Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1366   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/12/2009 - 01:36

Επανω δεξια το φορουμ εχει ενα κουμπακι που λεει search γραψε navigation,διαβασε τον οδηγο για νεους χρηστες,τον οδηγο για jailbreak και τον οδηγο για την εγκατασταση ipa

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1367   lefteris82

lefteris82

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2009 - 19:38

Καλησπερα παιδια αντιμετωπίζω ενα προβλημα κανοντας jailbreak ενα 3GS 3.1.2 16gb

Ενω γίνεται κανονικα το jailbreak, μολις κανω reboot το κινητό, δειχνει το σηματακι για το ιτυνεσ. ανοιγω itunes και λεει οτι ειναι σε recovery mode και θελει restore. Τρέχω ξανά blackrain και ανοιγει κανονικά το κινητό!!!

πως μπορώ να το λύσω αυτό ;...

#1368   ggian

ggian

iPH Enthousiast

• 532 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:ggiann

Δημοσίευση 27/12/2009 - 19:51

Καλησπερα παιδια αντιμετωπίζω ενα προβλημα κανοντας jailbreak ενα 3GS 3.1.2 16gb

Ενω γίνεται κανονικα το jailbreak, μολις κανω reboot το κινητό, δειχνει το σηματακι για το ιτυνεσ. ανοιγω itunes και λεει οτι ειναι σε recovery mode και θελει restore. Τρέχω ξανά blackrain και ανοιγει κανονικά το κινητό!!!

καλησπερα και χρονια πολλα απλα δεν θα το λυσης τουλαχιστον οχι προς το παρον
αυτο περιμενουμε ολοι αυτη την λυση προς το παρον αυτο που εκανες ειναι η μονη λυση

#1369   lefteris82

lefteris82

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2009 - 19:52

Χρόνια πολλά!

Έγραψα βιαστικά και είδα λιγες σελίδες πιο πίσω ότι όντως αυτό συμβαίνει!! κρίμα ρε γαμώτο, υπομονή.. :)

#1370   takiskl

takiskl

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2009 - 15:21

Γεια χαρα σε ολους
ειμαι καινουργιος στον χωρο και εχω το εξης προβλημα.
Τρεχω το blackra1n κανω jailbreak κανονικα και ενω δεν μου εμφανιζεται η περιβοητη σταγονα, μου εγκαθισταται το cydia, αλλα δεν μπορω να βρω και να εγκαταστησω το snow για να το ξεκλειδωσω. Τι κανω λαθος;;;
Παρακαλω βοηθηστε με γιατι τα εχω παιξει...

#1371   akis7691

akis7691

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2009 - 16:35

Παιδιά συγνώμη αν σας πρήζω αλλά αγόρασα την συσκευή μου ( 3GS 32G ) πρίν 1 μήνα χωρίς την 3.1.2 περασμένη ( έκανα εγώ την αναβάθμιση μέσω itunes σε 3.1.2 )
Τώρα λέω να κάνω jb πάνω με blackrain. Θα έχω θέμα με Tethered Jailbreak ?

Ευχαριστώ

#1372   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/12/2009 - 18:40

Κατά πάσα πιθανότητα όχι, η νέα bootrom αναφέρθηκε σε πιο καινούργια κομάτια με την 3.1.2 περασμένη. Η 3.1.2 δεν παίζει ρόλο με το bootrom αλλά αν είχε εργοστασιακά την 3.1 μαλλον είναι από τα παλιά και είσαι τυχερός.

#1373   Gebalmighty

Gebalmighty

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2009 - 19:18

Γεια σας παιδιά,το πρωί αγόρασα ένα iPhone 3GS 32GB από cosmote και μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα:
Αφού έχω κάνει restore το τηλέφωνο, έχω κλείσει το Bonjour, το iTunes helper κτλ και έχω απενεργοποιήσει το iTunes, πατάω το make it rain και φαίνεται να μου κάνει εγκατάσταση το blackra1n δύο φορές. Την ώρα που κάνει reboot, μπαόνει στο recovery και από εκεί μου ξαναπερνάει τα αρχεία του blackra1n και στην οθόνη μου εμφανίζεται και πάλι το μήνυμα που λέει enjoy your jailbroken iphone. Παρ'όλα αυτά, το τηλέφωνο ανοίγει και αφού κάνω εγκατάσταση το cydia και το sbsettings,μου ζητάει να κάνω reboot. Και πάνω στο reboot με ξαναπετάει στο recovery, από όπου, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι restore. Έχετε καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω για να rollάρω και πάλι;

#1374   takiskl

takiskl

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2009 - 19:22

Γεια χαρα σε ολους
ειμαι καινουργιος στον χωρο και εχω το εξης προβλημα.
Τρεχω το blackra1n κανω jailbreak κανονικα και ενω δεν μου εμφανιζεται η περιβοητη σταγονα, μου εγκαθισταται το cydia, αλλα δεν μπορω να βρω και να εγκαταστησω το snow για να το ξεκλειδωσω. Τι κανω λαθος;;;
Παρακαλω βοηθηστε με γιατι τα εχω παιξει...

Κανενας;;; Παιζει ρολο εαν ειναι απο Αμερικη;

Τελευταία επεξεργασία από: takiskl, 28/12/2009 - 19:23

#1375   ggian

ggian

iPH Enthousiast

• 532 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:ggiann

Δημοσίευση 28/12/2009 - 19:30

Γεια σας παιδιά,το πρωί αγόρασα ένα iPhone 3GS 32GB από cosmote και μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα:
Αφού έχω κάνει restore το τηλέφωνο, έχω κλείσει το Bonjour, το iTunes helper κτλ και έχω απενεργοποιήσει το iTunes, πατάω το make it rain και φαίνεται να μου κάνει εγκατάσταση το blackra1n δύο φορές. Την ώρα που κάνει reboot, μπαόνει στο recovery και από εκεί μου ξαναπερνάει τα αρχεία του blackra1n και στην οθόνη μου εμφανίζεται και πάλι το μήνυμα που λέει enjoy your jailbroken iphone. Παρ'όλα αυτά, το τηλέφωνο ανοίγει και αφού κάνω εγκατάσταση το cydia και το sbsettings,μου ζητάει να κάνω reboot. Και πάνω στο reboot με ξαναπετάει στο recovery, από όπου, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι restore. Έχετε καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω για να rollάρω και πάλι;

φιλε μου η απαντηση που ψαχνεις ειναι λιγα ποστ πιο ψηλα συγκεκριμενα

καλησπερα και χρονια πολλα απλα δεν θα το λυσης τουλαχιστον οχι προς το παρον
αυτο περιμενουμε ολοι αυτη την λυση προς το παρον αυτο που εκανες ειναι η μονη λυση

#1376   Cost

Cost

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2009 - 21:48

Παιδιά συγνώμη αν σας πρήζω αλλά αγόρασα την συσκευή μου ( 3GS 32G ) πρίν 1 μήνα χωρίς την 3.1.2 περασμένη ( έκανα εγώ την αναβάθμιση μέσω itunes σε 3.1.2 )
Τώρα λέω να κάνω jb πάνω με blackrain. Θα έχω θέμα με Tethered Jailbreak ?

Ευχαριστώ

σελ. 66

#1377   Gebalmighty

Gebalmighty

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2009 - 22:45

Μπορώ να δοκιμάσω να του κάνω εγκατάσταση το blackra1n σε κάποιο άλλο pc γιατί στο laptop μου έχω windows 7;

#1378   pabou13

pabou13

iPH Member

• 257 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2009 - 22:49

Ρε παιδια απο τοτε που περασα στην 3.1.2 (απο την 3.0) το κινητο δεν λεει να μπει στο wifi, ενω βρισκει το ασυρμ. δικτυο μολις παταω πανω του μου βγαζει "δεν ειναι δυνατη η εισοδος στο δικτυο Tαδε". Τα εχω δοκιμασει ολα (Reset all Settings, Reset Network Settings, Airplane Mode,εκλεισα το push, ξεκλειδωτο δικτυο κλπ) αλλα χωρις αποτελεσμα. Για μια στιγμη εχθες συνδεθηκε κανονικα αλλα αφοτου πατησα να δω κατι στο youtube επαψε να φορτωνει και βγηκε απο το δικτυο. To κινητο ειναι jailbroken με το BlackRa1n.

#1379   MariosArv

MariosArv

iPH User

• 134 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 28/12/2009 - 23:14

Παιδια καινουργιος στο iphone
Δεν ξερω τη μακακια εκανα και κολησε το κινητο .
Ειναι το Iphone 3gs 32gb.
To ειχα κανει jailbrake κανονικα και ειχα εγκαταστησει το cydia.
Ξαφνικα σταματησε να το φορτωνει.
Πηγα μεσα στα settings και πατησα να κανει επαναφορα τα παντα.
Εσβησε αναψε και ειναι συνεχεια αναμενο με το μηλαρακι χωρις να κανει τιποτα απολυτως!!!
Το συνδεσα με τον υπολογιστη και δεν το βλεπει....
Μια βοηθεια please...
Tι να κανω τωρα για να ξεκολησει???

#1380   ther1stakos

ther1stakos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2009 - 23:27

Παιδια καινουργιος στο iphone
Δεν ξερω τη μακακια εκανα και κολησε το κινητο .
Ειναι το Iphone 3gs 32gb.
To ειχα κανει jailbrake κανονικα και ειχα εγκαταστησει το cydia.
Ξαφνικα σταματησε να το φορτωνει.
Πηγα μεσα στα settings και πατησα να κανει επαναφορα τα παντα.
Εσβησε αναψε και ειναι συνεχεια αναμενο με το μηλαρακι χωρις να κανει τιποτα απολυτως!!!
Το συνδεσα με τον υπολογιστη και δεν το βλεπει....
Μια βοηθεια please...
Tι να κανω τωρα για να ξεκολησει???

an thes na exeis jailbreak (cydia) mesa. ksana kanto. alla!!! tha prepei na to ksana kaneis sinexeia to make it rain... gia na sou anixei to kinito

an den thes kane ena restore.

ego to pira apo ena pedi ton draculi pou to agorase 24/12 to iphone 3gs k exo to idio problima.

i lisi mou restore k perimene gia neotera

Τελευταία επεξεργασία από: ther1stakos, 28/12/2009 - 23:30

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;