Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:31

τα καταφερα κ εγω σε 3g με windows 7 μετα απο 4 προσπαθειες.. ακολουθησα τον αρχικο οδηγο... καλη επιτυχια κ στους υπολοιπους

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   ericsson

ericsson

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:35

βρηκα την λυση !!!!
κλεινοθμε το ΙΤΥΝΕΣ και παμε στο Process Manager Ctrl+alt+del και σταματαμε τι λειτουργια ItunesHelper κατι τετοιο !! και μετα τρεχοθμε κανονικα το BLACKRAIN !!! επιτελους !!!!

#408   wertoner

wertoner

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:38

ρε παιδια μην βαζετε συνεχεια ποστ με εντονα το βρηκα τη λυση.... σε εσας δουλεψε... δεν πιανουν ολα σε ολους... εγω ακομα παιδευομαι και δεν ξερω γιατι.....

#409   ericsson

ericsson

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:40

ρε παιδια μην βαζετε συνεχεια ποστ με εντονα το βρηκα τη λυση.... σε εσας δουλεψε... δεν πιανουν ολα σε ολους... εγω ακομα παιδευομαι και δεν ξερω γιατι.....

ρε αφου αυτι ειναι η λυση !!!! :rolleyes:

#410   ELAS

ELAS

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:40

Πες μου τι windows έχεις?
Αν έχεις antivirus και ποιο?
Τι έκδοση έχεις στο iphone και στο itunes?

#411   vOOz

vOOz

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:41

γιατι δεν μπορω να βαλω sbsettings ουτε appsync?

#412   PaNoSS®

PaNoSS®

iPH User

• 158 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:41

Εκανα επιτυχως jailbrake με αυτο το εργαλειο στην 3.1.2..Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ανοιγωντας το iFunbox δεν ειδα τους φακελους οπως ειχα με το jailbrake της 3.1..Τωρα ειναι οπως οταν ανοιγεις με το zip ενα *.ipsw firmware!!! Ξερει κανεις τι παιζει??

#413   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:43

Εκανα επιτυχως jailbrake με αυτο το εργαλειο στην 3.1.2..Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ανοιγωντας το iFunbox δεν ειδα τους φακελους οπως ειχα με το jailbrake της 3.1..Τωρα ειναι οπως οταν ανοιγεις με το zip ενα *.ipsw firmware!!! Ξερει κανεις τι παιζει??

Για μια ακόμη φορά: Openssh έβαλες στο iphone από το Cydia?

#414   ELAS

ELAS

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:43

γιατι δεν μπορω να βαλω sbsettings ουτε appsync?

Όταν ρωτάτε μην ρωτάτε γενικά. Να δίνετε περισσότερες πληροφορίες για αυτό που σας συμβαίνει. Τι έχετε κάνει μέχρι τώρα ας πούμε...
Έτσι διευκολύνετε και τους άλλους που μπορούν να σας απαντήσουν...

#415   wertoner

wertoner

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:44

εχο vista εχω απενεργοποιησει το firewall, αντιβιοτικο το mcafee το οποιο το εχω κλεισει τελειως . στο iphone ειχα την εκδοση 3.1.2 την οποια την αναβαθμησα σημερα (πριν ειχα 3.1 και 3.0.1 διαδοχικα μεσω itunes) και το itunes μολις το κατεβασα απο την apple οποτε ειναι το τελευταιο...

#416   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:48

εχο vista εχω απενεργοποιησει το firewall, αντιβιοτικο το mcafee το οποιο το εχω κλεισει τελειως . στο iphone ειχα την εκδοση 3.1.2 την οποια την αναβαθμησα σημερα (πριν ειχα 3.1 και 3.0.1 διαδοχικα μεσω itunes) και το itunes μολις το κατεβασα απο την apple οποτε ειναι το τελευταιο...

τρεξτο με το προγραμμα συμβατοτητας των windows να τελειωνεις ...

#417   ELAS

ELAS

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:49

Μέχρι ποιο σημείο έχεις φτάσει?

#418   wertoner

wertoner

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:50

το εχω δοκιμασει και αυτο... οπως το εχω δοκιμασει και με καρτα σιμ και χωρις... εχω δοκιμασει και ως διαχειριστησ και χωρισ.. και με ανοιχτο το itunes και με κλειστο... και με το ανοιχτη η συσκευη και με κλειστη..

#419   iasonx

iasonx

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:51

από τις πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες το iphone ανοιγει μονο σε DFU και μετα απο λίγο κλείνει.... καμια ιδέα?

#420   ELAS

ELAS

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 21:51

το εχω δοκιμασει και αυτο... οπως το εχω δοκιμασει και με καρτα σιμ και χωρις... εχω δοκιμασει και ως διαχειριστησ και χωρισ.. και με ανοιχτο το itunes και με κλειστο... και με το ανοιχτη η συσκευη και με κλειστη..

χαλάρωσε...
Λοιπόν ελπίζω να έχεις υπομονή. Κάνε restart το pc. To iphone να μην το έχεις κουμπωμένο. Μόλις ανοίξουν τα Svista θα κλείσεις το firewall, antivirus και θα συνδέσεις το iphone. Μετά θα τρέξεις το αρχείο blackra1 με δεξί κλικ και run as administrator. Το itune δεν μας απασχολεί ας είναι ανοιχτό.

Πολλά πράγματα αν δεν τα κάνουμε με σωστή σειρά δεν πετυχαίνουν...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες