Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1216   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/11/2009 - 12:42

περιμένουμε αν και δεν πιστεύω να βγεί ποτέ

+1

MuscleNerd: "iboot constantly shrinking (fewer holes). BB constantly increasing (more holes)"

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1217   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/11/2009 - 12:42

Καλημερα, η 3.1 εχει φτιαξει τα θεματα με την μπαταρια (push) και το bug με τo E-mail θεμα (που εννοο τα σβηνεις επανερχοντε)
Σας ευχαριστω

γίνε ποιο συγκεκριμένη

#1218   gabriella

gabriella

iPH Enthousiast

• 577 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 13/11/2009 - 13:46

Οκ, εχω iphone 2G ειχα κανει upgrate πριν κανα 2 μηνες FW απο 2.2.1 σε 3.0. Αφου το ειχα στη 3.0 μου αδειασε την μπαταρια αμεσος και ετσι εχω τα παντα κλειστα, δηλ, wifi, push στα E-Mails κτλ. Ετσι δεν μπορω να εχω αναφορα απο το ΙΜ+ οταν δεν ειμαι μεσα διοτι εχω κλεισει το Push. Επισις στo E-Mail οταν σβηνω καποιο E-Mail, επανερχετε ξανα και ξανα... που με ενοχλει. Ειχα διαβασει οτι ειναι ενα Bug τις 3.0 και θα το φτιαχνανε με την 3.1.
Ελπιζω να καταλαβες τι λεω, σε ευχαριστω για την απαντηση σου, περιμενω νεα σου!

#1219   Silv3R

Silv3R

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 14/11/2009 - 03:57

Καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω iPhone 3G από Ελλάδα (Vodafone) και είχα την έκδοση 3.0 (κανονικά jailbreak). Περίμενα να κάνω την αναβάθμιση σε 3.1 αλλά υπήρχαν τότε κάποια προβλήματα και έτσι επέλεξα να μην κάνω την αναβάθμιση και να περιμένω. Ώσπου πλέον ανακοινώθηκε πριν μερικές μέρες ότι γίνετε κανονικά το jailbreak στην 3.1.2 και δουλεύουν όλα κανονικά. Σήμερα ακολούθησα τον οδηγό που υπάρχει στο forum και έκανα κανονικά εγκατάσταση το cydia μέσω blackrain.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής… ενώ όλα δουλεύουν κανονικά και έχω περάσει όλες τις εφαρμογές που χρειάζομαι κτλ κτλ… όταν συνδέω το iPhone στο DiskAid μου λέει ότι για να περιηγηθώ στο partition root θα πρέπει να έχω jailbreak συσκευή και πολύ απλά δεν μπορώ να συνεχίσω.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ.

#1220   NiMaJ

NiMaJ

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2009 - 11:52

Σας ευχαριστώ όλους σας, με μοναδικό παράπονο ότι για να διαβάσει κανείς τις 61 σελίδες post που υπάρχουν, ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.....

iPhone 3GS αγορασμένο από Ελλάδα (Cosmote)- ver 3.0.1 και μέσω iTunes αναβαθισμένο σε 3.1.2
Windows Vista Home Edition GR
iTunes 9.0.2.25

Αφού λοιπόν πρώτα έκανα επανεκκίνηση του PC,
1) Έκανα restore (Απλό και όχι Shift+restore)
2) Απενεργοποίησα τα Antivirus & Firewall των Windows (Δεν ξέρω αν ήταν απαραίτητο, αλλά λέω τι έκανα)
3) Έβγαλα την κάρτα sim
4) Έκλεισα το iTunes
5) Download Blackra1n από το official cite
6) Εκτέλεση του Blackra1n (χωρίς άλλες ρυθμίσεις π.χ. συμβατότητα σε WinXp sp3 κλπ κλπ)
7) Έτοιμος ο παίχτης.

Το 6ο βήμα, πήρε λιγότερο από 30sec που αναφέρονται. Τώρα τα υπόλοιπα βήματα, εξαρτώνται από τις δυνατότητες του κάθε PC.

και πάλι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, το είχα πάρει από φόβο όταν διάβαζα τον τόσο όγκο των posts αλλά τελικά όλα πήγαν καλά.
Αν άξιζε τον κόπο, όταν με το καλό περάσουν μερικές μέρες θα μπορώ να έχω μια άποψη.....!!! :rolleyes: :rolleyes:

#1221   dvass

dvass

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2009 - 18:31

Καλησπέρα στο forum.
Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά.

Κάποιος όμως από το forum να βοηθήσει την κατάσταση.
Εκτιμώ ότι δεν είναι κακό να ασχολείται κανείς με το iphone εδώ σχεδόν και 2 χρόνια και ταυτόχρονα μετά από πολλά jailbreak και updates από την Apple να του έχει - ας μου επιτρέψετε- πάρει τον αέρα !

Όμως είναι πολύ κακό αυτός (ο ίδιος) να κάνει jailbreak την τελευταία έκδοση που όλα δείχνουν τόσο απλά - και είναι!!! - και να βρίσκεται (από μία βλακεία) κυριολεκτικά κλειδωμένος...

Αυτός είμαι εγώ !
Και ζητώ την βοήθειά σας για να βγώ από το αδιέξοδο...
Κάτι μου λείπει και το μυαλό δεν είναι καθαρό για να το βρω.
Τα έχω (συγνώμη για την έκφραση) "παίξει"!
Έχω Ελληνικό iphone 3G, 8G και τώρα πια έκδοση 3.1.2 jailbroken with blackra1n by Geohot.
Εγκατέστησα Cydia, αλλά πάτησα κατά λάθος και το...sn0w !
Πως μου ήρθε ;
Το έκανα και τώρα "the device is not recognized by windows..." (εννοείται μέσω USB). Η συσκευή είναι locked...
Δεν έχω κοιτάξει αν έχω τηλέφωνο αν και δείχνει οτι έχει σήμα COSMOTE, αλλά σίγουρα δεν έχω φόρτιση (USB) και γενικά σύνδεση με το PC.
Παρακαλώ αν θέλετε και μπορείτε βοηθήστε...
Ευχαριστώ...
ΒΔ.

#1222   dvass

dvass

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2009 - 20:09

Αν ηρεμήσει κανείς ίσως τότε τα πράγματα να γίνουν πιο καλά για το μυαλό.
Το βρήκα μόνος.
Έκανα κάτι εξίσου απλό, όπως λέει και η Αpple.
Απεγκατέστησα το itunes, quicktime, apple software update, bonjour, apple mobile device support και αν υπάρχει το apple application support. (δηλαδή όλο το πακέτο) και τα εγκατέστησα ξανά.Έκανα και μία επανεκκίνηση στο iphone και όλα ξαναλειτούργησαν...
Συγνώμη για την αναστάτωση.
Φιλικά.
ΒΔ.

#1223   apas

apas

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2009 - 11:43

Λοιπόν, έχω το iPhone 3GS. Το είχα κάνει update στην 3.0.1 όταν το πήρα (Αύγουστο) και μετά jailbrake με το Redsn0w στα Windows και έβαλα Cydia. Από το Cydia έχω κατεβάσει 2-3 εφαρμογές μόνο (SBSettings, xkcd webcomic και 1-2 άλλα το πολύ πολύ). Έχω κατεβάσει και κάποιες cracked apps από appulo.us.

Η ερώτηση μου είναι, για να κάνω jailbrake σε 3.1.2 πρέπει να κάνω update από iTunes σε 3.1.2 έκδοση (αυτό θα μου αλλάξει το baseband που ακούγεται?) και μετά με το blackra1n jailbrake στην 3.1.2. Σε αυτή τη περίπτωση, αφού κάνω το update via iTunes θα χάσω κάποιες εφαρμογές όπως πχ το SBSettings και τις cracked? Θα αλλάξει το baseband? Και αν δεν είναι αυτή η σειρά για το j/b από 3.0.1 σε 3.1.2, ποιά είναι η σωστή?

thanks ppl =)

σημείωση: έκανα jailbrake & unlock σε iPhone 3G φίλου αγορασμένο από Αγγλία με το blackra1n λειτούργησε άψογα μέσα σε 2min το j/b και σε secs το unlock. kudos!

#1224   Eve

Eve

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 15/11/2009 - 13:56

ευχαριστώ πολύ!!

#1225   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1.943 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 16/11/2009 - 08:41

Καλημέρα

Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες από τους ήδη γνώστες / χρήστες των JB :rolleyes:

Επρόκειτο να μου φέρει η θεία από το Σικάγο :P (πλάκα κάνω ένας γνωστός από Αμερική είναι) ένα iPhone 3Gs και θα ήθελα να μου πείτε αν με αυτό το "εργαλείο" θα μπορώ να βάλω Ελληνική κάρτα sim :huh:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για την ταλαιπωρία απλά στον κόσμο αυτό (του JB/Unlock κυρίως) πρώτη φορά θα μπώ :blush:

Τελευταία επεξεργασία από: kormos, 16/11/2009 - 08:41

:ph34r:  bit.ly/iPhoneHellas  :ph34r:

#1226   vassilis19

vassilis19

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/11/2009 - 20:50

Καλησπέρα παιδιά

μετά από jailbreak iphone 3gs με v3.1.2 όλα πήγαν μια χαρά. Εντόπισα όμως ένα πρόβλημα. Δεν κλειδώνει δορυφόρους σε καμία από τις εφαρμογές GPS που έχω. Έχεδι κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ

#1227   kab1974

kab1974

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2009 - 21:02

καλησπερα σε ολους. λιγη βοηθεια θελω γιατι εμαι ψαρας ακομα. κανω jailbreak κ στο μυνημα που λεει wait for reboot περιμενω 1 ωρα.να περιμενω κ αλλο η ξανα απ την αρχη? ευχαριστω

#1228   kab1974

kab1974

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2009 - 21:27

βοηθεια. πανω στο jailbreak το τηλεφωνο κολησε με την εικονα τουgeo στην οθονη. ουτε κλεινει ουτε τιποτα ξερει κανεις κατι? σας παρακαλω

#1229   baliosbong

baliosbong

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/11/2009 - 17:10

ti ginetai an kollhsei to 3gs sto recovery mode?

#1230   capten

capten

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2009 - 18:07

sas euxaristw.. apsogo.. exw mia aporia.. ta ekana ola ta bhmata .. ti rythmiseis prepei na kanw akoma sto cyndia gia na pai3ei to spasmena games?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες