Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1171   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/11/2009 - 13:54

Επιβεβαιώνω και εγώ το εξής πρόβλημα:

Αγορασμένο χτές νέο iphone 3GS από την Vodafone, με εγκαταστημένο το OS ver. 3.1.2 μετά το jailbreak με τη τελευταία έκδοση του blackra1n, αφού γίνεται η διαδικασία άψογα μέσα σε 1 min, μετά από εγκατάσταση των προγραμμάτων που χρειάζομαι και μετά από μερικά reboot-restart της συσκευής πάντα συνδεδεμένο το iphone μου με το pc, με πετάει στην αναγκαστική σύνδεση μέσω itunes, για τη διαδικασία του restore ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ χωρίς άλλη επιλογή.

Να σημειωθεί πως έχω κάνει 2 φορές τη διαδικασία του jailbreak…..Τη 1η φορά απεγκατάστησα, μετά το jailbreak, το blackra1n και μετά από restart με πέταξε σε restore και την 2η φορά το άφησα εγκαταστημένο μήπως και παίζει ρόλο στο restart του που μπουτάρει με την εικόνα του Geohot……Απέτυχε και αυτή αφού μετά από 2 restart με έβαλε σε αναγκαστικό restore.
Επειδή έχει αναφερθεί το θέμα πάλι και σε ξένα forums, όλοι λένε πως η λύση στο restart είναι να είναι το iphone συνδεδεμένο με το pc για να μην κολλήσει …..Το είχα συνδεδεμένο, ΟΛΕΣ τις φορές που σας προανέφερα ……Ελπίζω πως σύντομα θα δοθεί λύση και σε αυτό & μην ξεχνάμε πως τα μικροπροβλήματα αυτού του είδους πάντα θα υπάρχουν και άμεσα θα ξεπερνιόνται.

Απλά λίγη υπομονή και να έχουμε fun με την κα. Apple και τις προσπάθειές της να κλειδώσει το OS της.

Αναφορικά με το ανωτέρω post μου και μετά απο ΄δοκιμές που έκανα…..τα πράγματα είναι απλά….. τουλάχιστον προσωρινά έως να δοθεί οριστική λύση….. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ...απλά κάντε άφοβα restart το iphone σας και όταν σας ζητηθεί να συνδεθεί η συσκευή σας με το itunes για την restore διαδικασία ….εσείς συνδέστε την μέσω usb και τρέχτε πάλι το blackra1n, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ Η ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ itunes,…..οπ'οτε μέσα σε 30 sec θα κάνει reboot ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΘΟΟΥΝ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ !!!!

Αυτά από μένα και ελπίζω τώρα να μην μπαίνετε στην διαδικασία όλη την ώρα …σε κάθε restart, να κάνετε restore…. ;-)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1172   MILOFONIAS200

MILOFONIAS200

iPH newbie

• 55 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2009 - 18:21

πως κανω restore χωρις update?

#1173   Andreas_P

Andreas_P

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:Addreas

Δημοσίευση 06/11/2009 - 18:30

Αναφορικά με το ανωτέρω post μου και μετά απο ΄δοκιμές που έκανα…..τα πράγματα είναι απλά….. τουλάχιστον προσωρινά έως να δοθεί οριστική λύση….. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ...απλά κάντε άφοβα restart το iphone σας και όταν σας ζητηθεί να συνδεθεί η συσκευή σας με το itunes για την restore διαδικασία ….εσείς συνδέστε την μέσω usb και τρέχτε πάλι το blackra1n, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ Η ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ itunes,…..οπ'οτε μέσα σε 30 sec θα κάνει reboot ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΘΟΟΥΝ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ !!!!

Αυτά από μένα και ελπίζω τώρα να μην μπαίνετε στην διαδικασία όλη την ώρα …σε κάθε restart, να κάνετε restore…. ;-)

Το blackra1n πρέπει να το έχουμε αφαιρέσει από την συσκευή πριν το ξανατρέξουμε ??

Τελευταία επεξεργασία από: Andreas_P, 06/11/2009 - 18:30

#1174   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2009 - 22:01

Το blackra1n πρέπει να το έχουμε αφαιρέσει από την συσκευή πριν το ξανατρέξουμε ??

Φίλε μου καλύτερα αφησέτο κατά την γνώμη μου...... Στο test μου που το δοκίμασα, το αφησα εγκαταστημένο και ολα πήγαν καλά.

Θα δοκιμάσω να το απεγκαταστήσω και να κάνω restart και θα επανέλθω....

Έως τότε φίλοι μου ΜΗΝ μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε συνέχεια restore σε κάθε restart του iphone, έως να βρεθεί οριστική λύση από τους experts !!! B)

Τελευταία επεξεργασία από: gbill, 06/11/2009 - 22:02

#1175   rouvas2009

rouvas2009

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2009 - 13:12

...Μόνο αν το έχεις αγοράσει πρόσφατα( νεά συσκευή από αυτές που έρχονται με το 3.1.2 από εργοστάσιο) , το jailbreak θα χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά που κάνεις reboot στο iphone. Δεν έχει βρεθεί ακόμα οριστικό Jailbreak για αυτα που φοράνε την νέα έκδοση του bootrom (iBoot-359.3.2)
Σημείωση: δεν χάνεις τίποτα από το τηλέφωνο απλά δεν μπορεί να κάνει boot αν δεν τρέξει ξανά το blackra1n.

Δηλαδή, εγώ που θα πάρω το iphone 3gs μου για δώρο Χριστουγέννων (λογικά θα είναι απο την νέα παρτίδα με το νέο bootrom) θα πρέπει -αφού το κάνω πρώτο ο Θεός jb- κάθε φορά που το ανοίγω να τρέχω ξανά το make it ra1n?

#1176   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2009 - 19:57

Δηλαδή, εγώ που θα πάρω το iphone 3gs μου για δώρο Χριστουγέννων (λογικά θα είναι απο την νέα παρτίδα με το νέο bootrom) θα πρέπει -αφού το κάνω πρώτο ο Θεός jb- κάθε φορά που το ανοίγω να τρέχω ξανά το make it ra1n?

Σωστα καταλαβες φιλε μου,,,, Σε καθε restart προκειμενου να μπουταρει το iphone σου, θα πρεπει να κανεις παλι τη διαδικασια του jailbr@k ;)

Φιλοι μου, η ολη διαδικασια διαρκει λιγοτερο απο 1min και μην πανικοβαλομαστε!! Οπως παντα...συντομα...πολυ συντομα θα δοθει λυση και σε αυτο το προβληματακι! Μονο... λιγη υπιομονη !!!

#1177   artsim0s

artsim0s

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2009 - 12:54

Σωστα καταλαβες φιλε μου,,,, Σε καθε restart προκειμενου να μπουταρει το iphone σου, θα πρεπει να κανεις παλι τη διαδικασια του jailbr@k ;)

Φιλοι μου, η ολη διαδικασια διαρκει λιγοτερο απο 1min και μην πανικοβαλομαστε!! Οπως παντα...συντομα...πολυ συντομα θα δοθει λυση και σε αυτο το προβληματακι! Μονο... λιγη υπιομονη !!!

αυτο το προβλημα εχουνε τα new iphone με serial number πισο στο κουτι τα τελεφταια δυο νουμερα αν ειναι πανω απο 39... οσοι παραλαβαμε καινουργια σειρα απλα περιμενουμε ενα νεο jailbrake για να ξεκλιδωσει τα κηνιτα μας...
παιδια οπιος ακουσει κατι ας γραψει τιν λυση... ερχεται κι αλλος κοσμος που θα αγορασει τιν καινουργια σειρα iphone..

#1178   artsim0s

artsim0s

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2009 - 13:18

Επιβεβαιώνω και εγώ το εξής πρόβλημα:

Αγορασμένο χτές νέο iphone 3GS από την Vodafone, με εγκαταστημένο το OS ver. 3.1.2 μετά το jailbreak με τη τελευταία έκδοση του blackra1n, αφού γίνεται η διαδικασία άψογα μέσα σε 1 min, μετά από εγκατάσταση των προγραμμάτων που χρειάζομαι και μετά από μερικά reboot-restart της συσκευής πάντα συνδεδεμένο το iphone μου με το pc, με πετάει στην αναγκαστική σύνδεση μέσω itunes, για τη διαδικασία του restore ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ χωρίς άλλη επιλογή.

Να σημειωθεί πως έχω κάνει 2 φορές τη διαδικασία του jailbreak…..Τη 1η φορά απεγκατάστησα, μετά το jailbreak, το blackra1n και μετά από restart με πέταξε σε restore και την 2η φορά το άφησα εγκαταστημένο μήπως και παίζει ρόλο στο restart του που μπουτάρει με την εικόνα του Geohot……Απέτυχε και αυτή αφού μετά από 2 restart με έβαλε σε αναγκαστικό restore.
Επειδή έχει αναφερθεί το θέμα πάλι και σε ξένα forums, όλοι λένε πως η λύση στο restart είναι να είναι το iphone συνδεδεμένο με το pc για να μην κολλήσει …..Το είχα συνδεδεμένο, ΟΛΕΣ τις φορές που σας προανέφερα ……Ελπίζω πως σύντομα θα δοθεί λύση και σε αυτό & μην ξεχνάμε πως τα μικροπροβλήματα αυτού του είδους πάντα θα υπάρχουν και άμεσα θα ξεπερνιόνται.

Απλά λίγη υπομονή και να έχουμε fun με την κα. Apple και τις προσπάθειές της να κλειδώσει το OS της.

gbill και εγω το ιδιο προβλημα ειχα με iphone φιλου που το αγορασε τωρα πριν λιγες μερες απο τιν καινουργια παραλαβη.. ακριβως τα ιδια πραγματα μου εκανε.. και δεν χριαζετε να σου πω πως εχω κανει jailbrake 4 συσκευες πριν τιν καινουργια σειρα... το blackra1n me tin rc1 δεν πιανει στιν καινουργια σειρα iphone.. δες μιπος τα καταφερεισ με τιν rc3 αλλα καθε φορα που θα ανοιγοκλεινουμε το κηνιτο τηα χριαζομαστε pc για να αναψει? o geohost μαλλον δεν ξερει για τιν καινουργια σειρα iphone..

#1179   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2009 - 15:17

gbill και εγω το ιδιο προβλημα ειχα με iphone φιλου που το αγορασε τωρα πριν λιγες μερες απο τιν καινουργια παραλαβη.. ακριβως τα ιδια πραγματα μου εκανε.. και δεν χριαζετε να σου πω πως εχω κανει jailbrake 4 συσκευες πριν τιν καινουργια σειρα... το blackra1n me tin rc1 δεν πιανει στιν καινουργια σειρα iphone.. δες μιπος τα καταφερεισ με τιν rc3 αλλα καθε φορα που θα ανοιγοκλεινουμε το κηνιτο τηα χριαζομαστε pc για να αναψει? o geohost μαλλον δεν ξερει για τιν καινουργια σειρα iphone..

Ναι φιλε μου εχω την εκδοση RC3 και τιποτα.... Σε καθε restart χρειαζεται να εχεις συνδεση με pc/mac & στην ενδειξη να συνδεθεις αναγκαστηκα με το itunes εσυ απλα τρεχεις και παλι το jailbr@k προκειμενου να μπουταρει το iphone!

Σιγουρα ο Geo(GOD) θα δωσει λυση αφου δεν ειναι δυνατον το παλικαρι να εχει καθε τοσο & απο ενα iphone για να ελεγχει τις αναβαθμισεις! Λιγη υπομονη.... Οπως παντα, συντομα θα βγει νεο tool ;)

#1180   artsim0s

artsim0s

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2009 - 17:54

Ναι φιλε μου εχω την εκδοση RC3 και τιποτα.... Σε καθε restart χρειαζεται να εχεις συνδεση με pc/mac & στην ενδειξη να συνδεθεις αναγκαστηκα με το itunes εσυ απλα τρεχεις και παλι το jailbr@k προκειμενου να μπουταρει το iphone!

Σιγουρα ο Geo(GOD) θα δωσει λυση αφου δεν ειναι δυνατον το παλικαρι να εχει καθε τοσο & απο ενα iphone για να ελεγχει τις αναβαθμισεις! Λιγη υπομονη.... Οπως παντα, συντομα θα βγει νεο tool ;)

παιζει καπου να γραψουμε στον geohost πως δεν παιζει το jailbrake blackra1n με τιν rc1 στα νεα iphone.. και το jailbrake με τo blackra1n rc3 εχει προβληματα και κατα το τρεξιμο (κοινος με τιν εγκατασταση εχει προβληματα με το wifi εγω προσωπικα δεν καταφερα να κατεβασω το cydia μεσα απο το blackr1n με τιν rc3.. ολα οκ μεχρι τον geo(god) αλλα μετα μεσα στο blackra1n με τιν rc3 αντιμετοπισα προωλιμα με το wifi δεν μπορουσε να βρει συνδεση να κατεβασει το cydia για να το κανω jailbrake.. και να το εκανα ομος καθε φορα που θα εκανα restart η που θα εσβηνε απο μπαταρια θα χειαζομουνα ενα pc για να το ξανα ξεκλιδωσω... παιδια υπαρχει μεγαλο προβλημα με τις καινουργιες παραλαβες iphone.. ειναι ακομα κλειδωμενες και το θεμα ειναι πως δεν ξεκλιδωνουν.. δεν υπαρχει jailbrake για αυτες που ειναι με serial number 42... κοινος οπιος παρει iphone τωρα θα εχει κληδωμενο iphone χωρις να μπορει να το ξεκλιδωσει..

#1181   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2009 - 19:21

Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα μεγαλο θα ελεγα. Εκανα update σε 3.1.2 ενα iPhone 2g και μολις το συνεδεσα με το iTunes δεν μου εκανε το unlock.Το μηνυμα που μου βγαζει το iTunes ειναι οτι η καρτα sim δεν υποστηριζεται. Προφανως εχω προβλημα με τη baseband και τους bootloaders. Το κινητο ειναι ενος φιλου μου ο οποιος υποστηριζει οτι το κινητο ειναι απο ελλαδα. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω το unlock???Και αν οχι,μπορω να κανω downgrade τους bootloaders και να επιστρεψω σε καποιο αλλο firmware για να ξαναενεργοποιησω τη συσκευη;;;;

#1182   pstrav

pstrav

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2009 - 21:18

Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα μεγαλο θα ελεγα. Εκανα update σε 3.1.2 ενα iPhone 2g και μολις το συνεδεσα με το iTunes δεν μου εκανε το unlock.Το μηνυμα που μου βγαζει το iTunes ειναι οτι η καρτα sim δεν υποστηριζεται. Προφανως εχω προβλημα με τη baseband και τους bootloaders. Το κινητο ειναι ενος φιλου μου ο οποιος υποστηριζει οτι το κινητο ειναι απο ελλαδα. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω το unlock???Και αν οχι,μπορω να κανω downgrade τους bootloaders και να επιστρεψω σε καποιο αλλο firmware για να ξαναενεργοποιησω τη συσκευη;;;;

Φιλε μου καλησπερα. Αν θυμαμαι καλα η πρωτη φορα που ηρθε το iphone στην ελλαδα ηταν με το 3g απο την vodafone. Διορθωστε με αν κανω λαθος. Τσέκαρε τι baseband εχεις αν και νομιζω πως στην κατηγορια του 2g εχει λυση στο προβλημα σου.

#1183   John_s60

John_s60

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2009 - 21:54

Τελικα το jb για τα νεα 3GS (new boot) ειναι tethered?
Δηλαδη καθε φορα που σβηνει μπαινει παλι σε recovery και ξανα blackrain ktl??? :huh:

#1184   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/11/2009 - 22:02

Τελικα το jb για τα νεα 3GS (new boot) ειναι tethered?
Δηλαδη καθε φορα που σβηνει μπαινει παλι σε recovery και ξανα blackrain ktl??? :huh:

Ναι, ακριβώς. Τρέχεις μόνο το blackra1n. Δεν χάνεις τπτ όμως, όλα θα είναι όπως πριν σβήσει.

#1185   John_s60

John_s60

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2009 - 22:20

Ναι, ακριβώς. Τρέχεις μόνο το blackra1n. Δεν χάνεις τπτ όμως, όλα θα είναι όπως πριν σβήσει.

Κρίμα - ειναι πολυ σπαστικο αυτό-να φοβασαι δηλ μη σου σβησει η να χρειαστεί καποιο reboot και νασαι μακρια απτο pc..
Ελπίζω να βρεθεί λυση σύντομα..Προφανως και με τα παλιότερα blackrain το ιδιο γινεται..;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες