Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1231   mba

mba

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/11/2009 - 18:33

καλησπέρα σε όλους/ες

έχω ένα ιphone 3g με bootloader 06.04(G2M3S2)... κάνω jailbreak με blackra1n, εγκαθιστώ το cydia και μετά το blacksnow... δυστυχώς δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω και να μου αναγνωρίσει πάροχο....

παλεύω απο το πρωί... ας με βοηθήσει κάποιος......

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1232   Johnny26

Johnny26

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/11/2009 - 02:35

παιδια εχω ενα iphone 3gs κ εκανα κανονικα jaibreak με το blackra1n..ολα γινονται κανονικα,αλλα οταν κανω επανεκινηση τη συσκευη βγαζει το εικονιδιο του itunes με ενα καλωδιο..και αναγκαζομαι να το κανω κ να το ξανακανω restore..μπορειτε να μου πειτε τι κανω λαθος?

#1233   sofosleodas

sofosleodas

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2009 - 11:05

καλησπέρα,

σήμερα μόλις έλαβα το 3GS, είχα απο όταν βγήκε το 3g και πάντα jailbrake..
πήγα φυσικά να κάνω jailbreak και το νέο μου 3gs.

πατώντασ το make it rain... ενώ θα πρεπε να δω τη photo του GeoHot και να περιμένω να συνεχιστεί η διαδικασια κανονικά.. κολάει στο: entering recovery. μένει εκεί. τελος.
και στο κιν. αντι τη photo του φιλου μας μου βγαινει το εικονάκι με το usb kai to itunes σημα, το κλασικό. και μένει εκει.

τι παίζει?

windows vista 32bit xrisimopoio. το κιν ειναι 3.1.2 και το Itunes το τελευταιο

α και, φυσικά δε μπορώ να το δω καν πια το κινητό με Itunes.. δε το βλέπει οποτε απλά εχω μείνει με την οθώνη κολημένη δε μπορώ να κανώ restores στο itunes

ευχαριστώ..

Τελευταία επεξεργασία από: sofosleodas, 20/11/2009 - 11:09

#1234   sofosleodas

sofosleodas

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2009 - 11:52

καλησπέρα,

σήμερα μόλις έλαβα το 3GS, είχα απο όταν βγήκε το 3g και πάντα jailbrake..
πήγα φυσικά να κάνω jailbreak και το νέο μου 3gs.

πατώντασ το make it rain... ενώ θα πρεπε να δω τη photo του GeoHot και να περιμένω να συνεχιστεί η διαδικασια κανονικά.. κολάει στο: entering recovery. μένει εκεί. τελος.
και στο κιν. αντι τη photo του φιλου μας μου βγαινει το εικονάκι με το usb kai to itunes σημα, το κλασικό. και μένει εκει.

τι παίζει?

windows vista 32bit xrisimopoio. το κιν ειναι 3.1.2 και το Itunes το τελευταιο

α και, φυσικά δε μπορώ να το δω καν πια το κινητό με Itunes.. δε το βλέπει οποτε απλά εχω μείνει με την οθώνη κολημένη δε μπορώ να κανώ restores στο itunes

ευχαριστώ..

AAAAAAAAAAAAκυρον! το κανα απλα ΞΑΝΑ 2 φορές και παίζει ΜΠΟΜΠΑ!

#1235   sofosleodas

sofosleodas

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2009 - 12:38

βασικά οχι... ΔΕ δουλεύλει τελικα...

αν κλείσει το κινιτο.. απλα κλεισιμο η κανει reset...

δε ξαναανοιγει... πεταει recovery screen Και θελει restore ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ οποτε.. ακυρον.. οντως εχω προβλημα...

αν ξερει κατι καποιος..

thanks..

#1236   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/11/2009 - 12:42

βασικά οχι... ΔΕ δουλεύλει τελικα...

αν κλείσει το κινιτο.. απλα κλεισιμο η κανει reset...

δε ξαναανοιγει... πεταει recovery screen Και θελει restore ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ οποτε.. ακυρον.. οντως εχω προβλημα...

αν ξερει κατι καποιος..

thanks..

αν έχεις το 3gs μάλλον είναι απο τα καινούργια μοντέλα και το jailbreak δεν πιάνει.όποτε κλείνει το κινητό θέλει να τρέχεις το Blackrain για να ανοίγη

#1237   kwsstas

kwsstas

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2009 - 15:07

Να κανω μια ερωτηση για iphone 2g δουλευει αυτο το jailbreak?

#1238   sofosleodas

sofosleodas

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2009 - 15:55

αν έχεις το 3gs μάλλον είναι απο τα καινούργια μοντέλα και το jailbreak δεν πιάνει.όποτε κλείνει το κινητό θέλει να τρέχεις το Blackrain για να ανοίγη

ΠΟΠΟ! την κάτσαμε δλδ! αυτο δε παιζει με τπτ.. αν εισαι εξω, παραδειγμα. η κλεισει η κανει ρεσετ οτιδηποτε θα θελει blackrain και δωστου παλι... ποπο την κατσαμε.. οποτε παει για πουλημα το
3gs, 1 μερα κινητο! ειναι! ναι καινουριο χτεσ το πηρα,,, ευτιχος δεν εστειλα το παλιο ! το 3g! παλι καλα..

εχουμε κανα νεο? αν κατι θα γινει για να φτιάξει αυτο κτλ? να μπορουμε να χουμε δλδ 3gs jailbreak κανονικα?

#1239   moxitas

moxitas

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2009 - 19:20

xairete
exw konta mou ena iphone 3g to opoio einai apo agglia kai einai kleidwmeno. pws mporw na to kanw unlock kai episis na mporesw na tou valw tin nea ekdosi 3.1.2 ?
euxaristw

#1240   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2009 - 19:40

ΠΟΠΟ! την κάτσαμε δλδ! αυτο δε παιζει με τπτ.. αν εισαι εξω, παραδειγμα. η κλεισει η κανει ρεσετ οτιδηποτε θα θελει blackrain και δωστου παλι... ποπο την κατσαμε.. οποτε παει για πουλημα το
3gs, 1 μερα κινητο! ειναι! ναι καινουριο χτεσ το πηρα,,, ευτιχος δεν εστειλα το παλιο ! το 3g! παλι καλα..

εχουμε κανα νεο? αν κατι θα γινει για να φτιάξει αυτο κτλ? να μπορουμε να χουμε δλδ 3gs jailbreak κανονικα?

άγνωστο ακόμα.αν βγεί θα το μάθετε σίγουρα :)

#1241   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2009 - 19:40

xairete
exw konta mou ena iphone 3g to opoio einai apo agglia kai einai kleidwmeno. pws mporw na to kanw unlock kai episis na mporesw na tou valw tin nea ekdosi 3.1.2 ?
euxaristw

αν διαβάσεις και κανέναν οδηγό θα βγάλεις άκρη :)
πλζ γράφουμε ελληνικά.

πάντα φιλικα

#1242   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 20/11/2009 - 19:41

xairete
euxaristw

Γεια σου!
Εχεις να κάνεις 2 πραγματα
1) Να το συνδέσεις με itunes και να κάνεις update στην 3.1.2
2) Να διαβάσεις τον οδηγό για νέους χρήστες εδω καθως και τον οδηγό του Blacksnow που είναι για το unlock της συσκευής εδω!

Αν παρουσιαστούν προβλήματα με wifi/gps/youtube/push ακολούθα αυτόν τον οδηγό εδω!

Αυτά !

Τελευταία επεξεργασία από: AlexK, 20/11/2009 - 19:42

#1243   nflo

nflo

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2009 - 00:33

Καλησπέρα παιδιά

μετά από jailbreak iphone 3gs με v3.1.2 όλα πήγαν μια χαρά. Εντόπισα όμως ένα πρόβλημα. Δεν κλειδώνει δορυφόρους σε καμία από τις εφαρμογές GPS που έχω. Έχεδι κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ

Μια απο τα ιδια και εγω εχω δοκιμασει διαφορα αλλα ακομα το προβλημα παραμενει. ( iphone 3Gs 16gb)

#1244   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 21/11/2009 - 00:36

Μια απο τα ιδια και εγω εχω δοκιμασει διαφορα αλλα ακομα το προβλημα παραμενει. ( iphone 3Gs 16gb)

Εγκατέστησατε το Push Fix Απο Cydia ??? Δες το παραπάνω λινκ και διαβαστε λιγο καλυτερα 200 φορες το εχω γραψει !!!

****Κάνετε 2 πραγματα
1) Να το συνδέσετε με itunes και να κάνετε update στην 3.1.2
2) Να διαβάσετε τον οδηγό για νέους χρήστες εδω καθως και τον οδηγό του Blacksnow που είναι για το unlock της συσκευής εδω!

Αν παρουσιαστούν προβλήματα με WIFI/GPS/YOUTUBE/PUSH ακολουθάτε αυτόν τον οδηγό εδω! ( για να βρείτε το Push Fix προσθέστε το repo http://cydia.iphoneil.net/ )

Αυτά !

Τελευταία επεξεργασία από: AlexK, 21/11/2009 - 00:41

#1245   moxitas

moxitas

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2009 - 13:44

χαιρετε
εχω ενα iphone 3g αγορασμενο απο αγγλια και μονο εκει μπορω να το χρησιμοποιησω! πως μπορω να το ξεκλιδωσω για να δουλευει σε κυπρο και επισης να εχω και την τελευτεα εκδοση?
ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19