[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2
Δημοσίευση 02/11/2009 - 20:16
Ad
Δημοσίευση 02/11/2009 - 22:29
Εγω στη 10η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .... το καταφερα .. .
Τωρα μην μου πέιτε πως ... !!!
ΔΙΑΒΑΣΑ ολα τα posts ... και εκανα προσεκτικα ΟΛΑ τα βηματα .. απο ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς ...
Αλλαξα καλωδια, εβαλα original, εκανα close ολα τα aplications του itunes ktl ..
Την 10η φορά το μονο που αλλαξα ηταν να παω να κατεβασω το προγραμμα ξανα από το oficial site και οχι απο το rapidshare που το εχω κατεβασει απο καποιο λινκ σε καποιο αρχικο post
Απλως το ετρεξα και δουλεψε ..
Δεν εκανα κατι διαφορετικο .. η δεν εκανα κατι καινουργιο ..
Απλως κατεβασα το προγραμμα από το site του My link και το εσωσα ..
Το ετρεξα .. (προσοχή ΔΕΝ ειχα ανοικτο το itunes ... ) και εως δια μαγείας ολα πηγαν καλα .. .την 10η φορά ...
Αρα απο εμπειρια λεω .. μηπως φταίει το προγραμματακι που εχετε κατεβασει ?
Και εμενα μεχρι την 9η φορα αυτο που εβγαζε ηταν το καλωδιακι και το iTunes .. και εμενε εκει ..
Μετα ολα καλα και επαιξε .. .
ΕΑν βοηθω κανενα .. !!!!
Δημοσίευση 03/11/2009 - 01:31
Όλα τα jailbreak τα έκανα με το ίδιο πρόγραμμα που κατέβασα από το official site.
Έκανα jb από 2 pc ένα desktop με windows LastXP v20 sp3 και iTunes 9.0.1.8
και από το laptop eee Pc 900 με windows LastXp v21 sp3 και iTunes 9.0.1.8
Και στα 2 pc το jb έγινε μία μόνο φορά με την πρώτη, το ρεκόρ ήταν στην δική μου συσκευή που έφτασα τις 29 προσπάθειες!!!!
Οπότε είναι καθαρά θέμα τύχης !!!!!
Δοκίμασα τα πάντα και με διαφορετικούς τρόπους και όταν έσπαγε ένα κινητό μετά έλεγα έτσι θα το κάνω και στα άλλα. Αλλά τπτ ...
so keep trying !!!
Δημοσίευση 03/11/2009 - 17:41
Δημοσίευση 03/11/2009 - 19:09
Εχω το 3G και δουλεψε με την 1η!!!
Δημοσίευση 03/11/2009 - 19:15
Δημοσίευση 03/11/2009 - 20:03
Προσπαθώ να κάνω JB το 3G μου αγορασμένο από Ελλάδα(Vodafone).
Το έχω πάνω απο χρόνο και ουδέποτε είχα κάποιο πρόβλημα στο να το κάνω JB πάντα μέσω windows.
Είχα για καιρό την V.3.0 χωρίς κανένα πρόβλημα σε JB.
Είπα λοιπόν και εγώ να κάνω το update...σε 3.1.2
Ακολούθησα όλες τις υποδείξεις που αναφέρετε εδώ αλλά πάντα το ίδιο πρόβλημα..
Δεν ξεκινάει να κάνει τίποτα το blackra1n και κολλάει πάντα στο "waiting for device".
Περιμένω περιμένω αλλά τπτ.. Σε windows 7 ultimate το προσπαθώ.
Έχει κανείς σας καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Attached Files
Δημοσίευση 03/11/2009 - 20:20
Δημοσίευση 03/11/2009 - 20:28
Εχτές πάλευα και με την RC2 αλλά ακριβώς τα ίδια.
Έχω αλλάξει και usb τπτ πάλι.
To μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσω σε άλλο pc ή ακόμα να το δοκιμάσω στο Macbook μου. Δεν το έχω κάνει ακόμα στο Macbook γιατί μέχρι τώρα πάντα στο pc μου το έκανα backup, έβαζα programs, etc.
Στο book δεν το έχω συνδέσει ποτέ.
Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
Δημοσίευση 03/11/2009 - 20:30
(συγνωμη για τις ερωτησεις απλα ειμαι νεος χρηστης του iphone)
Δημοσίευση 03/11/2009 - 21:35
Μπηκα τελικα απτο κινητο δικτυο τις vodafone και κατεβαζω το cydia..το προβλημα ειναι πως εδω και 5 λεπτα εχει γεμισει και εχει μεινει εκει..δλδ λεει ακομα downloading cydia και δειχνει πως φορτωνει...
Φταιει το δικτυο της vodafone? ή υπαρχει καποιο αλλο προβλημα?
Ευχαριστω
Δημοσίευση 03/11/2009 - 22:39
@BaGeR: Κατέβασε την version για Mac και δοκίμασε το στο MacBook σου. Απλά κάνε το Jailbreak... sync κτλπ θα κάνεις και πάλι από το PC σου.
Ναιιιι αυτό πέτυχεεεε.
Με την πρώτη έγινε το JB αμέσως και δεν είχα βγάλει ούτε την sim ούτε τπτ απο τα apps και games που είχα μέσα. Ούτε restore ούτε τίποτα απολύτως.
Και δεν χάθηκε τίποτα απολύτως.
Ούτε sync δεν χρειάστηκε να κάνει με το itunes στο book γιατί με το που άνοιξα το macbook μου ζήτησε να κάνει update στην last version του itunes το έκανε και συνδεσα το iphone πριν το setup του itunes τελειώσει. Εχει μείνει στο "iTunes Software Licence Agreement" δεν έχω πατήσει δλδ το Agree.
Έτρεξα το blackra1n και όλα γίναν αμέσως. Μου εμφάνησε στο springboard το σήμα του blackra1n. Όπως ακριβώς τα λέει ο οδηγός.
Πάω για το cydia τώρα..
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί αν δεν με παρότρυνες εσύ να το κάνω στο book, ακόμα θα παιδευόμουν στα win.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες