Νομίζω μόνο το RC3 παίζει με το καινούργιο bootloaderΚρίμα - ειναι πολυ σπαστικο αυτό-να φοβασαι δηλ μη σου σβησει η να χρειαστεί καποιο reboot και νασαι μακρια απτο pc..
Ελπίζω να βρεθεί λυση σύντομα..Προφανως και με τα παλιότερα blackrain το ιδιο γινεται..;
[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2
Δημοσίευση 08/11/2009 - 22:43
Ad
Δημοσίευση 08/11/2009 - 23:12
Κάτι διαβασα οτι θα βγαλουν 21/11,ειδωμεν..
Δημοσίευση 09/11/2009 - 11:01
Δεν μπορω να τσεκαρω την baseband γιατι το κινητο δεν με αφηνει να μπω στο μενου. Αυτο ειναι και το προβλημα. Το κινητο εχει κανονικα σημα,δεχεται κανονικα κλησεις, αλλα δεν μπορω να το κανω unlock μεσα απο το iTunes.Με απλα λογια το κινητο ειναι παγωμενο στην οθονη που δειχνει να ενωσεις το κινητο σου με το iTunes. Και ξαναλεω το κινητο εχει κανονικα σημα!Φιλε μου καλησπερα. Αν θυμαμαι καλα η πρωτη φορα που ηρθε το iphone στην ελλαδα ηταν με το 3g απο την vodafone. Διορθωστε με αν κανω λαθος. Τσέκαρε τι baseband εχεις αν και νομιζω πως στην κατηγορια του 2g εχει λυση στο προβλημα σου.
Δημοσίευση 09/11/2009 - 11:25
Κατ΄αρχάς αν είναι 2G είναι κλειδωμένο. Αν έκανες update από iTunes, τότε φλασάρισες και το baseband fw και έχεις το 5άρι μην το ψάχνεις άδικα.Δεν μπορω να τσεκαρω την baseband γιατι το κινητο δεν με αφηνει να μπω στο μενου. Αυτο ειναι και το προβλημα. Το κινητο εχει κανονικα σημα,δεχεται κανονικα κλησεις, αλλα δεν μπορω να το κανω unlock μεσα απο το iTunes.Με απλα λογια το κινητο ειναι παγωμενο στην οθονη που δειχνει να ενωσεις το κινητο σου με το iTunes. Και ξαναλεω το κινητο εχει κανονικα σημα!
Το bootloader δεν έχει καμία σχέση με το 2G, παρά μόνο με τα καινούργια 3GS (παραγωγής εβδομάδα 39 και νεώτερα), άρα μην το μπερδεύεις στην κουβέντα.
Είσαι σίγουρος ότι ακολούθησες πιστά τις οδηγίες ?
Έχει σύνδεση interent το PC που το συνδέεις? (αν δεν έχει, δεν ανοίγει το τηλ. την πρώτη φορά)
Θα σου πρότεινα να ξανακάνεις την διαδικασία (restore, blackra1n_RC3)
Δημοσίευση 09/11/2009 - 13:48
Λοιπον για να τα παρουμε ενα ενα τα πραγματα. Ναι τις οδηγιες τις ακολουθησα πιστα. Το κινητο βλεπει το παροχο,εχει κανονικα σημα,δεχεται κλησεις απλα δεν με αφηνει να μπω στο μενου,στο springboard δηλαδη. Το μονο που με αφηνει να κανω ειναι emergency calls. Εχω ιντερνετ στο pc, οποτε ουτε αυτο το σεναριο παιζει.Κατ΄αρχάς αν είναι 2G είναι κλειδωμένο. Αν έκανες update από iTunes, τότε φλασάρισες και το baseband fw και έχεις το 5άρι μην το ψάχνεις άδικα.
Το bootloader δεν έχει καμία σχέση με το 2G, παρά μόνο με τα καινούργια 3GS (παραγωγής εβδομάδα 39 και νεώτερα), άρα μην το μπερδεύεις στην κουβέντα.
Είσαι σίγουρος ότι ακολούθησες πιστά τις οδηγίες ?
Έχει σύνδεση interent το PC που το συνδέεις? (αν δεν έχει, δεν ανοίγει το τηλ. την πρώτη φορά)
Θα σου πρότεινα να ξανακάνεις την διαδικασία (restore, blackra1n_RC3)
Δημοσίευση 09/11/2009 - 13:53
Νομίζω ότι καλύτερα να ξανακάνεις restore & jailbrake/unlock
Δημοσίευση 09/11/2009 - 14:23
Δημοσίευση 09/11/2009 - 14:28
Το passcode είναι για την SIMΝαι το δοκιμασα και σε αλλο pc και μου λεει οτι το κινητο εχει passcode,ενω δεν εχει. Το θεμα ειναι οτι ουτε restore μπορω να κανω γιατι δεν μπαινει σε dfu mode και το itunes δεν μου βγαζει δυνατοτητα να κανω restore.
Όσον αφορά το DFU, δες ΕΔΩ
Δημοσίευση 09/11/2009 - 14:57
Δημοσίευση 09/11/2009 - 15:26
Έκανες restore σε 3.1.2 και το 2G κινητό δέχεται κλήσεις??Καταρχας σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου. Λοιπον μπηκα κανονικα σε DFU mode. Εκανα restore μεσα απο το iTunes αλλα παλι τα ιδια. Το κινητο δεχεται κλησεις αλλα δεν με αφηνει να μπω στο μενου.
Χωρίς να κάνεις jailbrake & unlock?? Ψιλό-αδύνατο....
Μήπως είναι corrupted κάποιο αρχείο σου? Ξανα-κατέβασε το ipsw αρχείο από ΕΔΩ και κάνε shift+Restore, browse στο ipsw που θα κατεβάσεις. (3.1.2 (2G): iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw)
Όταν κάνεις restore ΠΡΙΝ κάνεις jailbrake ανοίγει κανονικά το iPhone?
Κανονικά αν δεν έχεις SIM μέσα, θα πρέπει να ανοίξει χωρίς phone support (σαν Ipod δηλαδή)
Δοκίμασε να κάνεις την διαδικασία ΧΩΡΙΣ την SIM μέσα.
Ξανα-κατέβασε το blackra1n από ΕΔΩ
Βάλε την SIM μόνο αφού κάνεις jailbrake & unlock, και αφού ανοίξει το iPhone (σαν iPod)
Δημοσίευση 09/11/2009 - 21:21
Δημοσίευση 10/11/2009 - 00:44
Παιδες σημερα παρελαβε ενα φιλαρακι το iphone 3GS 16 giga 3.1!Το εκανα jailbreak με το blackra1n εβαλα μονο το cydia (sbsettings,installus,appsync for 3.1 κ.τ.λ.)και το iphone κραταει κανονικα το jail και μετα απο reboot respring κλεισιμο ανοιγμα!Το 3 και 4 νουμερο το serial number ηταν 40!Μηπως στην 3.1 τελικα δεν εχει προβλημα?Και επισης και το youtube δουλεψε κανονικα!!!χωρις το push fix απο cydia!αυτα!Ελπιζω οι πληροφοριες να φανηκαν χρησιμες!Ευχαριστω!
φιλε μου τοτε ισος παιζει και η σειρα 40.. να γινετε jailbrake..παντος η 42 που ειναι η νεα παραλαβη δεν παιζει με τιποτα...ακομα.. εισαι τυχερος.. ουτε του παπα μην του το πεις!!!
Δημοσίευση 10/11/2009 - 04:23
Λύση σε αυτό το πρόβλημα: Μπαίνετε στο cydia και στο search δίνετε το ….. AFC2add ώστε να το κάνετε install…. ΠΡΟΣΟΧΗ Μετά το install το iphone σας θα κάνει REBOOT όποτε πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε pc ώστε να τρέξετε το blackra1n πάλι και μέσω αυτού να μπουταρι το iphone σας.
Ελπίζω να σας είναι χρήσιμο αυτό, και απευθύνομαι σε όσους έχουν τα πρόσφατα 3GS με το τελευταίο bootrom.
Δημοσίευση 10/11/2009 - 04:52
ας το δοκιμάση και κάποιος άλλοςΦίλοι μου προσοχή σε κάτι….. Όπως έχω προαναφέρει σε προηγούμενα post μου, έχω αγοράσει πρόσφατα το νέο GS με το τελευταίο bootrom που μετά από jb δεν κάνει boot από μόνο του… Επίσης μετά το JB διαπίστωσα πώς όταν πάω να κανω explore τα αρχεία του, ΔΕΝ τα βλέπει ως JB phone !!!!!
Λύση σε αυτό το πρόβλημα: Μπαίνετε στο cydia και στο search δίνετε το ….. AFC2add ώστε να το κάνετε install…. ΠΡΟΣΟΧΗ Μετά το install το iphone σας θα κάνει REBOOT όποτε πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε pc ώστε να τρέξετε το blackra1n πάλι και μέσω αυτού να μπουταρι το iphone σας.
Ελπίζω να σας είναι χρήσιμο αυτό, και απευθύνομαι σε όσους έχουν τα πρόσφατα 3GS με το τελευταίο bootrom.
Δημοσίευση 10/11/2009 - 16:02
ας το δοκιμάση και κάποιος άλλος
εγω με το blackr1n με τιν rc3 ειχα προβλημα μεσα στο blackr1n τιν ωρα που πηγενα να κατεβασω το cydia ειχα προβλημα με το wifi μου.. οποτε παιδες δεν μπορω να κατεβασω cydia για να το δω εγω.. περιμενω ενα blackr1n που θα με αφινει να κατεβασω το cydia.. για να το δω..(κοινος που δεν θα εχω προβλημα με το wifi..)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες