Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#826   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:07

arisf: μιλάς σε προγραμματιστή. αυτά που λες τα ξέρω πολύ πριν από σένα. φυσικά κι έχω Virtual Machine με Windows XP. αυτό που λες όμως δε γίνεται γιατί το Virtual Machine δεν βλέπει USB devices.
Εκτός κι αν αναφέρεσαι στο νέο Virtual machine που έχει Integration services και μπορείς να περάσεις τα USB devices μέσα στο virtual machine (αυτό το κάνουν μόνο τα 7άρια). Δυστυχώς τα πράματα είναι χειρότερα.
εκεί κολάει ΤΕΛΕΙΩΣ τη συσκευή αφού το USB integration περνάει από εναν driver των 7, τον λεγόμενο USB Virtulization driver.

παιδιά έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ότι έγραφαν εδώ, και γνήσιο καλώδιο και reboot και να τρέξω το itunes. compatibility mode σε xp, σε vista... τίποτα...

ktzaf: μιας και μένουμε δίπλα, εισαι η μόνη μου ελπίδα. αύριο έχω ταξίδι και θα μείνω χωρίς internet αφού μπαίνω με teathering από το κινητό :(

Φίλε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν δεν έλειπα σε δουλειά! Αλλά σου το ξαναλέω, το έτρεξα στα 7 χωρίς compatibility (ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό!) και είχα ξεμπερδέψει σε 15 λεπτά μαζί με το update σε 3.1.2! Ξέχνα το compatibility κατα την γνώμη μου δεν χρειάζεται και το μόνο που μπορεί να κάνε είναι να προκαλέσει προβλήματα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#827   Dinko

Dinko

iPH User

• 115 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:10

γιατί μου λες όμως να κάνω restore με shift+click κι όχι με τον αυτόματο τρόπο που κάνει το itunes;

#828   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:15

γιατί μου λες όμως να κάνω restore με shift+click κι όχι με τον αυτόματο τρόπο που κάνει το itunes;

Έχω δεί διάφορα posts που μιλάνε για κοληματα και άλλα τέτοια. Προσωπικά δεν κάνω ποτέ update αυτόματα από Apple. Κατεβάζω το fw που θέλω από trusted source όπως το φόρουμ και το περνάω manually πάντα. Πές το παραξενιά.

Το shift+restore το προτείνω σαν μία λύση από μηδενική βάση και με μικρότερη πιθανότητα να σου στείλει corrupted file ο server της Apple. Δεν λέω πως θα πάρεις corrupt packages αλλά τόσα προβλήματα με time outs έχω καιρό να δω.

#829   drspeed

drspeed

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:19

Έχει παρατηρίσει κανείς ότι μετά το j/B της 3.1.2 δεν μπαίνουν σπασμένες εφαρμογές ή μόνο σε εμένα έτυχε?

#830   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:20

Και κάτι ακόμα, το blackra1n φαίνεται να φτιάχτηκε με τη λογική "ο επιμένων νικά" Εχω διαβάσει ότι πολλοί το κατάφεραν μετα από 4-5 restore!!

#831   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:21

Έχει παρατηρίσει κανείς ότι μετά το j/B της 3.1.2 δεν μπαίνουν σπασμένες εφαρμογές ή μόνο σε εμένα έτυχε?

Cydia>manage>sources>edit-add cydia.hackulo.us βρές το appsync 3.1 πέρασέ το.

#832   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1.175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:21

αποκλιετε μια χαρα δοθλευουν.εχειs βαλει το appsync??

#833   drspeed

drspeed

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:22

Cydia>manage>sources>edit-add cydia.hackulo.us βρές το appsync 3.1 πέρασέ το.

1000 ευχαριστώ

#834   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1.175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:24

Και κάτι ακόμα, το blackra1n φαίνεται να φτιάχτηκε με τη λογική "ο επιμένων νικά" Εχω διαβάσει ότι πολλοί το κατάφεραν μετα από 4-5 restore!!

χαχα καπως ετσι.δυο φορες εκανα jail με blackra1n.την πρωτη φορα εγινε μετα απο 3προσπαθειες κ την δευτερη μετα απο 5.

#835   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:35

Έχω δεί διάφορα posts που μιλάνε για κοληματα και άλλα τέτοια. Προσωπικά δεν κάνω ποτέ update αυτόματα από Apple. Κατεβάζω το fw που θέλω από trusted source όπως το φόρουμ και το περνάω manually πάντα. Πές το παραξενιά.

Το shift+restore το προτείνω σαν μία λύση από μηδενική βάση και με μικρότερη πιθανότητα να σου στείλει corrupted file ο server της Apple. Δεν λέω πως θα πάρεις corrupt packages αλλά τόσα προβλήματα με time outs έχω καιρό να δω.

Εγώ που πήγα να κάνω update αφενός και restore και update εν συνεχεία, δεν μου δούλεψε! Μάλιστα το έχω και απορία γιατί δεν μου δούλεψε και εν πάση περιπτώσει, μου έβγαλε πρόβλημα! Ενώ κατέβαζα το νέο firmware μόλις πήγαινε να το περάσει μου έβγαζε κάποιο error για time out και τέτοια! Έτσι λοιπόν, κατέφυγα στη λύση του Shift+Restore όπου εκεί δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα! Απ'ότι βλέπω ktzaf, τον συστήνεις και εσύ.Εγώ έτσι έπραξα για να περάσω την 3.1.2 ακριβώς αυτά που γράφεις! Κατέβασα από το forum το .ispw αρχείο και μετά κατά τα γνωστά... Σκοπεύω από τούδε και στο εξής έτσι να κινούμαι για μελλοντικά updates!

#836   Dinko

Dinko

iPH User

• 115 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:37

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.

έκανα disable to firewall
και έβγαλα τη κάρτα SIM.

Δηλαδή έλεος.

#837   cacau

cacau

iPH newbie

• 40 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/10/2009 - 19:42

Παληκάρια μου τα κατάφερα , αλλάζοντας υπολογιστή... και μετά από καμιά δεκαριά προσπάθειες . Δεν νομίζω ότι υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος , απλά κάνεις όσα λένε παραπάνω τα παιδιά , παίρνεις βαθειά ανάσα - σταυρώνεις τα δάχτυλα κι ο θεός βοηθός ! Ή κάνεις υπομονή μέχρι να γίνει κάτι πιό αξιόπιστο... Συνίσταται σφόδρα μετά την ταλαιπώρια που έφαγα... :rolleyes: >:(

#838   Dinko

Dinko

iPH User

• 115 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 20:02

Έγραψα τις οδηγίες αναλυτικά εδώ
http://www.iphonehel...1n-μεγα-οδηγοσ/

#839   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 13/10/2009 - 20:04

Έγραψα τις οδηγίες αναλυτικά εδώ
http://www.iphonehel...1n-μεγα-οδηγοσ/

Καλή προσπάθεια! Πιστεύω ότι θα βοηθήσει!

#840   seatchry

seatchry

iPH newbie

• 94 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/10/2009 - 20:07

Παιδες βρήκα τη λυση για το iphone 3G os 3.1.2 (απο vodafone ελλάδα) κοιταξτε τον παρακατω link.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, και όταν λέω κατα γράμμα το εννοώ. Μια λεπτομέρεια να παραλήψεις δεν γίνεται jailbreak.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες