Ευχαριστώόχι φίλε μου δεν χάνεται τίποτα γιατί είναι συγχρονισμενες με iTunes , η διαδικασία του jailbreak είναι εύκολη διάβασε προσεκτικά την πρώτη σελίδα και ότι αφορά την συσκευή σου!
[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2
Δημοσίευση 01/01/2010 - 23:19
Ad
Δημοσίευση 02/01/2010 - 17:40
Έχω ένα 3G iphone 16GB vodaphone, που μου το είχαν "σπάσει" σε 2.2.1. Χρησιμοποιούσα cydia κλπ. Αναβάθμισα σήμερα σε 3.1.2 από itunes. Προσπάθησα να το "σπάσω" με blackra1n. Μετά το download του cydia και το respring του iPhone δεν βλέπω το Cydia στο Springboard. Έκανα restore, πάλι blackra1n, αλλά τίποτα. Έβαλα και στο μητρώο το dll που δεν υπήρχε(όπως λέτε στις οδηγίες), άφαντο το cydia. Τι κάνω λάθος?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.
ΝΑΛ
Δημοσίευση 02/01/2010 - 18:30
Τελευταία επεξεργασία από: killerlook, 02/01/2010 - 18:33.
Δημοσίευση 02/01/2010 - 22:07
να ρωτήσω κάτι χαζό έχεις κοιτάξει όλες τις σελίδες στην συσκευή ; Και κάτι έξυπνο ακολουθησες σωστά όλα τα βήματα .. Δηλαδή restore - blackrain rc3 από www.blackra1n.com;Καλησπέρα και καλή χρονιά σ' όλους γεμάτη υγεία.
Έχω ένα 3G iphone 16GB vodaphone, που μου το είχαν "σπάσει" σε 2.2.1. Χρησιμοποιούσα cydia κλπ. Αναβάθμισα σήμερα σε 3.1.2 από itunes. Προσπάθησα να το "σπάσω" με blackra1n. Μετά το download του cydia και το respring του iPhone δεν βλέπω το Cydia στο Springboard. Έκανα restore, πάλι blackra1n, αλλά τίποτα. Έβαλα και στο μητρώο το dll που δεν υπήρχε(όπως λέτε στις οδηγίες), άφαντο το cydia. Τι κάνω λάθος?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.
ΝΑΛ
Δημοσίευση 02/01/2010 - 22:09
από την στιγμή που δεν έχει προεγκατεστημενη την 3.1.2 δεν έχει την καινούρια bootrom προχώρησε άφοβα!Τελικά προχωράω στο update στην 3.1.2 και jailbreak μέσω blackrain εάν η bootrom μου είναι η 359.3??
Δημοσίευση 03/01/2010 - 11:15
Δημοσίευση 03/01/2010 - 12:41
να ρωτήσω κάτι χαζό έχεις κοιτάξει όλες τις σελίδες στην συσκευή ; Και κάτι έξυπνο ακολουθησες σωστά όλα τα βήματα .. Δηλαδή restore - blackrain rc3 από www.blackra1n.com;
Το πρώτο που έκανα και μετά από αρκετές επανεκκινήσεις. Τα βήματα, δυστυχώς για μένα, ήταν σωστά. Τα έκανα ευλαβικά 3 φορές. Τελικά αφού απ' ενεργοποίησα avast κλπ. και έκανα "καθαρή" εγκατάσταση (όχι backup), εμφανίστηκε.
Είναι ιδέα μου αλλά είναι πιο αργό το cydia στη 3.1.2 από την 2.2.1? (αν είναι βλακεία, άστο..)
Τώρα έχω νέο πρόβλημα: Μετά από προτροπή, αναβάθμισα το Qtime Player σε 7. Έγιναν όλα μπάχαλο!!!. Δεν φορτώνει το itunes και βγάζει μήνυμα "Το σημείο εισαγωγής QTCF_CFUniCharGetUnicodePropertyDataForPlane της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης QTCF.Dll".Έκανα τρεις απ εγκαταστάσεις του ituneσ και Qtime, "καθάρισα" registry με το ccleaner,αλλά τίποτα.
Φοβάμαι μήπως στην απ' εγκατάσταση του itunes έσβησα και τις βιβλιοθήκες μου...(δεν θέλω γέλια!...)
Έκανα και ξεχωριστό Post, αλλά μάλλον έπρεπε να το βάλω στα posts του "itunes προβλήματα". Λάθος...μαθαίνω
Καμιά βοήθεια?
Δημοσίευση 03/01/2010 - 12:55
Δεν χάνεται τίποτα με το jailbreak .. Τώρα να έχεις υπόψιν σου πως εάν η έκδοση που ήταν προεγκατεστημενη, ηταν η 3.1.2 , ενδέχεται να ανήκεις στην κατηγορία ,που θα τρεχεις το blackrain κάθε φορά που σβηνεις ή επανεκινεις τη συσκευή!Εχω το iphone3gs και ετοιμαζομαι για jailbreak γνωριζω οτι οι εφαρμογες του appstore που εχω κατεβασει δεν θα χαθουν, θα χαθουν ομως οι επαφες, οι φωτογραφιες και τα videos μου και τα sms μου? ευχαριστω
Δημοσίευση 03/01/2010 - 13:58
Δεν χάνεται τίποτα με το jailbreak .. Τώρα να έχεις υπόψιν σου πως εάν η έκδοση που ήταν προεγκατεστημενη, ηταν η 3.1.2 , ενδέχεται να ανήκεις στην κατηγορία ,που θα τρεχεις το blackrain κάθε φορά που σβηνεις ή επανεκινεις τη συσκευή!
Εάν εννοείς αν το κινητό μου είναι με την νέα bootrom όχι το έχω τσεκάρει και δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Η γυναίκα μου έχει με το νέο bootrom και έτσι προσέχει μην της σβήσει ή μείνει απο μπαταρία.
Άρα δεν χάνω τίποτα, έτσι? Ούτε επαφές, ούτε φωτό και videos που έχω τραβήξει με το iphone ούτε τπτ άλλο?
Στο iphone μου έχω την έκδοση 3.0.1 και θα πρέπει να κάνω το update στην 3.1.2 για το jailbreak.
Τελευταία επεξεργασία από: rouvas2009, 03/01/2010 - 14:03.
Δημοσίευση 03/01/2010 - 14:04
Με την προϋπόθεση πως έχεις κανει συγχρονισμό πρώτα με το iTunes .. Και δεν έχει σκοπό να κανείς restore μιλάω πάντα για φωτό και video που δεν έχεις κατεβάσει στο pc.Εάν εννοείς αν το κινητό μου είναι με την νέα bootrom όχι το έχω τσεκάρει και δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Η γυναίκα μου έχει με το νέο bootrom και έτσι προσέχει μην της σβήσει ή μείνει απο μπαταρία.
Άρα δεν χάνω τίποτα, έτσι? Ούτε επαφές, ούτε φωτό και videos που έχω τραβήξει με το iphone ούτε τπτ άλλο?
Δημοσίευση 03/01/2010 - 14:08
Με την προϋπόθεση πως έχεις κανει συγχρονισμό πρώτα με το iTunes .. Και δεν έχει σκοπό να κανείς restore μιλάω πάντα για φωτό και video που δεν έχεις κατεβάσει στο pc.
Με μπέρδεψες λιγάκι.
Βεβαίως και θα κάνω απο την 3.0.1 που έχω αναβάθμιση στην 3.1.2 για το jb και sync μετά. Αλλά θα πρέπει να σώσω στο pc μου τα videos και τις φωτό? Θα εξαφανιστούν δηλαδή απο το iphone με το jb?
Δημοσίευση 03/01/2010 - 14:18
λοιπον για να σε ξεμπερδεψω.. κανεις συγχρονισμο με το itunes - restore μεσω του itunes - restore from backup - και μετα jailbreak με blackra1n rc3. - ετσι δεν χανεται τιποτα.. τωρα εαν θες φωτο και video κατεβασε τα με drag and drop σαν αφαιρουμενο δισκο..( εννοω οτι εχεις τραβηξει με την συσκευη, οτι εχει κατεβασει δεν χανεται γιατι εχεις συγχρονιστει με itunes.Με μπέρδεψες λιγάκι.
Βεβαίως και θα κάνω απο την 3.0.1 που έχω αναβάθμιση στην 3.1.2 για το jb και sync μετά. Αλλά θα πρέπει να σώσω στο pc μου τα videos και τις φωτό? Θα εξαφανιστούν δηλαδή απο το iphone με το jb?
ελπιζω να σε ξεμπερδεψα...
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 03/01/2010 - 14:19.
Δημοσίευση 03/01/2010 - 17:04
λοιπον για να σε ξεμπερδεψω.. κανεις συγχρονισμο με το itunes - restore μεσω του itunes - restore from backup - και μετα jailbreak με blackra1n rc3. - ετσι δεν χανεται τιποτα.. τωρα εαν θες φωτο και video κατεβασε τα με drag and drop σαν αφαιρουμενο δισκο..( εννοω οτι εχεις τραβηξει με την συσκευη, οτι εχει κατεβασει δεν χανεται γιατι εχεις συγχρονιστει με itunes.
ελπιζω να σε ξεμπερδεψα...
Άρα κάνω τα εξής βήματα:
1ον πάω σε version 3.1.2 το iphone μου
2ον ανοίγω το itunes και του κάνω sync
3ον κάνω restore μέσω του itunes
4ον κάνω restore from backup (αυτό γιατί, δεν κατάλαβα?)
και 5ον κάνω jb με το blackrain
Καλά τα είπα?
Δημοσίευση 03/01/2010 - 18:35
Από την στιγμή που θα κανείς update γιατί να κανείς restore;Άρα κάνω τα εξής βήματα:
1ον πάω σε version 3.1.2 το iphone μου
2ον ανοίγω το itunes και του κάνω sync
3ον κάνω restore μέσω του itunes
4ον κάνω restore from backup (αυτό γιατί, δεν κατάλαβα?)
και 5ον κάνω jb με το blackrain
Καλά τα είπα?
1) συγχρονισμο
2) update σε 3.1.2
3) jailbreak
------------------------
restore from backup και όχι setup as new, κάνεις όταν κανεις restore !(δηλαδή εάν έχεις πρόβλημα με την συσκευή, τότε το iTunes σου περνάει την τελευταία έκδοση λειτουργικού διαγράφοντας ότι υπάρχει στη συσκευή).
Δημοσίευση 03/01/2010 - 20:14
Από την στιγμή που θα κανείς update γιατί να κανείς restore;
1) συγχρονισμο
2) update σε 3.1.2
3) jailbreak
------------------------
restore from backup και όχι setup as new, κάνεις όταν κανεις restore !(δηλαδή εάν έχεις πρόβλημα με την συσκευή, τότε το iTunes σου περνάει την τελευταία έκδοση λειτουργικού διαγράφοντας ότι υπάρχει στη συσκευή).
Τώρα κατάλαβα. Οπότε κάνω το sync ενημερώνω το 3.1.2 και jb
Ευχαριστώ πολύ.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες