Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Please log in to reply
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1006   djmax

djmax

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/10/2009 - 01:06

καλησπερα παιδια εκανα κ εγω τη διαδικασια που αναφερετε πιο πανω ολα οκ μολις παω να κατεβασω το cydia παταω install μου βγαζει error downloading cydia could not download error:error domain=NSURLErrorDomainCOode=-1009 Userinfo=0x1aaaeo 'no internet connection ' βοηθεια καποιος?

παιδια μια βοηθεια καποιος τι να κανω?

Τελευταία επεξεργασία από: djmax, 17/10/2009 - 01:06.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1007   kinetik

kinetik

Advanced Member

• 223 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/10/2009 - 01:12

παιδια μια βοηθεια καποιος τι να κανω?

'no internet connection' Aυτο τα λεει ολα!
Δεν εισαι συνδεμενος σε καποιο δικτυο WI-FI..Συνδεσου και ολα θα πανε καλα!

#1008   katsulas

katsulas

Newbie

• 975 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgeKatsulas
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:iKatsulas

Δημοσίευση 17/10/2009 - 01:19

Μόλις εκανα πάλι restore στο 3g και ξεκίνισε πάλι τις μ.......ιες του. Δεν μασάμε πια. Το μάθαμε. Προσπαθούμε και κάποια στιγμί θα παίξει. Αντε ρε παιδιά να βγάλει το JB η devteam γιατι με αυτό το χτικιάρικο θα αναγκαστώ να σπάσω Notebook & iPhone.

>:( >:( >:(

#1009   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3,100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/10/2009 - 01:25

Μόλις εκανα πάλι restore στο 3g και ξεκίνισε πάλι τις μ.......ιες του. Δεν μασάμε πια. Το μάθαμε. Προσπαθούμε και κάποια στιγμί θα παίξει. Αντε ρε παιδιά να βγάλει το JB η devteam γιατι με αυτό το χτικιάρικο θα αναγκαστώ να σπάσω Notebook & iPhone.

>:( >:( >:(

και εγώ είμαι σε μία φάση κώστα κρατήσου,όχι κώστα σπάστο το κολο κινητό.προσπαθο για jailbreak αλλα η σκατοφατσά του δεν μας κάνει την χάρη

#1010   katsulas

katsulas

Newbie

• 975 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2009 - 01:37

και εγώ είμαι σε μία φάση κώστα κρατήσου,όχι κώστα σπάστο το κολο κινητό.προσπαθο για jailbreak αλλα η σκατοφατσά του δεν μας κάνει την χάρη

Γιώργος, όχι Κώστας. Τα νεύρα μου με το κολόπαιδο. Ε, ρε και τον είχα μπροστά μου. θα βλαστιμούσε την ώρα και τη στιγμή που έπιασε το keyboard & το mouse. ΓΓΓΓκκκκκρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!! :mad: :mad:

Και το θέμα είναι ότι μπροστά μου τώρα έχω ένα 3g & ένα 3GS και στο δεύτερο παίζουν όλα τζάμι και στο 3G γ....ται το σύμπαν.....

Τελευταία επεξεργασία από: katsulas, 17/10/2009 - 01:39.

#1011   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3,100 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2009 - 02:22

επιτέλους τα κατάφερα σε συσκευή iphone 3g με 3.1.2

#1012   katsulas

katsulas

Newbie

• 975 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2009 - 11:04

Επιτέλους αυτο το βλαμένο εμφανίστηκε. Έγινε Clean Restore στε 3.1.2 και blackRa1n.Μετά από 4 JB Με blackRa1n παίζουν όλα. (Τουλάχιστον έτσι δείχνουν). Θα το σκεφτώ πολύ να κάνω ξανά restore ...

#1013   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3,100 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2009 - 11:43

Επιτέλους αυτο το βλαμένο εμφανίστηκε. Έγινε Clean Restore στε 3.1.2 και blackRa1n.Μετά από 4 JB Με blackRa1n παίζουν όλα. (Τουλάχιστον έτσι δείχνουν). Θα το σκεφτώ πολύ να κάνω ξανά restore ...

και εγώ αυτό έκανα καθαρό ρεστορε,χωρίς backup εβαλα το dll στο system32 έβαλα το blackra1n στον c δίσκο,άνοιξα το blackra1n αλλα το κινητό δεν το είχα συνδεμένο στον υπολογιστή.μόλις πάτησα Make it ra1n τότε το σύνδεσα και δούλεψαν όλα ρολόι

#1014   SteLios16

SteLios16

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2009 - 12:40

γεια σε ολους! θελω να κανω μερικες ερωτισεις και οποιος ξερει ας μου απαντηση! εχω το iphone 3G με 3.0os cfw . εχω περασει πραγματα απο cydia και θελω να βαλω το 3.1.2 πως μπορω να το κανω χωρις να χασω αυτα που εχς βαλει?

#1015   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1,283 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2009 - 12:50

γεια σε ολους! θελω να κανω μερικες ερωτισεις και οποιος ξερει ας μου απαντηση! εχω το iphone 3G με 3.0os cfw . εχω περασει πραγματα απο cydia και θελω να βαλω το 3.1.2 πως μπορω να το κανω χωρις να χασω αυτα που εχς βαλει?

Με το aptbackup μπορείς να κρατήσεις backup από τα προγράμματα των default repo του cydia. Δλδ. ότι έχεις περάσει από xsellize, sinfull, hackulo θα χαθούν. SBS, winterboard, iMC κλπ θα κρατηθούν. Αλλά μετά το upgrade πρέπει να σετάρεις το iphone όχι σαν νέο τηλ, αλλά από to backup γιατί αυτές οι πληροφορίες αποθηκευονται στο backup του iphone. Και εννοείται πως πρέπει να περάσεις το cydia και το aptbackup για να κάνεις το restore. Στην ουσία κρατάει τιε πληροφορίες του τι περασες από cydia και τα ξανακατεβάζει αυτόματα.

#1016   katsulas

katsulas

Newbie

• 975 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2009 - 12:51

Ο μόνος τρόπος είναι να έχεις μπάρμπα το Θεο...

Αν πας να κάνεις Restore σε 3.1.2 έχεις χάσει τα πάντα και αν διαβάσεις και τα παραπάνω topics είναι σχεδόν αδύνατο να σου κάτσει με τη μία το blackRa1n...

#1017   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/10/2009 - 12:55

ποιος γνωριζει γιατι οταν παω να ανηξω το προγραμμα iphone configuration utility μου πεταει το μηνυμα στον υπολογιστη "δημιουργηθηκε εξαιρεση απο τον προορισμο μιας κλησης" κ δεν μπορει να συνδεθη το iphone με το προγραμμα....???
εχω κανει jail me βλακαραν :P αν παιζει ρολο αυτο,σε παλιοτερες εκδοσεις μπορουσα...

#1018   SteLios16

SteLios16

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2009 - 13:13

Ο μόνος τρόπος είναι να έχεις μπάρμπα το Θεο...

Αν πας να κάνεις Restore σε 3.1.2 έχεις χάσει τα πάντα και αν διαβάσεις και τα παραπάνω topics είναι σχεδόν αδύνατο να σου κάτσει με τη μία το blackRa1n...

εγω εχω την 3.0 version και θελω να βαλω την 3.1.2 χωρις να χασω αυτα που εχω βαλει ιδι..
ευχαριστω για τις απαντησεις...

#1019   katsulas

katsulas

Newbie

• 975 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2009 - 13:22

εγω εχω την 3.0 version και θελω να βαλω την 3.1.2 χωρις να χασω αυτα που εχω βαλει ιδι..
ευχαριστω για τις απαντησεις...

Φιλαράκι, κάτσε εκεί που είσαι , τουλάζιστον μέχρι να βγαλει η devtem το jb. Αν πάλι δεν έχεις κάτι να ασχολιθεις μόλις βρήκες δουλεια και αρκετες ώρες ξενύχτι το βράδυ...

#1020   zemac

zemac

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2009 - 14:06

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ WINDOWS 7 X64BIT!!
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ:
1.ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ iTUNES
2.ΚΛΕΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ TASK MANAGER TO ΙΤΘΝΕΣΗΕΛΠΕΡ
3.EBΑΛΑ COMP.: WINDOWS VISTA SP3
4.ΤΟ ΕΙΧΑ ΟΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΝΕΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ... ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑ... ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ, ΔΝ ΘΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ :rolleyes: :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες