Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Please log in to reply
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1276   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1,137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/11/2009 - 19:10

Αν είναι θέμα hardware σημαίνει οτι στα "παλίά" iphone με 3,1,2 Version το jailbreak είναι μόνιμο? Και αυτό που έχει αλλάξει αφορά τα καινούρια. Πιστεύω να μπορεί να σπάσει κάποια στιγμή, γιατί διαφορετικά αν κάνει jb και μείνεις απο μπαταρία σε ταξίδι θα πρέπει να κουβαλάς pc. Εγώ γι αυτό το λόγο δεν έχω κάνει ακόμα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1277   makisl

makisl

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/11/2009 - 20:19

μετα απο jb δεν αναβει το τηλ

#1278   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1,440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 27/11/2009 - 20:42

μετα απο jb δεν αναβει το τηλ

Καλησπέρα, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ? Τι έκδοση έχει το κινητό σου και τι κινητό έχεις ???

Επιπλέον όταν λες δεν ανάβει? δεν σου βγάζει ούτε το μήλο?

#1279   Marietta

Marietta

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 28/11/2009 - 16:18

Δουλεύει άψογα!ευχαρστώ :D 8)

#1280   mindlord

mindlord

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2009 - 20:07

λοιπον προσπαθησα και εγω να το κανω αλλα αφου κολλησε μολις αρχισα να τρεχω το blavkra1n τωρα δυνδεω το κινητο και μου βγαζει στα itunes οτι πρεπει να γινει restore και μολισ παταω να κανω ρεστορε αφου κανει το extract μετα λεει prepairing iphone for restore και μετα βγαζει σφαλμα στο οποιο λεει "the iphone "iphone" could not be restored. an uknown error occurred(13)..

Τι μπορει να συμβαινει?? και εννοειτε πως δεν ανοιγει καν το κινητο... asap help plz

#1281   mindlord

mindlord

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2009 - 20:29

πηγενε στης ρυθμησεις-->πληροφοριες και δες εδω :

Αναρτημένη εικόνα

ωχ.. επαθα πλακα.. πριν απο 2 βδομαδες μου εκαναν αντικατασταση το κινητο επειδη ειχε καλασει η κεραια.. και ενω σημερα προσπαθησα να κανω ενα JB αντιμετωπησα πολλα προβληματα και ειδα καταλατθος το post του φιλου που ρωταει απο μου ειναι το κινητο του και οταν μπηκα να δω τι λεει το σικο μου ειναι αυτο στο μοντελο ΜΒ496Β αυτο τι σημαινει δλδ? τι κανω τωρα?

#1282   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1,283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/12/2009 - 20:32

Δοκίμασε άλλη USB κατά προτίμηση κάποια από τις πίσω αν είσαι σε desktop και γενικά όχι από USB HUB. Όσο για το ότι δεν ανοίγει το iPhone δοκίμασε να το βάλεις σε DFU mode. http://www.iphonehel...h__1

#1283   mindlord

mindlord

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2009 - 20:54

Δοκίμασε άλλη USB κατά προτίμηση κάποια από τις πίσω αν είσαι σε desktop και γενικά όχι από USB HUB. Όσο για το ότι δεν ανοίγει το iPhone δοκίμασε να το βάλεις σε DFU mode. http://www.iphonehel...h__1

thx ρε φιλαρακι.. δε το ειχα se hubακι αλλα το ειχα με προεκταση γιατι ειναι κοντο το καλωδιο του ¨) και δε σκεφτηκα να το βγαλω.. εγινε το restore εγινε και το JB κανονικοτατα thx και παλι..

#1284   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1,283 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2009 - 20:56

Δεν κάνει τίποτα. Αν δεις τίποτε άλλο περίεργο πόσταρε. Το model number σου στην ουσία δείχνει πως το τηλέφωνο είναι από αντικατάσταση και μάλλον refurbished.

#1285   brhcp

brhcp

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2009 - 02:10

θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για αγορά iphone από Αμερική επειδή θα πάω τα Χριστούγεννα και λέω να το φέρω από εκεί:
1. Aν υπάρχει πρόβλημα στο unlock και jailbrake στο iphone 3GS;
Πολλοί μου λένε γίνεται άλλοι μου λένε δεν γίνεται και μπορεί να κλειδώσει μόνιμα
2. Αν πάρω ένα iphone 3GS από Αμερική το οποίο έχει ήδη χρησιμοποιηθεί εκεί θα μπορεί να λειτουργήσει σε Ελληνικό δίκτυο;
3. Αν προσπαθήσω να το κάνω unlock και jailbrake όταν είμαι ακόμα στην Αμερική γίνεται( εφόσον έχω roaming);

#1286   silence0021

silence0021

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Silence0024

Δημοσίευση 02/12/2009 - 12:10

Μόλις έκανα και εγώ jailbrake στο iphone 3G από την 3.0 στην 3.1.2 και πήγαν όλα τέλεια με την πρώτη προσπάθεια!!!!!!! :D

#1287   moxitas

moxitas

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2009 - 13:08

ευχαριστω παρα πολυ

#1288   eizogr

eizogr

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2009 - 23:08

Απιστευτα ευκολο και δουλευει αψογα!!! πολυ καλη δουλεια!! ευχαριστω πολυ κ εγω!!! 8)

#1289   solaris

solaris

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2009 - 01:00

Να ρωτήσω ρε παιδιά... έκανα jailbreak... και όλα πήγαν τέλεια... ξεκίνησα να περνάω κάποια πράγματα από CYDIA και ένα από αυτά ήθελε RESTART. Το έκανα... και από τότε ανοίγει σε RECOVERY MODE.
Το κάνω ξανά RESTORE να τα πάω πάλι από την αρχή.

Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται?

#1290   solaris

solaris

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2009 - 02:09

Βασικά τελειώνει η διαδικασία... βλέπει το itunes το κινητό κανονικά... βάζω και Cydia.. Και μετά ΟΤΙ και να κάνω... αν κλείσω το κινητό και το ανοίξω ξανά με πετάει σε RECOVERY MODE

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες