάει μήνυμα το iTunes για restore αλλά δεν πατάω τίποτα, μετά από αυτό βγάζει το μήνυμα από το BlackRa1n και όλα OK! ΤΕΛΟΣ!
Μακάρι να βοήθησα!

Τελευταία επεξεργασία από: almantza, 13/10/2009 - 12:49

#800   cacau

cacau

iPH newbie

• 40 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/10/2009 - 13:33

Καλησπέρα παιδιά, επιτέλους κατάφερα (μετά από πολλές προσπάθειες με διαφόρους τρόπους) να κάνω JB στο 3G μου... Λοιπόν πρώτα απ’όλα δεν γίνεται σε XP SP2 όσοι έχετε SP2 αναβαθμίστε το σε SP3. Τα βήματα που ακλούθησα είναι τα εξής:
α)Έκανα restore από 3.0.1 που ήμουν σε 3.1.2
β)Restart σε laptop και iPhone
γ)Ανοίγω το iTunes και δεν το πειράζω
δ)Αφού έχω συνδεδεμένο το iPhone στο laptop και με αναμμένη την οθόνη (δεν ξέρω αν παίζει ρολό αλλά όποτε το είχα κλειδωμένο δεν έβγαζε την foto του Geo…) τρέχω το πρόγραμμα και πατάω “make it ra1n” το πρόγραμμα κάνει τα δικά του και κάπου εκεί πετάει μήνυμα το iTunes για restore αλλά δεν πατάω τίποτα, μετά από αυτό βγάζει το μήνυμα από το BlackRa1n και όλα OK! ΤΕΛΟΣ!
Μακάρι να βοήθησα!

Παιδια το παλεύω ακόμα όταν ( ή μάλλον άν ) ξεμπερδέψω , θα ενημερώσω... ευχαριστώ όλους :(

#801   deepk

deepk

iPH User

• 118 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 13:39

καποιος με 3g που να εχει βαλει το repo του xsellize και να εχουν περασι 24 ωρες και να του δουλευει και να μην κρασαρει το cydia???πιο πολυ για το snapture το θελω..εεεεε?????

#802   dennisdiokonst

dennisdiokonst

iPH Member

• 347 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/10/2009 - 13:48

εγω παιδια εκανα jb αλλα δεν ανοιγει το cydia...κρασαρει συνεχως...οταν παω να το ανοιξω με πεταει στο springboard...τι να κανω..??εχω 3gs..το ειχα σε 3.0 και το εκανα 3.1.2 αλλα εδω και τρεις μερες μου κρασαρε το cydia και στην 3.0. τι να κανω?

#803   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 13:59

εγω παιδια εκανα jb αλλα δεν ανοιγει το cydia...κρασαρει συνεχως...οταν παω να το ανοιξω με πεταει στο springboard...τι να κανω..??εχω 3gs..το ειχα σε 3.0 και το εκανα 3.1.2 αλλα εδω και τρεις μερες μου κρασαρε το cydia και στην 3.0. τι να κανω?

Και εμένα μου το έκανε αυτό. Απλά ξαναπέρασέ το!!! Εγώ το έκανα δύο φορές και εν τέλει μου δούλεψε!!!
Τώρα δουλεύει μία χαρά!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 13/10/2009 - 14:00

#804   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 13/10/2009 - 14:01

καποιος με 3g που να εχει βαλει το repo του xsellize και να εχουν περασι 24 ωρες και να του δουλευει και να μην κρασαρει το cydia???πιο πολυ για το snapture το θελω..εεεεε?????

εγω το εχω . εχω κατεβασει κανονικα τα παντα . χωρις να crasharei τπτ .. λοιπον αντι για
http://cydia.xsellize.com bale
Bαλε το
http://apt.xsellize.com
αυτο πιανει για 3G

#805   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 14:03

εγω το εχω . εχω κατεβασει κανονικα τα παντα . χωρις να crasharei τπτ .. λοιπον αντι για
http://cydia.xsellize.com bale
Bαλε το
http://apt.xsellize.com
αυτο πιανει για 3G

Και εγώ με 3GS αυτό έβαλα και δούλεψε υπέροχα!!! Εχουν αναφερθεί τα repos σε προηγούμενες σελίδες του topic πάντως!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 13/10/2009 - 14:03

#806   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 13/10/2009 - 14:05

εμ μονο σου το λες...
Πριν κανεις restore ακολουθησε τον οδηγο αυτον εδω: Cydia - Οδηγος Επιλυσης Προβληματων by Mikexs
Αν δν πετυχεις πας για restore και ξανα jailbreak .... αποθηκευσε τα παντα στο pc σου για να μην χασεις τις επαφες και τα Notes (αυτο το κανεις σε Sync)
περνα τα μετα το jailbreak καθαρα !!!

#807   marcos

marcos

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 14:19

3G 16 ΣΕ VISTA UNLOKED ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
1. RESTORE ΣΤΟ 3.1.2
2. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ UNLOKE ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ITUNES ΤΡΕΧΩ ΤΟ BLACKRA1N ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ IPHONE
3. ΠΑΤΑΩ ΜΑΚΕ ΙΤ ΡΑ1Ν ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ IPHONE
ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ CYDIA.

Τελευταία επεξεργασία από: marcos, 13/10/2009 - 14:20

#808   deepk

deepk

iPH User

• 118 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 15:07

προσπαθω να βαλω το snapture απο xsellize αλλα ανοιγει και δεν εχει εικονα..κ αν παω μεσω featured packages μου γραφει πως δεν μπορει να το εμφανισει γιατι μαλλον μου λοιπουν καποια sources!!καμια ιδεα κανεισ??

μηπως θελει κανενα αλλο repo????

Τελευταία επεξεργασία από: deepk, 13/10/2009 - 15:16

#809   deepk

deepk

iPH User

• 118 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 15:24

sorry για το πριξιμο αλλα επισης μου λεει error οταν παει να βρει το ispazio.net και steffwiz.webs repos...

#810   ste

ste

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 15:57

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! :P
Επιτέλους έπιασε!!Μετά από πόσες προσπάθειες,αρκετές αλχημείες τελικά δούλεψε!
Ακούστε τι έκανα...iphone 3G ,Win XP SP3
Κατέβασα το QTCF.dll και το έβαλα στο C:/Windows/System32.
1. Restore σε 3.1.2 χωρίς να κάνω sync τίποτα (καλά αυτό δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)
2. κλείνουμε το itunes και μετά από απο task manager τα services του iTunes :

Apple Mobile Device Service
iPodService
iTunes
iTunesHelper
mDNSResponder (Bonjour Service)

3. κατεβάζουμε το blackra1n και μεταφέρουμε το exe αρχείο στο Directory C:/
4. Βγάζουμε το iphone από το καλώδιο και τρέχουμε το blackrain και μετά πατάμε make it rain
5. Συνδέουμε το iphone στο καλώδιο και βουαλά....δεν το πειράζουμε μέχρι να κάνει reboot

Βέβαια έκανα μια προσπάθεια να κατεβάσω το Cydia αλλά όχι με Wi-Fi (έχω πολύ μεγάλο data plan) και δεν μπόρεσε!
Ελπίζω με την επόμενη προσπάθεια να πετύχει! :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3