Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1066   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/10/2009 - 16:53

Αυτή η διαδικασία κάνει και για χρήστες xp sp2? Τελικά δε μου απάντησε κανείς αν έχει καταφέρει 3G jb se xp sp2.. :(

νομιζω οτι ειχα το service pack 3

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1067   drpot

drpot

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 21/10/2009 - 12:01

λοιπον εγω μολις εκανα jb σε 3gs 3,1,2 me vista και οντος ολα εγιναν σε μισο λεπτο, πραγματικα δεν ειναι τιποτα το εχω ενα μηνα δηλαδη χωρις να γνωριζω πολλα πραγματα, ειναι πολυ απλο , αντε ελπιζω να δω τι εννοουν ολοι οτι θ ααξιοποιησουμε πληρως τις δυνατοτητες του τηλεφωνου

#1068   Antwnis

Antwnis

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2009 - 13:14

IPhone 3G / 3.1.2
Windows xp / sp3
Jailbreak μεσω Blackra1n
All ok.

Μια ακόμα διαδικασία Jailbreak (οδηγούμενος από τις βοήθειες του forum/site) πέτυχε με την πρώτη και όλα καλά .
Ευχαριστώ τα τζιμάνια του site για τις συνεχόμενες πολύτιμες βοήθειες που μας παρέχουν συνέχεια...

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

Antwnis

#1069   harcon

harcon

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2009 - 14:23

ειμαι στην τριτη προσπαθεια για jailbreak με blackra1n σε 3g 3.1.2 με update απο το itunes.
παλι κολλησε στην εικονα με το καλωδιο εδω και 10 λεπτα.
κανω ολα τα βηματ σωστα αλλα δε μου βγαινει.
καμμια συμβουλη?

#1070   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2009 - 16:00

ειμαι στην τριτη προσπαθεια για jailbreak με blackra1n σε 3g 3.1.2 με update απο το itunes.
παλι κολλησε στην εικονα με το καλωδιο εδω και 10 λεπτα.
κανω ολα τα βηματ σωστα αλλα δε μου βγαινει.
καμμια συμβουλη?

δεν ξερω αδερφε δοκιμασε να κλεισεις τα antivirus και του windows ξανακανε τα βηματα και μακαρι να σου δουλεψει αλλα δεν υποσχομαι οτι θα σου δουλεψει

#1071   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 345 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2009 - 18:29

Εγω τα καταφερα μετα απο μερικες προσπαθειες κανοντας πανω κατω αυτα που λεει ο tiloverboy σε iPhone 3g με Windows 7.Το κινητο παει μια χαρα προς το παρον.Το ειχα κ πριν jailbroken σε ΟS 3.0 σε WindowsXP SP3.

#1072   SteLios16

SteLios16

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/10/2009 - 19:31

Φιλαράκι, κάτσε εκεί που είσαι , τουλάζιστον μέχρι να βγαλει η devtem το jb. Αν πάλι δεν έχεις κάτι να ασχολιθεις μόλις βρήκες δουλεια και αρκετες ώρες ξενύχτι το βράδυ...

αν πουμε πως δεν με νοιαζει για τα αρχεια που εχω κατεβασει και απλα θελω να βαλω το τελευταιο λογισμικο, θα με δυσκολεψει? η θα λειτουργισει κανονικα?

#1073   ahilleas

ahilleas

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2009 - 08:36

Έκανα χθες jailbreak το iPhone 3GS που αγόρασα από την Ελλάδα. Είχα firmware 3.0.1 έκανα update στο iTunes 9.0.1 και μετά έτρεξα το blackra1n ακολουθώντας τις οδηγίες αυτού του topic. Πραγματικά ήταν ή πιο απλή και εύκολη διαδικασία που έκανα ποτέ. Όλα λειτουργούν μια χαρά και έχω όλα τα apps που είχα και πριν. Του αξίζει donate και αυτό έκανα.

#1074   Atari

Atari

iPH newbie

• 43 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 22/10/2009 - 10:44

Αποφάσισα να το κάνω κι εγώ εχθές και έχω να πω πως ΔΕΝ ήταν η ευκολότερη διαδικασία.
Προηγουμένως είχε γίνει clean restore σε 3.1.2 σε imac.

Είχα κλειστά antivirus & firewall σε PC με WinXP Home/SP3, iTunes 9.0.1.8 και απενεργοποιημένο το passlock στο iPhone 3G/8GB.
Επίσης, το blackra1n.exe ήταν στο C:\ και φυσικά το dll στο C:\WINNT\system32\

Η επιτυχημένη διαδικασία ήταν αυτή του tiloverboy (σελ. 51), αλλά μέχρι και το βήμα 7. Το βήμα 8 (κράτα πατημένο το home σε όλη τη διαδικασία) δεν χρειάστηκε.

Το κόλπο πιστεύω πως βρίσκεται στο εξής σημείο. Όταν κολλάει το blackra1n (καλώδιο + itunes στην οθόνη του iphone) πρέπει να ανοιχθεί και να τρέξει παράλληλα ένα δεύτερο blackra1n το οποίο ουσιαστικά κάνει όλη τη δουλειά όσο το 1ο παραμένει κολλημένο κατά την όλη διαδικασία...

Αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα & να μην ξέχασα κάτι.
(Τώρα θέλω να δω τι θα κάνω με το repo του εξελάιζ.....)

Τελευταία επεξεργασία από: Atari, 22/10/2009 - 10:45

#1075   kajwbtfe

kajwbtfe

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2009 - 12:24

Αν σας κολλαει και δειχνει το καλωδιο για συνδεση με ITUNES(αφου βεβαια εχετε τρεξει το blackra1n) αφηστε το για 10-15 sec και καντε reboot το Iphone.Τοτε θα βγει το μηνυμα οτι το Iphone εγινε JB και να κανετε donate.Ξανα καντε reboot και λογικα ολα ok.εμενα ετσι δουλεψε!

#1076   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2009 - 16:36

Αποφάσισα να το κάνω κι εγώ εχθές και έχω να πω πως ΔΕΝ ήταν η ευκολότερη διαδικασία.
Προηγουμένως είχε γίνει clean restore σε 3.1.2 σε imac.

Είχα κλειστά antivirus & firewall σε PC με WinXP Home/SP3, iTunes 9.0.1.8 και απενεργοποιημένο το passlock στο iPhone 3G/8GB.
Επίσης, το blackra1n.exe ήταν στο C:\ και φυσικά το dll στο C:\WINNT\system32\

Η επιτυχημένη διαδικασία ήταν αυτή του tiloverboy (σελ. 51), αλλά μέχρι και το βήμα 7. Το βήμα 8 (κράτα πατημένο το home σε όλη τη διαδικασία) δεν χρειάστηκε.

Το κόλπο πιστεύω πως βρίσκεται στο εξής σημείο. Όταν κολλάει το blackra1n (καλώδιο + itunes στην οθόνη του iphone) πρέπει να ανοιχθεί και να τρέξει παράλληλα ένα δεύτερο blackra1n το οποίο ουσιαστικά κάνει όλη τη δουλειά όσο το 1ο παραμένει κολλημένο κατά την όλη διαδικασία...

Αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα & να μην ξέχασα κάτι.
(Τώρα θέλω να δω τι θα κάνω με το repo του εξελάιζ.....)

Νομιζω οτι εχεις δικαιο απλα οταν εγραψα τον οδηγο και μετα απο το 50 restore δεν ηθελα να γραψω καμια πατατα και να με βριζουν..αλλα οπως προειπα νομιζω οτι εχεις απολυτο δικαιο και αυτη ειναι η λυση

#1077   kakistos

kakistos

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2009 - 22:19

παιδια μετα το jb δν μπορω να πιασω wifi και δν μπορω να κατεβασω το cydia...plz help
την εχω κανει 3-4 φορες την διαδικασια αλλα τπτ

#1078   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2009 - 14:22

Λοιπόν έκανα jb σε 3G ενός φίλου μου και πέτυχε με την πρώτη ακολουθώντας τις παράτω οδηγίες:
chris wrote at 2009-10-15 16:43:40
The solution seems for 3g users you must be in dfu mode not recovery mode. These steps worked for me. Turned off Iphone. run blackra1n from the c drive. click make it rain. hold the home and power buttons , do not release when you see the apple logo, keep holding both buttons until the phone turns off and comes back on for the second time. then when you see the apple logo release the power button and hold the home button until you see the geohot screen , should take no more then 5 seconds after you see the apple logo for the second time.
http://www.iclarifie...#commentsanchor
Windows XP SP3
Αυτό αφού δοκίμασα αρκετούς άλλους τρόπους χωρίς δυστυχώς επιτυχία.

Τελευταία επεξεργασία από: prototype, 24/10/2009 - 14:23

#1079   Stala

Stala

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 24/10/2009 - 18:01

sos!!!!!!!....εκανα τα βηματα κανονικα και αντι μετα το recovery mode να μου βγαλει τον geohot μου εβγαλε κατευθειαν το παραθυρο με το running και εχει μεινει εκει κανα τεταρτο τωρα...
τοσο πολυ αργει???στην οθονη εχω την ενδειξη με το usb καλωδιο και itunes και στον υπολογιστη το παραθυρο του blackra1n που λεει running....ποσο να περιμενω???!!!!!

#1080   Stala

Stala

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 24/10/2009 - 18:49

Με ανοιχτο το itunes δουλεψε αμεσως!Ευχαριστω παρα πολυ...!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες