Επιβεβαιώνω και εγώ το εξής πρόβλημα:
Αγορασμένο χτές νέο iphone 3GS από την Vodafone, με εγκαταστημένο το OS ver. 3.1.2 μετά το jailbreak με τη τελευταία έκδοση του blackra1n, αφού γίνεται η διαδικασία άψογα μέσα σε 1 min, μετά από εγκατάσταση των προγραμμάτων που χρειάζομαι και μετά από μερικά reboot-restart της συσκευής πάντα συνδεδεμένο το iphone μου με το pc, με πετάει στην αναγκαστική σύνδεση μέσω itunes, για τη διαδικασία του restore ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ χωρίς άλλη επιλογή.
Να σημειωθεί πως έχω κάνει 2 φορές τη διαδικασία του jailbreak…..Τη 1η φορά απεγκατάστησα, μετά το jailbreak, το blackra1n και μετά από restart με πέταξε σε restore και την 2η φορά το άφησα εγκαταστημένο μήπως και παίζει ρόλο στο restart του που μπουτάρει με την εικόνα του Geohot……Απέτυχε και αυτή αφού μετά από 2 restart με έβαλε σε αναγκαστικό restore.
Επειδή έχει αναφερθεί το θέμα πάλι και σε ξένα forums, όλοι λένε πως η λύση στο restart είναι να είναι το iphone συνδεδεμένο με το pc για να μην κολλήσει …..Το είχα συνδεδεμένο, ΟΛΕΣ τις φορές που σας προανέφερα ……Ελπίζω πως σύντομα θα δοθεί λύση και σε αυτό & μην ξεχνάμε πως τα μικροπροβλήματα αυτού του είδους πάντα θα υπάρχουν και άμεσα θα ξεπερνιόνται.
Απλά λίγη υπομονή και να έχουμε fun με την κα. Apple και τις προσπάθειές της να κλειδώσει το OS της.
Αναφορικά με το ανωτέρω post μου και μετά απο ΄δοκιμές που έκανα…..τα πράγματα είναι απλά….. τουλάχιστον προσωρινά έως να δοθεί οριστική λύση….. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ...απλά κάντε άφοβα restart το iphone σας και όταν σας ζητηθεί να συνδεθεί η συσκευή σας με το itunes για την restore διαδικασία ….εσείς συνδέστε την μέσω usb και τρέχτε πάλι το blackra1n, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ Η ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ itunes,…..οπ'οτε μέσα σε 30 sec θα κάνει reboot ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΘΟΟΥΝ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ !!!!
Αυτά από μένα και ελπίζω τώρα να μην μπαίνετε στην διαδικασία όλη την ώρα …σε κάθε restart, να κάνετε restore…. ;-)