[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2
Δημοσίευση 18/11/2009 - 18:33
έχω ένα ιphone 3g με bootloader 06.04(G2M3S2)... κάνω jailbreak με blackra1n, εγκαθιστώ το cydia και μετά το blacksnow... δυστυχώς δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω και να μου αναγνωρίσει πάροχο....
παλεύω απο το πρωί... ας με βοηθήσει κάποιος......
Ad
Δημοσίευση 20/11/2009 - 02:35
Δημοσίευση 20/11/2009 - 11:05
σήμερα μόλις έλαβα το 3GS, είχα απο όταν βγήκε το 3g και πάντα jailbrake..
πήγα φυσικά να κάνω jailbreak και το νέο μου 3gs.
πατώντασ το make it rain... ενώ θα πρεπε να δω τη photo του GeoHot και να περιμένω να συνεχιστεί η διαδικασια κανονικά.. κολάει στο: entering recovery. μένει εκεί. τελος.
και στο κιν. αντι τη photo του φιλου μας μου βγαινει το εικονάκι με το usb kai to itunes σημα, το κλασικό. και μένει εκει.
τι παίζει?
windows vista 32bit xrisimopoio. το κιν ειναι 3.1.2 και το Itunes το τελευταιο
α και, φυσικά δε μπορώ να το δω καν πια το κινητό με Itunes.. δε το βλέπει οποτε απλά εχω μείνει με την οθώνη κολημένη δε μπορώ να κανώ restores στο itunes
ευχαριστώ..
Τελευταία επεξεργασία από: sofosleodas, 20/11/2009 - 11:09
Δημοσίευση 20/11/2009 - 11:52
καλησπέρα,
σήμερα μόλις έλαβα το 3GS, είχα απο όταν βγήκε το 3g και πάντα jailbrake..
πήγα φυσικά να κάνω jailbreak και το νέο μου 3gs.
πατώντασ το make it rain... ενώ θα πρεπε να δω τη photo του GeoHot και να περιμένω να συνεχιστεί η διαδικασια κανονικά.. κολάει στο: entering recovery. μένει εκεί. τελος.
και στο κιν. αντι τη photo του φιλου μας μου βγαινει το εικονάκι με το usb kai to itunes σημα, το κλασικό. και μένει εκει.
τι παίζει?
windows vista 32bit xrisimopoio. το κιν ειναι 3.1.2 και το Itunes το τελευταιο
α και, φυσικά δε μπορώ να το δω καν πια το κινητό με Itunes.. δε το βλέπει οποτε απλά εχω μείνει με την οθώνη κολημένη δε μπορώ να κανώ restores στο itunes
ευχαριστώ..
AAAAAAAAAAAAκυρον! το κανα απλα ΞΑΝΑ 2 φορές και παίζει ΜΠΟΜΠΑ!
Δημοσίευση 20/11/2009 - 12:38
αν κλείσει το κινιτο.. απλα κλεισιμο η κανει reset...
δε ξαναανοιγει... πεταει recovery screen Και θελει restore ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ οποτε.. ακυρον.. οντως εχω προβλημα...
αν ξερει κατι καποιος..
thanks..
Δημοσίευση 20/11/2009 - 12:42
αν έχεις το 3gs μάλλον είναι απο τα καινούργια μοντέλα και το jailbreak δεν πιάνει.όποτε κλείνει το κινητό θέλει να τρέχεις το Blackrain για να ανοίγηβασικά οχι... ΔΕ δουλεύλει τελικα...
αν κλείσει το κινιτο.. απλα κλεισιμο η κανει reset...
δε ξαναανοιγει... πεταει recovery screen Και θελει restore ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ οποτε.. ακυρον.. οντως εχω προβλημα...
αν ξερει κατι καποιος..
thanks..
Δημοσίευση 20/11/2009 - 15:07
Δημοσίευση 20/11/2009 - 15:55
αν έχεις το 3gs μάλλον είναι απο τα καινούργια μοντέλα και το jailbreak δεν πιάνει.όποτε κλείνει το κινητό θέλει να τρέχεις το Blackrain για να ανοίγη
ΠΟΠΟ! την κάτσαμε δλδ! αυτο δε παιζει με τπτ.. αν εισαι εξω, παραδειγμα. η κλεισει η κανει ρεσετ οτιδηποτε θα θελει blackrain και δωστου παλι... ποπο την κατσαμε.. οποτε παει για πουλημα το
3gs, 1 μερα κινητο! ειναι! ναι καινουριο χτεσ το πηρα,,, ευτιχος δεν εστειλα το παλιο ! το 3g! παλι καλα..
εχουμε κανα νεο? αν κατι θα γινει για να φτιάξει αυτο κτλ? να μπορουμε να χουμε δλδ 3gs jailbreak κανονικα?
Δημοσίευση 20/11/2009 - 19:20
exw konta mou ena iphone 3g to opoio einai apo agglia kai einai kleidwmeno. pws mporw na to kanw unlock kai episis na mporesw na tou valw tin nea ekdosi 3.1.2 ?
euxaristw
Δημοσίευση 20/11/2009 - 19:40
άγνωστο ακόμα.αν βγεί θα το μάθετε σίγουραΠΟΠΟ! την κάτσαμε δλδ! αυτο δε παιζει με τπτ.. αν εισαι εξω, παραδειγμα. η κλεισει η κανει ρεσετ οτιδηποτε θα θελει blackrain και δωστου παλι... ποπο την κατσαμε.. οποτε παει για πουλημα το
3gs, 1 μερα κινητο! ειναι! ναι καινουριο χτεσ το πηρα,,, ευτιχος δεν εστειλα το παλιο ! το 3g! παλι καλα..
εχουμε κανα νεο? αν κατι θα γινει για να φτιάξει αυτο κτλ? να μπορουμε να χουμε δλδ 3gs jailbreak κανονικα?
Δημοσίευση 20/11/2009 - 19:40
αν διαβάσεις και κανέναν οδηγό θα βγάλεις άκρηxairete
exw konta mou ena iphone 3g to opoio einai apo agglia kai einai kleidwmeno. pws mporw na to kanw unlock kai episis na mporesw na tou valw tin nea ekdosi 3.1.2 ?
euxaristw
πλζ γράφουμε ελληνικά.
πάντα φιλικα
Δημοσίευση 20/11/2009 - 19:41
xairete
euxaristw
Γεια σου!
Εχεις να κάνεις 2 πραγματα
1) Να το συνδέσεις με itunes και να κάνεις update στην 3.1.2
2) Να διαβάσεις τον οδηγό για νέους χρήστες εδω καθως και τον οδηγό του Blacksnow που είναι για το unlock της συσκευής εδω!
Αν παρουσιαστούν προβλήματα με wifi/gps/youtube/push ακολούθα αυτόν τον οδηγό εδω!
Αυτά !
Τελευταία επεξεργασία από: AlexK, 20/11/2009 - 19:42
Δημοσίευση 21/11/2009 - 00:33
Καλησπέρα παιδιά
μετά από jailbreak iphone 3gs με v3.1.2 όλα πήγαν μια χαρά. Εντόπισα όμως ένα πρόβλημα. Δεν κλειδώνει δορυφόρους σε καμία από τις εφαρμογές GPS που έχω. Έχεδι κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Ευχαριστώ
Μια απο τα ιδια και εγω εχω δοκιμασει διαφορα αλλα ακομα το προβλημα παραμενει. ( iphone 3Gs 16gb)
Δημοσίευση 21/11/2009 - 00:36
Μια απο τα ιδια και εγω εχω δοκιμασει διαφορα αλλα ακομα το προβλημα παραμενει. ( iphone 3Gs 16gb)
Εγκατέστησατε το Push Fix Απο Cydia Δες το παραπάνω λινκ και διαβαστε λιγο καλυτερα 200 φορες το εχω γραψει !!!
****Κάνετε 2 πραγματα
1) Να το συνδέσετε με itunes και να κάνετε update στην 3.1.2
2) Να διαβάσετε τον οδηγό για νέους χρήστες εδω καθως και τον οδηγό του Blacksnow που είναι για το unlock της συσκευής εδω!
Αν παρουσιαστούν προβλήματα με WIFI/GPS/YOUTUBE/PUSH ακολουθάτε αυτόν τον οδηγό εδω! ( για να βρείτε το Push Fix προσθέστε το repo http://cydia.iphoneil.net/ )
Αυτά !
Τελευταία επεξεργασία από: AlexK, 21/11/2009 - 00:41
Δημοσίευση 21/11/2009 - 13:44
εχω ενα iphone 3g αγορασμενο απο αγγλια και μονο εκει μπορω να το χρησιμοποιησω! πως μπορω να το ξεκλιδωσω για να δουλευει σε κυπρο και επισης να εχω και την τελευτεα εκδοση?
ευχαριστω
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες