Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Please log in to reply
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#961   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1,283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/10/2009 - 15:28

Ελπιζω να μη κουρασω. εχω 3g στην 3.ο jailbrokened. Για να βάλω την 3.1.2 και να ξανακανω jailbrake θα αναγκαστω να χασω ολες τις σπ.... ενες εφαρμογες? και οτι ειχα απο cydia? γινεται να τα κανω backup ολα και μετε να βρω το κινητο μου στην ιδια κατασταση οπωσ πριν, απλα με 3.1.2 jb??

Αpptbackup από cydia για τις cydia εφαρμογές το τρέχεις για να κάνεις backup /restore. Αν έχεις windows στο mymusic στο φάκελο itunes πρέπει να έχεις ένα φάκελο με τα apps, κάνε το copy για να έχεις backup.

Βάζεις την 3.1.2, και σετάρεις το iphone όχι σαν new phone αλλά από το backup του παλιού σου. Στο sync δεν θα σου περάσει τα σπασμένα αλλά θα σου περάσει όλα τα άλλα ακόμα και τα settings. Mετά το activation κάνεις αμέσως το jailbreak. Περνάς το cydia και ξαναπερνάς το aptbackup και το appsync 3.1. Τρέχεις το aptbackup και κάνεις restore τα apps από cydia. Πρόσεχε, ξαναπερνάει τις εφαρμογές από τα default repo του cydia. Tα extra repo πρεπει να τα ξαναπεράσεις manually.

Μετά ξαναβάλε το iphone στο itunes και κάνε sync.

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 15/10/2009 - 15:30.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#962   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1,175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 15/10/2009 - 15:29

Ελπιζω να μη κουρασω. εχω 3g στην 3.ο jailbrokened. Για να βάλω την 3.1.2 και να ξανακανω jailbrake θα αναγκαστω να χασω ολες τις σπ.... ενες εφαρμογες? και οτι ειχα απο cydia? γινεται να τα κανω backup ολα και μετε να βρω το κινητο μου στην ιδια κατασταση οπωσ πριν, απλα με 3.1.2 jb??

απο cydia τις χανεις συγουρα.τωρα για τις αλλες αν τις εχεις στο itunes τις ξαναβαζεισ αμεσος

#963   profchaos

profchaos

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 18:17

Επιτυχές σε 3gs είχα κάνει αναβάθμιση απο 3.0.1 σε 3.1 και μετά σε 3.1.2 δηλάδή τα official updated .Σε windows 7 64 bit final έγινε με απολυτη επιτυχία.

#964   trikkk

trikkk

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 19:27

Λοιπόν, λύθηκε το πρόβλημα!

Έγινε το jailbreak!
Σε iPhone 3G, από την Ελλάδα φυσικά. Ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες:

Κλειστό το firewall,
Καινούργια έκδοση iTunes,
updated to 3.1.2 και μετά backup από την προηγούμενη έκδοση,
έχουμε κατεβάσει και βάλει το qtcf.dll,
το iPhone 3G χωρίς sim, κλειστό,
τα services του iTunes κανονικά ενεργοποιημένα, αλλιώς δεν αναγνωρίζεται το iPhone,
πατάμε make it rain και μετά ανοίγουμε το iPhone,
ό,τι παράθυρο και μήνυμα ανοίγει το iTunes το κλείνουμε, όπως και κάθε φορά που θα ανοίγει το iTunes.....

...και όλα κομπλέ.

Το μόνο θέμα ήταν στην αρχή το cydia δεν έλεγε να ξεκινήσει, ούτε το rock, και μόνο το icy έμπαινε κανονικά. Μετά από λίγο, για κάποιον λόγο που δεν έχω καταλάβει, έμπαινε κανονικά.

Μια ερώτηση έχω μόνο: Νόμιζα ότι οι φωνητικές εντολές ήταν προνόμιο του καινούργιου λειτουργικού και όχι του 3GS , τελικά τι ισχύει? Γιατί από ό,τι βλέπω έχω μόνο το 'μαγνητόφωνο' στο springboard

#965   takas

takas

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/10/2009 - 19:51

να ρωτησω και εγω κατι το αρχειο που αναφερετε QTCF.dll που αλλου μπορω να το βρω γιατι το link αυτο μαλλον ΜΟΝΟ σε εμενα δεν ανοιγει!ευχαριστω

#966   alfaromeo75

alfaromeo75

iPH User

• 146 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 20:45

παιδια και εμενα κολησε 3 φορες και οταν απενεργοποιησα το antivarius και κατεβασα το αρχει για το system32 ολα οκ

#967   Toufas

Toufas

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 21:00

είχα πρόβλημα με το cydia και το rock και σκέφτηκα να κάνω ένα restore και να κάνω από την αρχή το jailbreak. ε αυτό ήταν, μετά από το restore πατάω να αρχίσει το jb, πάει σε recovery mode, και μετά από λίγο αρχίζει πάλι το boot και στο pc μου λέει ότι έγιναν όλα ok, αλλα δεν έχει γίνει τίποτα.
οταν ειχε βγει το blackra1n ηταν ολα μια χαρα και δουλεψε αμεσως.

Τελευταία επεξεργασία από: Toufas, 15/10/2009 - 21:00.

#968   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 21:03

είχα πρόβλημα με το cydia και το rock και σκέφτηκα να κάνω ένα restore και να κάνω από την αρχή το jailbreak. ε αυτό ήταν, μετά από το restore πατάω να αρχίσει το jb, πάει σε recovery mode, και μετά από λίγο αρχίζει πάλι το boot και στο pc μου λέει ότι έγιναν όλα ok, αλλα δεν έχει γίνει τίποτα.
οταν ειχε βγει το blackra1n ηταν ολα μια χαρα και δουλεψε αμεσως.

Θελει πολυ, παρα πολυ προσπαθεια φιλε για να γινει Jailbreak....Το ξανα λεω ειναι θεμα τυχης να πετυχει το jailbreak αν εχεις το 3G....οπως ειχα και εγω...

#969   Toufas

Toufas

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 21:04

αρα τι κανω τωρα? υπομονη μεχρι να βγει καποιο απο devteam?

#970   nikos156

nikos156

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 21:18

το περασα όλα καλα μπορει καποιος να μου δωσει το link για να περασω vodafon logo carier ?

#971   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 21:21

Προσπαθεις με το Blackra1n μεχρι να σου γινει...ή κατι αλλο που δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος και δεν ξερω αν δουλευει ειναι να κατεβασεις το iREB(Με το οποιο δεν σου βγαζει το παραθυρο απο το iTunes που δεν σε αφηνει να περασεις custom firmware) και μετα περνας ενα custom firmware....δεν το εχω δοκιμασει εγω ο ιδιος αυτο και αρα δεν μπορω να στο προτεινω!
Με δικη σου ευθυνη!

#972   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 21:24

το περασα όλα καλα μπορει καποιος να μου δωσει το link για να περασω vodafon logo carier ?

Μπορεις να συνδεθεις με ssh για να σου δωσω link με ωραια εικονιδια....

#973   Rottweiler

Rottweiler

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:greekrottys

Δημοσίευση 15/10/2009 - 21:53

Το έκανα restore και update. Έτρεξα το πρόγραμμα και το iphone έχει μείνει στην εικόνα που δείχνει ένα usb και ένα βελάκι με το itunes. Δεν κάνει τίποτα! Έχει 2 ώρες. Έκανα restart το pc μπαίνω στο itunes και δεν το βλέπει ενώ το κινητό πάγωσε εκεί. Τι γίνετε?

Τελευταία επεξεργασία από: Rottweiler, 15/10/2009 - 21:54.

#974   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 22:07

Κρατα το home kai το power κουμπι μεχρις οτου να κλεισει....μετα ανοιξε το και ξανα προσπαθησε μεχρι να γινει....εγω εκανα 36 φορες αυτην την προσπαθεια μεχρι να μου γινει...

#975   Rottweiler

Rottweiler

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:greekrottys

Δημοσίευση 15/10/2009 - 22:36

Κρατα το home kai το power κουμπι μεχρις οτου να κλεισει....μετα ανοιξε το και ξανα προσπαθησε μεχρι να γινει....εγω εκανα 36 φορες αυτην την προσπαθεια μεχρι να μου γινει...

Δεν παιζει με την καμια ρε παιδιά... Έβαλα την 3.1.2 έχω κλειστό το οίτινες. τρέχω το πρόγραμμα αλλα η φάτσα του παλικαριού δεν βγαίνει με την καμια! Τι γίνετε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες