Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1306   maverick78

maverick78

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 04/12/2009 - 01:19

πηγενε στης ρυθμησεις-->πληροφοριες και δες εδω :

Αναρτημένη εικόνα

Εγω εκανα οτι προαναφρατε, upgrade3.1.2, ...backup..., jailbreak αλλα μου κολλησε μια φορα μετα απο 2μερεσ και του εκανα restore λες να φταιει οτι το πηρα αποWIND που το εφεραν απο Τσεχια (CZ) λετε να αρχισει μετα απο λιγο παλι προβληματα?

Ευχαριστω προκαταβολικα

απο οτι διαβασα σε αρκετες σελιδες αργοτερα φταει μαλλον οτι ειναι καινοριο το τηλεφωνο κ 8α περιμενω νεοτερα απο geohot....ετσι ε?

Τελευταία επεξεργασία από: maverick78, 04/12/2009 - 01:26

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1307   nistas

nistas

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2009 - 23:52

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Εμένα επαιξε με Windows Vista SP1

#1308   demonside94

demonside94

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 17:01

Παιδιά συγχαρητήρια και ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες και την βοήθεια που μας δίνετε.

Έχω ένα iphone 3g και προσπαθώ να το κάνω jailbreak. Φοράω τη έκδοση 3.1.2 ως firmware.

Πιστεύω πως έχω ακολουθήσει πιστά την διαδικασία όμως έχω ένα πρόβλημα.

Όταν πατά "make it rain" στο blackra1n και γίνεται reboot στο iphone δεν μου δείχνει την εικόνα του geohot παρά μόνο μια μαύρη οθόνη και αφού περιμένω κάνα 20λεπτο και δεν βλέπω κανένα αποτέλεσμα το αποσυνδέω και το ξανασυγχρονίζω με τα παλιά μου αρχεία.

Τι μπορεί να κάνω λάθος?? Γιατί δεν μου δείχνει την εικόνα του geohot στο recovery mode?

Ευχαριστώ. Σας παρακαλώ βοηθήστε με.
Να 'στε καλά

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 10/12/2009 - 18:21
Κεφαλαία σε πεζά

#1309   ntaliosz

ntaliosz

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/12/2009 - 19:06

Παιδια ακουσα οτι οσοι εχουν αγορασει Iphone απο ελλαδα απο τις 20-11-2009 και μετα εχουν προβλημα και οτι δεν γινεται σωστα η ολοι διαδικασια.Παρακαλω ενημερωστε με γιατι ειμαι νεος σε αυτο το forum και πολυ νεος ιδιοκτητης ενος πανεμορφου ipgone 3gs 16g. Ευχαριστω εκ τον προτερων

#1310   cookies82

cookies82

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2009 - 13:38

Παιδια ακουσα οτι οσοι εχουν αγορασει Iphone απο ελλαδα απο τις 20-11-2009 και μετα εχουν προβλημα και οτι δεν γινεται σωστα η ολοι διαδικασια.Παρακαλω ενημερωστε με γιατι ειμαι νεος σε αυτο το forum και πολυ νεος ιδιοκτητης ενος πανεμορφου ipgone 3gs 16g. Ευχαριστω εκ τον προτερων

καλημερα και απο εμενα..αυτο που λες ισχυει(δεν μπορω να πω την ακριβη ημερομηνια που αγοραστηκε το κινητο
)αλλα το ειδα προσωπικα οτι εφοσον εγινε αυτο με το blakcra1n μετα απο restart εβγαζε το σηματακι του itunes,δηλαδη επρεπε να το "κουμπωσεις" πανω στον υπολογιστη για να μπορεσεις να το ανοιξεις...σε οποιον εχει συμβει ας ενημερωσει λιγο τι πρεπει να γινει...

#1311   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/12/2009 - 13:41

καλημερα και απο εμενα..αυτο που λες ισχυει(δεν μπορω να πω την ακριβη ημερομηνια που αγοραστηκε το κινητο
)αλλα το ειδα προσωπικα οτι εφοσον εγινε αυτο με το blakcra1n μετα απο restart εβγαζε το σηματακι του itunes,δηλαδη επρεπε να το "κουμπωσεις" πανω στον υπολογιστη για να μπορεσεις να το ανοιξεις...σε οποιον εχει συμβει ας ενημερωσει λιγο τι πρεπει να γινει...

pff θα γίνω λίγο κουραστικός αλλα πιστεύω πως το πρόβλημα έχει απαντηθή πάνω απο 3000 φορές?και λίγες είπα.απλα το συνδέεις στο pc τρέχεις το blackrain και είσαι οκ.και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις να βγεί το εργαλείο για jailbreak.

#1312   vende

vende

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2009 - 14:05

pff θα γίνω λίγο κουραστικός αλλα πιστεύω πως το πρόβλημα έχει απαντηθή πάνω απο 3000 φορές?και λίγες είπα.απλα το συνδέεις στο pc τρέχεις το blackrain και είσαι οκ.και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις να βγεί το εργαλείο για jailbreak.

αυτο το γνωριζουμε,το θεμα ειναι να λυθει το θεμα με την bootrom στο μελλον,γιατι αν για καποιο λογο κλεισει το κιν ενω ειμαστε εξω μετα την κατσαμε την βαρκα!δε μπορουμε να κουβαλαμε μαζι μας ενα λαπτοπ συνεχεια!! :P

#1313   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2009 - 14:06

αυτο το γνωριζουμε,το θεμα ειναι να λυθει το θεμα με την bootrom στο μελλον,γιατι αν για καποιο λογο κλεισει το κιν ενω ειμαστε εξω μετα την κατσαμε την βαρκα!δε μπορουμε να κουβαλαμε μαζι μας ενα λαπτοπ συνεχεια!! :P

νάνε καλά τα Internet kaffe :PP

#1314   vagnik

vagnik

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2009 - 15:42

Και εάν κάνεις JB σε καινούριο τηλέφωνο και κάποια στιγμή θελήσεις να το επαναφέρεις στην αρχική κατάσταση (χωρίς JB) ωστε να μη μένεις χωρις τηλέφωνο όταν δεν έχεις κοντά τον υπολογιστή σου, μπορείς και πως?
Επίσης (γιατί με ενδιαφέρει για την δουλειά μου) εάν κάνω JB με τον mac σπτίτι μου μπορώ εάν μου κλείσει η συσκευή να την ανοίξω πάλι με το blacκra1n αλλά από συγκεκριμένο υπολογιστή windows στη δουλεία μου?

Ευχαριστώ!

#1315   solaris

solaris

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2009 - 03:08

Θα μπορούσε να γραφτεί αυτό το θέμα μέσα στις οδηγίες του Blackra1n για Jailbreak... έτσι όποιος καινούργιος μπει και διαβάσει τις οδηγίες.. θα διαβάσει και το πρόβλημα αυτό.

Από ότι διάβασα στο Tweeter ο Geohot πρέπει να έχει τσαντιστεί και χαζο δήλωνε ότι δεν έχει σκοπό να φτιάξει αυτό το πρόβλημα!!!!!

#1316   Gabrilos

Gabrilos

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2009 - 16:21

παιδια εχω το iphone 3gs στην εκδοση 3.1.2 (7d11) εχει βγει το jailbreak για αφτην την σισκευη (ειμαι λιγο αρχαριος και δεν ξερω μερικους ορους οσο αφορα την σισκευη....)

Τελευταία επεξεργασία από: Gabrilos, 10/12/2009 - 16:26

#1317   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2009 - 23:23

παιδια εχω το iphone 3gs στην εκδοση 3.1.2 (7d11) εχει βγει το jailbreak για αφτην την σισκευη (ειμαι λιγο αρχαριος και δεν ξερω μερικους ορους οσο αφορα την σισκευη....)

to jailbreak βγείκε για αυτήν τν συσκευή το εργαλείο λέγετε blackrain.
θα δείς τον τρόπο στην πρώτη σελίδα.
θα παρακαλούσα να μην παραπληροφορήτε τν κόσμο αν δν ξέρετε.

ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από: PoluxGreece, 10/12/2009 - 23:24

#1318   vagnik

vagnik

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2009 - 11:55

Επίσης (γιατί με ενδιαφέρει για την δουλειά μου) εάν κάνω JB με τον mac σπτίτι μου μπορώ εάν μου κλείσει η συσκευή να την ανοίξω πάλι με το blacκra1n αλλά από συγκεκριμένο υπολογιστή windows στη δουλεία μου?

Ευχαριστώ!

Ξέρει κάποιος? Δηλ αν μου κλείσει μπορω από άλλο μηχάνημα με windows (χωρίς να ανοίξω ενδεχομένως κάν το itunes) να ανοίξω ξανά τη συσκευή μου μόνο συνδέοντας την και τρέχοντας το blackra1n?

#1319   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1.175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 12/12/2009 - 12:51

παιδια γινετε να κατσει καποιος να γραψει ποιες εφαρμογες στο cydia θελουν reboot k restart???νομιζω πως αυτο θα ειναι πολυ χρισιμο.

#1320   pstrav

pstrav

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2009 - 12:56

Ξέρει κάποιος? Δηλ αν μου κλείσει μπορω από άλλο μηχάνημα με windows (χωρίς να ανοίξω ενδεχομένως κάν το itunes) να ανοίξω ξανά τη συσκευή μου μόνο συνδέοντας την και τρέχοντας το blackra1n?

Θέλεις το itunes φιλε μου γιατι την ώρα που τρέχει το blackra1n χρησιμοποιεί ενα dll του itunes.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21

0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες