[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2
Δημοσίευση 27/12/2009 - 01:36
Ad
Δημοσίευση 27/12/2009 - 19:38
Ενω γίνεται κανονικα το jailbreak, μολις κανω reboot το κινητό, δειχνει το σηματακι για το ιτυνεσ. ανοιγω itunes και λεει οτι ειναι σε recovery mode και θελει restore. Τρέχω ξανά blackrain και ανοιγει κανονικά το κινητό!!!
πως μπορώ να το λύσω αυτό ;...
Δημοσίευση 27/12/2009 - 19:51
Καλησπερα παιδια αντιμετωπίζω ενα προβλημα κανοντας jailbreak ενα 3GS 3.1.2 16gb
Ενω γίνεται κανονικα το jailbreak, μολις κανω reboot το κινητό, δειχνει το σηματακι για το ιτυνεσ. ανοιγω itunes και λεει οτι ειναι σε recovery mode και θελει restore. Τρέχω ξανά blackrain και ανοιγει κανονικά το κινητό!!!
καλησπερα και χρονια πολλα απλα δεν θα το λυσης τουλαχιστον οχι προς το παρον
αυτο περιμενουμε ολοι αυτη την λυση προς το παρον αυτο που εκανες ειναι η μονη λυση
Δημοσίευση 27/12/2009 - 19:52
Έγραψα βιαστικά και είδα λιγες σελίδες πιο πίσω ότι όντως αυτό συμβαίνει!! κρίμα ρε γαμώτο, υπομονή..
Δημοσίευση 28/12/2009 - 15:21
ειμαι καινουργιος στον χωρο και εχω το εξης προβλημα.
Τρεχω το blackra1n κανω jailbreak κανονικα και ενω δεν μου εμφανιζεται η περιβοητη σταγονα, μου εγκαθισταται το cydia, αλλα δεν μπορω να βρω και να εγκαταστησω το snow για να το ξεκλειδωσω. Τι κανω λαθος;;;
Παρακαλω βοηθηστε με γιατι τα εχω παιξει...
Δημοσίευση 28/12/2009 - 16:35
Τώρα λέω να κάνω jb πάνω με blackrain. Θα έχω θέμα με Tethered Jailbreak ?
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 28/12/2009 - 18:40
Δημοσίευση 28/12/2009 - 19:18
Αφού έχω κάνει restore το τηλέφωνο, έχω κλείσει το Bonjour, το iTunes helper κτλ και έχω απενεργοποιήσει το iTunes, πατάω το make it rain και φαίνεται να μου κάνει εγκατάσταση το blackra1n δύο φορές. Την ώρα που κάνει reboot, μπαόνει στο recovery και από εκεί μου ξαναπερνάει τα αρχεία του blackra1n και στην οθόνη μου εμφανίζεται και πάλι το μήνυμα που λέει enjoy your jailbroken iphone. Παρ'όλα αυτά, το τηλέφωνο ανοίγει και αφού κάνω εγκατάσταση το cydia και το sbsettings,μου ζητάει να κάνω reboot. Και πάνω στο reboot με ξαναπετάει στο recovery, από όπου, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι restore. Έχετε καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω για να rollάρω και πάλι;
Δημοσίευση 28/12/2009 - 19:22
Γεια χαρα σε ολους
ειμαι καινουργιος στον χωρο και εχω το εξης προβλημα.
Τρεχω το blackra1n κανω jailbreak κανονικα και ενω δεν μου εμφανιζεται η περιβοητη σταγονα, μου εγκαθισταται το cydia, αλλα δεν μπορω να βρω και να εγκαταστησω το snow για να το ξεκλειδωσω. Τι κανω λαθος;;;
Παρακαλω βοηθηστε με γιατι τα εχω παιξει...
Κανενας;;; Παιζει ρολο εαν ειναι απο Αμερικη;
Τελευταία επεξεργασία από: takiskl, 28/12/2009 - 19:23
Δημοσίευση 28/12/2009 - 19:30
Γεια σας παιδιά,το πρωί αγόρασα ένα iPhone 3GS 32GB από cosmote και μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα:
Αφού έχω κάνει restore το τηλέφωνο, έχω κλείσει το Bonjour, το iTunes helper κτλ και έχω απενεργοποιήσει το iTunes, πατάω το make it rain και φαίνεται να μου κάνει εγκατάσταση το blackra1n δύο φορές. Την ώρα που κάνει reboot, μπαόνει στο recovery και από εκεί μου ξαναπερνάει τα αρχεία του blackra1n και στην οθόνη μου εμφανίζεται και πάλι το μήνυμα που λέει enjoy your jailbroken iphone. Παρ'όλα αυτά, το τηλέφωνο ανοίγει και αφού κάνω εγκατάσταση το cydia και το sbsettings,μου ζητάει να κάνω reboot. Και πάνω στο reboot με ξαναπετάει στο recovery, από όπου, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι restore. Έχετε καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω για να rollάρω και πάλι;
φιλε μου η απαντηση που ψαχνεις ειναι λιγα ποστ πιο ψηλα συγκεκριμενα
Καλησπερα παιδια αντιμετωπίζω ενα προβλημα κανοντας jailbreak ενα 3GS 3.1.2 16gb
καλησπερα και χρονια πολλα απλα δεν θα το λυσης τουλαχιστον οχι προς το παρον
αυτο περιμενουμε ολοι αυτη την λυση προς το παρον αυτο που εκανες ειναι η μονη λυση
Δημοσίευση 28/12/2009 - 21:48
Παιδιά συγνώμη αν σας πρήζω αλλά αγόρασα την συσκευή μου ( 3GS 32G ) πρίν 1 μήνα χωρίς την 3.1.2 περασμένη ( έκανα εγώ την αναβάθμιση μέσω itunes σε 3.1.2 )
Τώρα λέω να κάνω jb πάνω με blackrain. Θα έχω θέμα με Tethered Jailbreak ?
Ευχαριστώ
Γεια σας παιδιά,το πρωί αγόρασα ένα iPhone 3GS 32GB από cosmote και μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα:
σελ. 66
Δημοσίευση 28/12/2009 - 22:45
Δημοσίευση 28/12/2009 - 22:49
Δημοσίευση 28/12/2009 - 23:14
Δεν ξερω τη μακακια εκανα και κολησε το κινητο .
Ειναι το Iphone 3gs 32gb.
To ειχα κανει jailbrake κανονικα και ειχα εγκαταστησει το cydia.
Ξαφνικα σταματησε να το φορτωνει.
Πηγα μεσα στα settings και πατησα να κανει επαναφορα τα παντα.
Εσβησε αναψε και ειναι συνεχεια αναμενο με το μηλαρακι χωρις να κανει τιποτα απολυτως!!!
Το συνδεσα με τον υπολογιστη και δεν το βλεπει....
Μια βοηθεια please...
Tι να κανω τωρα για να ξεκολησει
Δημοσίευση 28/12/2009 - 23:27
Παιδια καινουργιος στο iphone
Δεν ξερω τη μακακια εκανα και κολησε το κινητο .
Ειναι το Iphone 3gs 32gb.
To ειχα κανει jailbrake κανονικα και ειχα εγκαταστησει το cydia.
Ξαφνικα σταματησε να το φορτωνει.
Πηγα μεσα στα settings και πατησα να κανει επαναφορα τα παντα.
Εσβησε αναψε και ειναι συνεχεια αναμενο με το μηλαρακι χωρις να κανει τιποτα απολυτως!!!
Το συνδεσα με τον υπολογιστη και δεν το βλεπει....
Μια βοηθεια please...
Tι να κανω τωρα για να ξεκολησει
an thes na exeis jailbreak (cydia) mesa. ksana kanto. alla!!! tha prepei na to ksana kaneis sinexeia to make it rain... gia na sou anixei to kinito
an den thes kane ena restore.
ego to pira apo ena pedi ton draculi pou to agorase 24/12 to iphone 3gs k exo to idio problima.
i lisi mou restore k perimene gia neotera
Τελευταία επεξεργασία από: ther1stakos, 28/12/2009 - 23:30
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)