Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#871   YuGo007

YuGo007

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:yugo007sporting

Δημοσίευση 14/10/2009 - 01:37

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναιιιιιιιιιιιιιιιι επιτέλους !!! έβρεξεεεε !! πάνω που τελείωσε το custom firmware ... any way ...
να πώ πως τα κατάφερα εγώ ...
ρεστορε, κανει activate το κινητό, και όταν το itunes με ρώτησε για back up ή για new device απλά έκλεισα το itunes .. δν ξέρω αν σημαίνει κάτι αλλά εμένα έτσι δούλεψε !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#872   iAndrew

iAndrew

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2009 - 02:33

Λοιπόν κάνοντας το πρώτο μου ποστ να σας χαιρετήσω και να πω και εγώ την ιστορία μου όσον αφορά το συγκριμένο θέμα.
Ο φίλος Θανάσης εδώ με ενημέρωσε χθες για το εν λόγω ¨εύκολο jailbreak¨ μίας που αρνιόμουν να το κάνω τόσο καιρό γιατί βαριόμουν να το ψάχνω. Σίγουρα για πολλούς ήταν εύκολο από ότι διαβάζω ιδιαίτερα για τους χρήστες του 3GS που εμφανιστήκαν τα λιγότερα προβλήματα, αλλά για τους υπόλοιπους που ακόμα προσπαθούν κάνω αυτό το πόστ.
Με την συσκευή μου 3G, προσπαθώ από το απόγευμα μόνο και μόνο γιατί μουλάρωσα με το πρόβλημα του blackra1n σε μερικούς χρήστες, κατέληξα πως το πρόβλημα μου σε μένα τουλάχιστον αφου δοκιμάζοντας τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ απο πόστ και guides κτλ κτλ δέν ήταν στα vista - run as admin η καποιο dll h τα Services ktl ktl, όποτε όρχησα να προσπαθώ με βάση το video στο yοutube με τον σκυλάρα που το βάζει σε restore-dfu mode πατώντας pwr + home button, μετά από 100 ? restart, άρχισα να δοκιμάζω δικά μου, τελικά το πέτυχα λίγο περίεργα.
1) Τρέχω το exe του geo
2) Πατώ make it rain
3) Με το που σβήνει η συσκευή και ακούγετε από τα win ότι αφαιρέθηκε η συσκευή από το usb, στο χαλαρό μην είστε νευρικοί , πατήστε pwr+home και κρατήστε το.

4) (Λοιπόν εμένα τι έγινε τις προηγούμενες φορές το έκανα όπως έλεγε αυτός και με βάση το video αλλά δεν πετύχαινε, απλά αργούσε κανονικά όπως κάνει reboot άφηνα το power και κρατούσα το home στο μήλο και τελικά γυρνούσε με αποτυχία στο σήμα να το συνδέσουμε στο itunes.
Ενώ όταν το δοκίμασα με τον παραπάνω τρόπο μου με το που πάτησα και τα 2 κουμπιά στο χρόνο που περιγράφω ποιο πάνω (χαλαρά περιμένοντας να σβήσει η συσκευή και να αποδεσμευτεί από τα windows) έβγαλε κατευθείαν και στιγμιαία το σήμα να συνδεθεί με itunes και καπάκια έσβησε ξανά ενώ εξακολουθούσα να τα κρατώ και τα 2 κουμπιά πατημένα για 7-8 δεύτερα??, εμφανίστηκε το μήλο άφησα το power και κράτησα το home μόνο, από τα νεύρα που μου είχε δημιουργήσει τόσες ώρες μόλις είδα την φάτσα του geo μου ήρθε να το πετάξω στη tv απέναντι .

Σορρυ δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα αυτό που μου συνέβη για να βοηθήσω περισσότερο, ελπίζω όποιο και αν είναι το πρόβλημα στον καθένα να τα καταφέρει , one way or another.

Συγγνώμη αν έκανε κάποιος ποιο πίσω το ίδιο τρόπο με εμένα ποστ αλλά πήγε 3:30 με την μ….κια σήμερα και δεν μπορώ να το τσεκάρω κουράστηκα.

Άντε καλή τύχη !...

Ανδρέας.

Τελευταία επεξεργασία από: iAndrew, 14/10/2009 - 02:36

#873   duck

duck

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 03:06

Η ωρα πηγε 4:00 σε πληροφορω.. :P για να την βαλω επιτελους.. δεν ειμαι απο τους χρηστες που γραφω πολυ αλλα ακολουθω παντα την μοδα απο τουσ πρωτους..χε χε το αποφασισα να ξεκινησω το γραψιμο ομως..λοιπον η διαδικασια πανευκολη κ πολυ γρηγορη. φυσικα δεν προσεξα αν εχει αναφερθει ξανα αλλα καλο ειναι στο restore μετα sto συνχρονισμο να το επιλεξουμε ως νεα συσκευη να μην συχρονισει δηλαδη τις παλιες μας εφαρμογες. να ξεκινησουμε την "βροχη" κ αφου ολα τελειωσουν τοτε μπορουμε να ξανα επαναφερουμε επαφες και φωτο. ενα μεγαλο μπραβο στον geohot και προσωπικα πιστευω οτι αξιζει απο ολους μας ενα donate... καλη μας συνεχεια κ με ευχαριστα πλεον update απο την apple ;) ;) ;)

#874   duck

duck

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 11:06

καλησπερα. ρε παληκαρια.. να ρωτησω κατι.. μπορει κ να εχει ξανα αναφερθει αλλα τωρα στην δουλεια ειναι δυσκολο να το ψαξω.. το xsellize σας το κανει install? μηπως κανουν update σους servers τους?μου λεει did not find repository :unsure: :unsure:

#875   ippopotamos

ippopotamos

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 11:21

καλησπερα. ρε παληκαρια.. να ρωτησω κατι.. μπορει κ να εχει ξανα αναφερθει αλλα τωρα στην δουλεια ειναι δυσκολο να το ψαξω.. το xsellize σας το κανει install? μηπως κανουν update σους servers τους?μου λεει did not find repository :unsure: :unsure:

καλημερα φιλε.εχει αλλαξει.δοκιμασε αυτο http://apt.xsellize.com

#876   duck

duck

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 11:25

ας απαντησω στον εαυτο μου... νομιζω πως το ρεπο μπαινει αλλα γραφωντας http://cydia.xsellize.com χωρις το username-password. νομιζω πως δουλευει κανονικα.

#877   duck

duck

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 11:27

καλημερα φιλε.εχει αλλαξει.δοκιμασε αυτο http://apt.xsellize.com

ωπ.. δεν ειχα δει το ποστ σου.. παιζει κ με τον τροπο που ανεφερα.. οτι να ναι τελικα. ασ ελπισουμε να παιξει σε ολα γιατι καπου διαβασα πως πρεπει να εισαι κ vip member. προσ το παρον ολα καλα :rolleyes: :rolleyes:

#878   Plwmar

Plwmar

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 11:52

Καλησπέρα.Έχω μια απορία πριν προβώ στο JB του Geohot.Μετά το JB πρέπει να υπάρχει δίκτυο Wi-Fi εντός περιοχής για να κατεβάσω το Cydia ή μπορώ να το κάνω με το δίκτυο του κινητού; Ανήκω στο δίκτυο της Vodafone.Επειδή δεν πρόκειται να βρεθώ εντός εμβέλειας οποιουδήποτε δικτύου Wi-Fi για αρκετό διάστημα αν γίνεται να βρω το cydia και να το περάσω μέσω του υπολογιστή ή μέσω του δικτύου της Vodafone.(εκτός και αν χρειάζεται να περάσω κάποια services πρώτα για να μου βρεί το δίκτυο του κινητού.)Ευχαριστώ

#879   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 11:54

Την καλημέρα μου στην παρέα!
Μια ερώτηση θέλω να κάνω... Δεν είναι κάτι σπουδαίο και σημαντικό, αλλά να, έτσι, από περιέργεια, βρε παιδιά!
Την προηγούμενη -και πρώτη μου- φορά που είχα κάνει jb στην 3.0, όταν "πέρναγα" το δάκτυλό μου πάνω-πάνω στην οθόνη, σα να θέλω ν' αλλάξω σελίδα, δηλαδή, μου έβγαζε κάτι εικονίδια (bluetooth, wifi, κλπ.) τα οποία ενεργοποιούνταν και απενεργοποιούνταν κατά δική μου βούληση -γινόντουσαν πράσινα και κόκκινα, αντίστοιχα. Τώρα, με το blackra1n, δεν υπάρχει πια (ή, δεν έχω) αυτή την επιλογή. Πρέπει να ανησυχώ, ή όχι; (Κατά τα άλλα, όλα λειτουργούν περίφημα).
Και κάτι άλλο -τώρα μου ήρθε... Πάντα, κατέβαζα και κατεβάζω τις εφαρμογές στο PC και από κει συγχρονίζω με I-Tunes και τις περνάω στο τηλέφωνο. Εάν το κάνω από τη συσκευή μου και τις αποθηκεύσω κατ'ευθείαν εκεί, θα μπούν τα αντίστοιχα εικονίδια των εφαρμογών στην καρτέλα με τα applications, όταν ξανασυνδεθώ με το I-Tunes;
Και μια τελευταία -σόρρυ για το θάρρος, έτσι; Να αναβαθμίσω στην 3.1.2 ή όχι;

Ευχαριστώ
xilaren

#880   Yannis

Yannis

Rebuilding

• 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 14/10/2009 - 12:18

Ένας βασικός κανόνας είναι όταν έχουμε επιτυχία ή αποτυχία να αναφέρουμε κάποια πράγματα για το Setup μας.

Μηνύματα του στυλ:

- Μετά από 5 φορές δούλεψε

- Μετά από 40 restore όχι

κτλ δε βοηθάνε και πολύ.

Δώστε περισσότερες πληροφορίες, π.χ.:

iPhone 3GS 16GB χωρίς jailbreak, 3.1.2, iTunes 9.0.1, Windows XP SP1 κτλ δούλεψε

iPhone 3G 8GB με custom ipsw --> updated σε 3.1.2 σε Windows Vista 64bit ΔΕΝ δούλεψε κ.ο.κ

Good things come to those who wait...

#881   geor92

geor92

iPH newbie

• 80 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 13:20

Παιδιά εγώ έχω v3.1 (7C144), μπορώ να ακολουθήσω τον οδηγό αυτό; Κάτι άλλο.. Για να κάνω Clean Restore πάω στο itunes και επιλέγω restore; Διαγράφονται όλα τα δεδομένα από το κινητό;

Ευχαριστώ..

#882   Plwmar

Plwmar

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 13:49

Ρε παιδιά μια ερώτηση έκανα αν θέλει δίκτυο Wi-Fi μετα το JB για να ξέρω να προβώ ή όχι.Τι σχέση έχει τι συσκευή έχω και τι όχι;είναι ένα 3G 16GB με 3.1 και τώρα γίνεται update σε 3.1.2 αγορασμένο εδώ ελλάδα.Θα χρειαστεί Wi-Fi μετά για να βάλω το cydia ή μπορώ και μέσω του δικτύου του κινητού;

#883   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/10/2009 - 13:53

Ρε παιδιά μια ερώτηση έκανα αν θέλει δίκτυο Wi-Fi μετα το JB για να ξέρω να προβώ ή όχι.Τι σχέση έχει τι συσκευή έχω και τι όχι;είναι ένα 3G 16GB με 3.1 και τώρα γίνεται update σε 3.1.2 αγορασμένο εδώ ελλάδα.Θα χρειαστεί Wi-Fi μετά για να βάλω το cydia ή μπορώ και μέσω του δικτύου του κινητού;

Αν έχεις 3G κάλυψη καλώς διαφορετικά...θυμάσε τις 56άρες γραμμές? Ο μόνος περιορισμός είναι αν το cydia είναι πάνω από 10ΜΒ γιατί το iphone δεν κατεβάζει τίποτα πάνω από 10ΜΒ. Δεν το αφήνει η ΑΤ&Τ.

#884   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 13:58

Κάποιος για μένα...;

#885   geor92

geor92

iPH newbie

• 80 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 14:04

Μια βοήθεια και σε 'μενα θα βοηθούσε πολύ...

Παιδιά εγώ έχω v3.1 (7C144), μπορώ να ακολουθήσω τον οδηγό αυτό; Κάτι άλλο.. Για να κάνω Clean Restore πάω στο itunes και επιλέγω restore; Διαγράφονται όλα τα δεδομένα από το κινητό;

Ευχαριστώ..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10