[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2
Δημοσίευση 28/12/2009 - 23:48
Παταω restore κατεβαζει το αρχειο 306,2ΜΒ βλεπω στο store /dowloads Που κατεβαινει κανονικα και μολις τελειωνει το αρχειο μου βγαζει μηνυμα :
There was a problem downloading the software for the iphone "iphone".The network connection timed out.
Make sure your network settings are correct and your network conection is active , or try again later .
Παταω οκ και η συσκευη δεν φαινεται στο itunes.
Τι πατατα εκανα?
Ad
Δημοσίευση 28/12/2009 - 23:48
όταν η συσκευή είναι jailbroken δεν κανουμε επαναφορά από το iPhone διαβάστε λίγο και δουλεψτε το πριν το σπασετε.. Τώρα συνδεσε το με iTunes κατα ταυτόχρονα power και home button παρατεταμενα μέχρι να το δει το iTunes μετά restore και blackrain againΠαιδια καινουργιος στο iphone
Δεν ξερω τη μακακια εκανα και κολησε το κινητο .
Ειναι το Iphone 3gs 32gb.
To ειχα κανει jailbrake κανονικα και ειχα εγκαταστησει το cydia.
Ξαφνικα σταματησε να το φορτωνει.
Πηγα μεσα στα settings και πατησα να κανει επαναφορα τα παντα.
Εσβησε αναψε και ειναι συνεχεια αναμενο με το μηλαρακι χωρις να κανει τιποτα απολυτως!!!
Το συνδεσα με τον υπολογιστη και δεν το βλεπει....
Μια βοηθεια please...
Tι να κανω τωρα για να ξεκολησει
Δημοσίευση 28/12/2009 - 23:56
όταν η συσκευή είναι jailbroken δεν κανουμε επαναφορά από το iPhone διαβάστε λίγο και δουλεψτε το πριν το σπασετε.. Τώρα συνδεσε το με iTunes κατα ταυτόχρονα power και home button παρατεταμενα μέχρι να το δει το iTunes μετά restore και blackrain again
Το κανω ρεστορε και μου βγαζει το μηνυμα που προανεφερα...
Καμια βοηθεια
Δημοσίευση 28/12/2009 - 23:59
πρέπει να το βάλεις σε dfu mode και όχι σε recovery κανε από την αρχή αυτό που σου έγραψα παραπάνωΤο κανω ρεστορε και μου βγαζει το μηνυμα που προανεφερα...
Καμια βοηθεια
Δημοσίευση 29/12/2009 - 10:30
Να κανω κ εγω μια ερωτηση.
Ολα αυτα τα apps που παιρναμε κ τα προγραματα. με το νεο jailbreak θα σβηστουν?
Μιλαω για τα νεα 3gs.
Δημοσίευση 29/12/2009 - 14:58
Βοηθειστε ρε παιδια εσεις που ξερετε!
Δημοσίευση 29/12/2009 - 15:04
οχι δεν σβηνονται με το επαναλαμβανομενο blackrain.. μονο με restore χανονται.. οι εφαρμογες απο cydia οχι απο το appstoreΚαλημερα.
Να κανω κ εγω μια ερωτηση.
Ολα αυτα τα apps που παιρναμε κ τα προγραματα. με το νεο jailbreak θα σβηστουν?
Μιλαω για τα νεα 3gs.
edit: οι ερωτησεις σας εχουν απαντηθει δεκαδες φορες εδω στο forum ...καντε ενα search και εαν πραγματικα δεν καταλαβαινετε κατι ..υπαρχουμε πολλοι που μπορουμε να βοηθησουμε..
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 29/12/2009 - 15:07
Δημοσίευση 29/12/2009 - 15:16
Δεν εχει εγκατασταθει το blackra1n ενω εχει εγκατασταθει το cydia. Συνεπως δεν μπορω να εγκαταστησω το snow για να κανω unlock. Σημειωνω οτι ακολουθησα πιστα την διαδικασια.
Ελπιζω στην βοηθεια σας.
Το τηλεφωνο εχει ερθει απο Αμερικη και τα στοιχεια του ειναι:
χωρητικοτητα 8gb
εκδοση 3.1.2 (7D11)
μοντελο ΜΑ712LL
FIRMWARE MODEM 04.05.04_G
Αναμενω με αγωνια...
Δημοσίευση 29/12/2009 - 15:23
έχεις χρησιμοποιήσει το blackrain rc3 το οποίο κάνει κατευθείαν unlock ? δεν είμαι σπιτι αυτή την ώρα αλλιώς με pm θα το κάναμε βήμα βήμα. Εγώ από Αμερική έχω first Jen. 8g και δεν είχα πρόβλημα με το unlockΕχοντας διαβασει σχεδον ολα τα ποστ και εχοντας ακολουθησει κατα γραμμας τις οδηγιες, εχω λοιπον το εξης προβλημα.
Δεν εχει εγκατασταθει το blackra1n ενω εχει εγκατασταθει το cydia. Συνεπως δεν μπορω να εγκαταστησω το snow για να κανω unlock. Σημειωνω οτι ακολουθησα πιστα την διαδικασια.
Ελπιζω στην βοηθεια σας.
Το τηλεφωνο εχει ερθει απο Αμερικη και τα στοιχεια του ειναι:
χωρητικοτητα 8gb
εκδοση 3.1.2 (7D11)
μοντελο ΜΑ712LL
FIRMWARE MODEM 04.05.04_G
Αναμενω με αγωνια...
Δημοσίευση 29/12/2009 - 16:07
έχεις χρησιμοποιήσει το blackrain rc3 το οποίο κάνει κατευθείαν unlock ? δεν είμαι σπιτι αυτή την ώρα αλλιώς με pm θα το κάναμε βήμα βήμα. Εγώ από Αμερική έχω first Jen. 8g και δεν είχα πρόβλημα με το unlock
Χρησιμοποιησα το blackrain που υπαρχει στο βασικο αρθρο της αρχικης σελειδας του site. Δεν ξερω αν υπαρχει κι αλλο, ειμαι βλεπεις λιγο αδαης περι των iphones...
Οποτε μπορεσεις παντως φιλε μου θα με υποχρεωσεις ειλικρινα!
Δημοσίευση 29/12/2009 - 17:56
Σ'ευχαριστώ ktzaf, δυστυχώς τσέκαρα μέσω USBview το bootrom της συσκευής μου, και είναι στην 359.3.2 Εχεις ακούσει κάποιο νέο σχετικά με το θέμα?Κατά πάσα πιθανότητα όχι, η νέα bootrom αναφέρθηκε σε πιο καινούργια κομάτια με την 3.1.2 περασμένη. Η 3.1.2 δεν παίζει ρόλο με το bootrom αλλά αν είχε εργοστασιακά την 3.1 μαλλον είναι από τα παλιά και είσαι τυχερός.
thx και πάλι
Δημοσίευση 30/12/2009 - 00:59
ξέρει κανείς τι γίνεται με το MB496GR? το κρατάει ή το χάνει το unlock?πηγενε στης ρυθμησεις-->πληροφοριες και δες εδω :
Δημοσίευση 30/12/2009 - 01:57
Καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στην κοινότητα για την δουλειά και τον χρόνο που ξοδεύει.
Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα:
iphone 3gs καινούριο, με blackra1n λειτουργούσαν όλα σωστά, απλά σε κάθε restart έπρεπε να το ξανατρέξω.
Όταν λοιπόν απεκατέστησα το blackra1n από την συσκευή, άρχισε να υπάρχει πρόβλημα με το cydia, ανοίγει και κλείνει αυτόματα.
Έχω βρει tutorial γ΄αυτό ( cydia crashing ) αλλά απαιτούν ssh, που δεν έχω περάσει λόγo restore.
Τώρα λοιπόν που στην συσκευή ΔΕΝ είναι εγκατεστημένο το blackra1n, δεν μπορώ να κάνω απο το itunes ούτε restore, βγάζει error 1611.
Όσο το έψαξα τίποτα και με αυτό, κατέβασα άλλο firmware αλλά και πάλι παίρνω το ίδιο error.
Πώς θα μπορούσα να κάνω τώρα ένα restore στην συσκευή ?
Έχω ψάξει αρκετά και δεν έχω βρει κάτι και αυτός ο λόγος που κάνω το post.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων,
Ορέστης
Υ.Γ. έχει δοκιμάσει κάποιος το purplera1n.exe όπου και είδα ότι αναφέρεται στο 3gs ?
Δημοσίευση 30/12/2009 - 06:24
Το προβλημα με το restart με τα σημερινα δεδομενα δεν εχει λυση.
Το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και γω. Περιμενουμε μεχρι να βγει jailbrake καταλληλο για τα τηλεφωνα μας.
Δημοσίευση 30/12/2009 - 08:24
Καλησπέρα σας,
Καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στην κοινότητα για την δουλειά και τον χρόνο που ξοδεύει.
Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα:
iphone 3gs καινούριο, με blackra1n λειτουργούσαν όλα σωστά, απλά σε κάθε restart έπρεπε να το ξανατρέξω.
Όταν λοιπόν απεκατέστησα το blackra1n από την συσκευή, άρχισε να υπάρχει πρόβλημα με το cydia, ανοίγει και κλείνει αυτόματα.
Έχω βρει tutorial γ΄αυτό ( cydia crashing ) αλλά απαιτούν ssh, που δεν έχω περάσει λόγo restore.
Τώρα λοιπόν που στην συσκευή ΔΕΝ είναι εγκατεστημένο το blackra1n, δεν μπορώ να κάνω απο το itunes ούτε restore, βγάζει error 1611.
Όσο το έψαξα τίποτα και με αυτό, κατέβασα άλλο firmware αλλά και πάλι παίρνω το ίδιο error.
Πώς θα μπορούσα να κάνω τώρα ένα restore στην συσκευή ?
Έχω ψάξει αρκετά και δεν έχω βρει κάτι και αυτός ο λόγος που κάνω το post.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων,
Ορέστης
Για να γίνει το restore πρέπει να το βάλεις σε dfu mode ..
Εάν έχεις διαβάσει όπως είπες φαντάζομαι πως έχεις βρει πως γίνεται, συνδεσε το στο iTunes πατώντας για 10 Δευτέρα ταυτόχρονα home και power button, μετά άφησε το power και συνέχισε να πατάς το home μέχρι να το δει το iTunes , και κανείς restore , ..
Μετά ή περιμένεις για να βγει jailbreak ή κάθε φορά τρεχεις το blackrain.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες