Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1081   virtu

virtu

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Twitter:@prokouk
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:Cuckoo Pro

Δημοσίευση 24/10/2009 - 22:03

Γεια σας παιδιά λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω πριν κάνω BlackRa1n υπάρχει κάποιος τρόπος για να σώσω τισ επαφές μου και να μη ν χρειαστεί να τις ξαναπεράσω μια μία;

Ευχαριστώ πολύ!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1082   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2009 - 22:05

Γεια σας παιδιά λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω πριν κάνω BlackRa1n υπάρχει κάποιος τρόπος για να σώσω τισ επαφές μου και να μη ν χρειαστεί να τις ξαναπεράσω μια μία;

Ευχαριστώ πολύ!

αρχικα διαβασε τον οδηγο να κανεις back up με το itunes...

#1083   virtu

virtu

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2009 - 22:38

αρχικα διαβασε τον οδηγο να κανεις back up με το itunes...

Έχω κάνει buck up με το itunes αν και στον οδηγό δεν λέει κάτι για buck up,επίσης λογικά θα πρέπει μετά το restore να επιλέξω as new phone οποτε δεν θα υπάρχει καμιά επαφή μέσα,πως μπορώ να τις ξαναπεράσω από το back up αφού θα έχω τελειώσει με το BlackRa1n. είμαι ήδη στην 3,1,2 έκδοση.

#1084   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2009 - 23:59

Έχω κάνει buck up με το itunes αν και στον οδηγό δεν λέει κάτι για buck up,επίσης λογικά θα πρέπει μετά το restore να επιλέξω as new phone οποτε δεν θα υπάρχει καμιά επαφή μέσα,πως μπορώ να τις ξαναπεράσω από το back up αφού θα έχω τελειώσει με το BlackRa1n. είμαι ήδη στην 3,1,2 έκδοση.

εκτος θεματος η ερωτηση σου αν θες ανοιξε καινουργιο τοπικ.παρακαλω πολυ να σβηστουν τα τελευταια ποστ

#1085   Steas

Steas

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2009 - 01:47

Και μετά απο 67 προσπάθειες σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές (όλοι WinXP, SP3) και με όλα τα κόλπα απο αυτό το forum απο iClarified απο μαύρους σε youtube απο κινεζους σε mepipe κατάφερα να το εγκαταστήσω....πως? δεν ξερω...κάπου είδα για το dll aρχειο, το έβαλα παντου και στο folder system32 και στο c: απο που έτρεχε το blackrain και στο program files\common files\apple\mobile device support\bin. Κάπου αλλού είδα να το βάλω σε flight mode, το έβαλα. Τι παταγα μαζι τα κουμπια τι τα παταγα χωρια, ενα και το αυτο! Έτσι ειπα να αυτοδημιουργήσω. Εκανα copy το αρχειο iTunesMobileDevice.dll poυ φτιαχνει το blackrain οταν λέει οτι ολοκληρώθηκε με επιτυχια στο program files\common files\apple\mobile device support\bin κρατώντας back up to αρχείο που υπήρχε ήδη εκεί. Τρέχωντας παλι το blackrain δεν άνοιξε ποτέ...κράσαρε πετάγωντας ενα μυνημα οτι λειπει το αγαπημένο μας dll. Το έκλεισα απο το Task Manager το blackrain και έβαλα το αρχικό iTunesMobileDevice.dll στην θέση του. Ξανατρέχωντας το blackrain για μια ακόμη φορά έτσι για πλάκα, χωρίς να πατάω τα κουμπια HOME-POWER OFF, χωρις να έχω ανοιχτό την μπαλκονόπορτα, να εχω ποτισει την γλάστρα και χωρις να "κανατε restart το modem", και το εγκαθιστά κανονικότατα....χρόνους δεν κράτησα(δεν ειχα το μυαλό μου να κραταω και χρονους μετα τον τοσο εκνευρισμό μου απο τις αλλεπάλληλες αποτυχίες) δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο οτι ίσως έβρεχε εξω την στιγμή που το έτρεξα...τι να πει κανεις...μπράβο όμως στο παιδί που το έγραψε το προγραμματάκι...τοσα φορουμ και ιστιοσελίδες ανοιχτηκαν και δημιουργήθηκαν για πάρτη του...καλη προσπάθεια και υπομονή σε εκείνους που προσπαθούν ακομα...(αα ελένξτε ακόμα πριν το εγκαταστήσετε αν το φως στο μπαλκόνι είναι ανοιχτό και αν η γειτόνισσα τιγανίζει ψάρια.αν όχι πολύ πιθανόν να μην σας πετύχει)

#1086   virtu

virtu

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2009 - 12:27

Γεια σας και πάλι, λοιπόν τα κατάφερα με την πρώτη όλεεεεεεεεεεεε!

Windows 7 64bit και iphone 3G 3.1.2

έκλεισα τα ↓
iTunesHelper
iPodService
mDNRSResponder
itunes

Έβαλα στο system32 το QTCF.dll

Ανοίγω το blackra1n jailbreak και πατάω make it ra1n
χωρίς όμως να είναι το iphone συνδεδεμένο στο pc.
μόλις γράψει κάτο σαν "waiting for iphone" συνδέω το iphone στο pc και να η φάτσα του πως τον λένε anyway
τα υπόλοιπα τα ξέρετε, μπορώ και μπαίνω κανονικά στο cydia k στο rock!

Enjoy!

#1087   lefman07

lefman07

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2009 - 13:19

Καλημέρα παιδιά. Η ώρα δεν αλλάζει αυτόματα στο iPhone; Όταν την βγάλω απο το αυτόματο και την αλλάξω. Την βάζω π.χ. 12 και πάνω μου λέει 1!!! Καμιά ιδέα;

#1088   johnnynia69

johnnynia69

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/10/2009 - 13:29

geia sas!! paidia akolouuhsa ta bhmata kanonika alla ayto pou parathrhsa einai oti den ekteleite to bhma 3!!! 3erete kati giayto?

#1089   ANDYMAVRO

ANDYMAVRO

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Twitter:@@andymavro
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:mavro1925@gmail.com

Δημοσίευση 25/10/2009 - 15:57

παιδιά πάω να κατεβάσω σήμερα το 3.1.2 Και κάνει 7 ώρες να το κατεβάσει!!!!!!ελεοσσσσσσσσ

#1090   Velosia

Velosia

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 25/10/2009 - 18:07

Re paidia egw den mporw na to kanw! An mporei na me voithisei kapios as m steilei prosopiko message na ta poume apo to msn! Plzz help me :P

#1091   adenadoume

adenadoume

iPH Addict

• 610 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2009 - 19:38

@polyxgreece Πολύ καλός και αναλυτικότατος ο οδηγός σου. +1

Δυστυχώς έχει κόσμο που δεν έκανε τον κόπο να τον διαβάσει, αλλόν τόσο off-topic και θα πέσει και σκούπα στα post σε greeklish - που σημαίνει οτί ούτε καν τα βασικά του forum δεν έχουν διαβάσει κάποιοι.

Οπότε καλό είναι:

1. Να διαβάζουμε προσεκτικά τον οδηγό και τα links που δίνει
2. Να τον ξαναδιαβάσουμε
3. Να σιγουρευτούμε ότι τον διαβάσαμε και τον καταλάβαμε

Από εκεί και πέρα όλους μας καίει το θέμα του jailbreak αλλά εδώ γίνεται ομαδική συζήτηση για να βοηθηθούμε/ενημερωθούμε όλοι, όχι ο καθένας να γράφει "τον πόνο του" γιατί χάνονται τα ουσιαστικά post

Λίγο σκέψη λοιπόν πριν γράψουμε κάτι και διαβάζουμε ΠΡΩΤΑ τον οδηγό (τό'πα 4 φορές, είναι άραγε αρκετές; )

Τώρα με την κυκλοφορία του blackra1n RC2 ελπίζω να υπάρχει καλύτερη ανταπόκριση...

Υ.Γ. Γράφω εδώ γιατί δέχτηκα κάποια πμ και ήθελα να ξεκαθαρίσω

Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 25/10/2009 - 19:47

#1092   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/10/2009 - 19:48

όντος,όταν συνδέεστε σε ένα φορούμ με πολλα μέλη καλό είναι να διαβάζουμε τους κανονισμούς της κοινώτητας ώστε να μειωθούν τα λάθοι στο ελάχιστο που γίνετε,και να μην γίνεται διαρκός καθαρισμός τον τόπικ.

αυτά απο εμένα,καλή σας συνέχεια :)

Τελευταία επεξεργασία από: poluxgreece, 25/10/2009 - 19:49

#1093   teokal

teokal

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2009 - 20:41

Το καταλαβαίνω ότι ίσως πολλοί να με μισήσουν λλά πρέπει να αναφέρω ότι με το Blackra1n έκανα jailbreak σε 3.1.2 επιτυχώς με την ΠΡΩΤΗ τόσο ένα iPhone 3GS 32MB (αγορασμένο με 3.0) όσο ΚΑΙ ένα iPod 2G 8MB (αγορασμένο με 2.2.1) σε Windows 7 64bit χωρίς να απενεργοποιήσω ΤΙΠΟΤΑ χωρίς να κάνω install ΚΑΝΕΝΑ dll και γενικά το μόνο modification που έκανα ήταν να βάλω το Blackra1n να τρέξει σε administrator mode με XP SP2 compatibility, μετά όλα πήγαν κατ' ευχή και σε 45 δευτερόλεπτα περίπου είχα ένα jaibroken device... Εγκατέστησα μόνο Cydia και όλα μέχρι στιγμής δουλεύουν άψογα χωρίς πρόβλημα... Καλή τύχη στους επόμενους !!

#1094   caza

caza

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 01:38

Παιδια κ εγω δεν εκανα κατι...Απλα συνεδεσα το κινητο μου,ετρεξα το blackrain κ
σε λιγα δευτερολεπτα το εικονιδια του blackrain ηταν στη συσκευη μου!!!
Αυτη τη φορα ο geohot εκανε παπαδες!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

#1095   giannakisss

giannakisss

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/10/2009 - 02:12

Μπραβο ρε ψυλε εισαι τρομερος....

Ad

Ad