Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#976   Toufas

Toufas

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/10/2009 - 23:10

Προσπαθεις με το Blackra1n μεχρι να σου γινει...ή κατι αλλο που δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος και δεν ξερω αν δουλευει ειναι να κατεβασεις το iREB(Με το οποιο δεν σου βγαζει το παραθυρο απο το iTunes που δεν σε αφηνει να περασεις custom firmware) και μετα περνας ενα custom firmware....δεν το εχω δοκιμασει εγω ο ιδιος αυτο και αρα δεν μπορω να στο προτεινω!
Με δικη σου ευθυνη!

ολα μια χαρα με το ireb

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#977   natale0510

natale0510

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2009 - 00:49

ολα μια χαρα με το ireb

Εχω φαει το google και δεν βρισκω Link να το κατεβασω...

#978   muddyfox2005

muddyfox2005

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 16/10/2009 - 01:29

Εχω φαει το google και δεν βρισκω Link να το κατεβασω...

εδώ

#979   mightymax

mightymax

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2009 - 02:00

ΚΑλησπέερα σε όλους σας.
εχω ενα #GS 32GB white εδω κ 2 μηνες κ του εκανα μολις σημερα jailbrake μεσα σε 1 λεπτο αφου διάβασα ολα τα sections εδω μεσα.
μετα τι κάνουμε?
για να κανω τις πεντάδες κ να κατεβάσω αλλα apps ή και ο,τι ειναι σπ...νο τι κάνω?
σας ευχαριστω πολύ όλους,

Τεο

υ.γ αυτο δεν το είδα πουθενα γραμμένο γιαυτο κ σας ρωτώ!

#980   Nili

Nili

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2009 - 08:13

Σε όσους δεν δουλεύει το link για να κατεβάσουν το QTCF.dll, μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλίκ εδώ.

#981   glou

glou

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2009 - 10:48

Χειρότερος και από την γρίπη των χοίρων ο GEo.... διαστάσεις παγκόσμιας επηδιμίας ! Έχω δοκιμάσει ότι έχω διαβάσει, έχω κάνει πατέντες, έχω φάει μια ολόκληρη μέρα και τίποτα. Μακάρι να μην το ξεκίναγα ποτέ !

GeoHot έχεις bug φιλαράκι !

#982   amvro

amvro

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/10/2009 - 10:55

καλημερα.μπορει να μου πει καποιος γιατι οταν παταω το blackrain με μοθ βγαζει στο κινιτο να συνδεθο στο ι τουνς?και το dll που λετε δεν κατεβενει.πρεπει να ειναι σβηστο το κινιτο?ας με βοηθησει καποιος

#983   glou

glou

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2009 - 11:14

amvro.....διάβασε όοοολες τις σελίδες και δοκίμασε ότι διαβάσεις και ότι σου έρθει...κάποια στιγμή, εντελώς τυχαία, μετά από 10 restore και 30 αποτυχημένες προσπάθειες μπορεί και να σου δουλέψει (εμένα όχι ακόμα).

ο geo μας έδωσε δουλεία να κάνουμε για να μην καθόμαστε ! ! !

#984   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/10/2009 - 12:10

Γενικό σχόλιο. Δεν αρκεί να γράφετε "κόλησε θέλω βοήθεια". Δεν είναι μπηχτή για κανένα. Όταν έχετε πρόβλημα και θέλετε βοήθεια έχετε υπ'όψην τα παρακάτω είναι απαραίτητα για να σας βοηθήσει κάποιος και να μην φτάσει αυτό το topik τις 200 σελίδες.

1. Μοντέλο κιν.
2. Ελληνικό ή όχι.
3. Firmware version
4. Λειτουργικο στο PC και service pack version.
Και το bonus question
5. Optional: iTunes version.

#985   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 16/10/2009 - 12:20

Γενικό σχόλιο. Δεν αρκεί να γράφετε "κόλησε θέλω βοήθεια". Δεν είναι μπηχτή για κανένα. Όταν έχετε πρόβλημα και θέλετε βοήθεια έχετε υπ'όψην τα παρακάτω είναι απαραίτητα για να σας βοηθήσει κάποιος και να μην φτάσει αυτό το topik τις 200 σελίδες.

Και το bonus question
5. Optional: iTunes version.

xaxaxaxaxaxaxaxax to bonus μάρεσε,ωραίος...

#986   amvro

amvro

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/10/2009 - 12:26

το μοντελο ειναι 3g 16giga.firm 3.1.2 windows xp sp3 se itunes 9,1.το κινιτο ειναι ελληνικοτατο.το θεμα ειναι οτι εχω κανει οτι γραφετε εδω μεσα αλλα τζιφος.με το που παταω make it rain στο κινιτο μου γραφει connect tou itunes ενω το εχω ηδη ανοιχτο..........

#987   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 16/10/2009 - 12:31

το μοντελο ειναι 3g 16giga.firm 3.1.2 windows xp sp3 se itunes 9,1.το κινιτο ειναι ελληνικοτατο.το θεμα ειναι οτι εχω κανει οτι γραφετε εδω μεσα αλλα τζιφος.με το που παταω make it rain στο κινιτο μου γραφει connect tou itunes ενω το εχω ηδη ανοιχτο..........

ε κλείστο το itunes μην το έχεις ανοιχτό την ώρα που κάνεις jailbreak θα ανοίξη αυτόματα αυτό αλλα το αγνωείς

#988   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2009 - 12:37

Τα 3G έχουν αποδειχθεί "προβληματικά" με το blackra1n. Οπότε πάμε από την αρχή.
1. Κατέβασε το fw 3.1.2 από το forum (είναι στην αρχική σελίδα το link στην δεξιά στήλη)
2. Άνοιξε το itunes και σύνδεσε το τηλ.
3. Με πατημένο το shift κλικάρεις στο restore και περνάς ξανά το firmware της 3.1.2.
4. Ξανακάνε το activation και σέταρε το τηλ. σαν νέο iphone ή από το backup το παλιό.
5. Κλείσε το itunes.
6. Τρέξε το blackra1n.

Αν δεν λειτουργήσει τότε ψάχνουμε τα .dll, αν φταίει το itunes που είναι κλειστό, αν είναι το ituneshelper.exe αν πρέπει να το κάνεις restart μετά τη μούρη του geohot κλπ.

Πάντα ξεκινάμε από τα βασικά για να αποκλείσουμε τα αυτονόητα.

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 16/10/2009 - 12:46

#989   geoarkas

geoarkas

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2009 - 15:52

Παιδιά έχω Vista Home Premium 32bit ελληνικά και εχω iphone 3GS 32GB 3.1.2 με iTunes 9.0.1.8 και όλα πήγαν καλά νομίζω.. Ερώτηση για περαιτέρω...Αφού εγκαταστήσουμε το Cyndia μετά διαγράφουμε το blacka1rn; Επειδή στις οδηγίες λέει να κάνουμε unistall αλλά εμένα δεν με αφήνει..Κάνω κάτι λάθος;;Και γενικά το Cyndia δεν μου το εμφανίζει στα apps στο iTunes; Λογικό;
Γενικά υπάρχει κάποιος οδηγός για αρχάριους στο Cyndia; Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους!!

#990   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2009 - 17:29

Παιδιά έχω Vista Home Premium 32bit ελληνικά και εχω iphone 3GS 32GB 3.1.2 με iTunes 9.0.1.8 και όλα πήγαν καλά νομίζω.. Ερώτηση για περαιτέρω...Αφού εγκαταστήσουμε το Cyndia μετά διαγράφουμε το blacka1rn; Επειδή στις οδηγίες λέει να κάνουμε unistall αλλά εμένα δεν με αφήνει..Κάνω κάτι λάθος;;Και γενικά το Cyndia δεν μου το εμφανίζει στα apps στο iTunes; Λογικό;
Γενικά υπάρχει κάποιος οδηγός για αρχάριους στο Cyndia; Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους!!

http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/forum/24-cydia-cydia-store/ γενικά για το cydia και τις εφαρμογές του.

To cydia δεν θα σου το εμφανήσει το itunes. Στην ουσία είναι ένα εναλλακτικό appstore και περιέχει και πολλά free tweaks όπως πχ το winterboard, για να βάζεις custom themes, το appsync για unsigned apps, το SBSettings για task manager κλπ.

Διάβασε το link δες τι παίζει και σιγα σιγά εξοικειώσου και με τα repositories, αν έχεις παίξει με το linux θα καταλάβεις πιο γρήγορα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες