Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:23

κανω τα βηματα ενα ενα μου εμφανιζει την φωτογραφια κανει reboot και μετα μου δειχνει το καλωδιο για το itunes 5 ωρες τωρα αυτο γινεται καμια βοηθεια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   wertoner

wertoner

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:24

το ιδιο προβλημα εχουμε σπιροντιτζευ

#438   andymourtz

andymourtz

iPH newbie

• 79 μηνύματα
  • Twitter:@@andymourtz
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:26

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ USB ME TO BALKI STO ITUNES ΤΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΝΕΤΕ?

Μια από τα ίδια.Το έκανα 2 φορές μέχρι που δεν άνοιγε και με έβαλε να κανω restore!!!
ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ(σε μενα τουλαχιστον)

#439   wertoner

wertoner

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:27

ναι αν και ειμαι στο λαπτοπ του πατερα μου γιατι εγω εχω mac και ειμαι 1000% σιγουρος οτι δεν εχει αλλη εκδοση και οτι πριν λιγο εβαλα εγω ο ιδιος την τελευταια... τωρα καλυτερα να δοκιμασω τι γινετε με mware fusion και windows xp.. εχω φαει ηδη πολλες ωρες στα vista...

#440   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:28

Παιδιά επειδή πολύ πρόσφατα αναβάθμισα στην 3.1 μέσω του Pwnage Tool, οπότε προσπαθώ να αποφύγω να τα σβήσω πάλι όλα και να τα ξαναβάζω από την αρχή, μια ερώτηση (στην οποία μάλλον ξέρω την απάντηση, αλλά είπα να ρωτήσω να σιγουρευτώ): Με το blackra1n μπορούμε να κρατήσουμε όλα τα applications που έχουμε εγκατστημένα (cr***ed ipa's & cydia applications) ή όπως συνήθως σβήνονται όλα και πάλι εγκτάσταση από την αρχή;;
Ιδιαίτερα αν πρέπει να εφαρμόσω τη τελευταία λύση (σβήνοντάς τα όλα και εγκατάσταση από την αρχή), τότε ποιά η γνώμη σας, αξίζει να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία μόνο για να πάω από JB 3.1 σε JB 3.1.2;;;

#441   ELAS

ELAS

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:28

ναι αν και ειμαι στο λαπτοπ του πατερα μου γιατι εγω εχω mac και ειμαι 1000% σιγουρος οτι δεν εχει αλλη εκδοση και οτι πριν λιγο εβαλα εγω ο ιδιος την τελευταια... τωρα καλυτερα να δοκιμασω τι γινετε με mware fusion και windows xp.. εχω φαει ηδη πολλες ωρες στα vista...

Τι να σου πω φίλε μου καλό κουράγιο...

#442   sord

sord

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:32

επειδή χάθηκα...εγω που έχω 1st Gen τι κάνω? είναι απο Αμερική με 2.2.? εχω να ασχοληθώ πολύ καιρό και έχασα την σειρά με τις αναβαθίσεις. Μλεχρι που φτάνω εγώ και με ποιον τρόπο? Ευχαριστώ

Α σχετικά με το backup πως θα βάλω μετά τις επαφές ξανά?

#443   ELAS

ELAS

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:32

Παιδιά επειδή πολύ πρόσφατα αναβάθμισα στην 3.1 μέσω του Pwnage Tool, οπότε προσπαθώ να αποφύγω να τα σβήσω πάλι όλα και να τα ξαναβάζω από την αρχή, μια ερώτηση (στην οποία μάλλον ξέρω την απάντηση, αλλά είπα να ρωτήσω να σιγουρευτώ): Με το blackra1n μπορούμε να κρατήσουμε όλα τα applications που έχουμε εγκατστημένα (cr***ed ipa's & cydia applications) ή όπως συνήθως σβήνονται όλα και πάλι εγκτάσταση από την αρχή;;
Ιδιαίτερα αν πρέπει να εφαρμόσω τη τελευταία λύση (σβήνοντάς τα όλα και εγκατάσταση από την αρχή), τότε ποιά η γνώμη σας, αξίζει να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία μόνο για να πάω από JB 3.1 σε JB 3.1.2;;;

Όπα φίλε ποιος είπε για να τα σβήσεις όλα? Εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα με το να εκτελέσεις τον οδηγό για το blackra1? Τι iphone έχεις? Πάντως το blackra1 μαμάει!!!

#444   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:33

ναι το εχω βάλει αλλα παλι με καλώδιο δεν μπορω να δω τιποτα αλλο εκτος απο το media derector ασυρματα ολα οκ!!!!!

Για usb σύνδεση θες άλλο πρόγραμμα για τον υπολογιστή. Δοκίμασε με αυτό iTunnel Suite (google it).

#445   koykoy5

koykoy5

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:33

Διαβάζω εδώ και πόση ώρα τα σχόλια σας και ο κάθε ένας λέει διαφορετικά πράγματα όποτε..
..μιας και το iphone μου δουλεύει και είναι ξεκλείδωτο έστω και στην 3.0 λέω να μην προχωρήσω σε αναβάθμιση μέχρι να κατασταλάξει το πράμα η να βγει και το UltraSn0w.

Nα κάνω μια παρατήρηση βάζετε v3.1.2 Restore.ipsw από το site εδώ η' κάνετε update από το itune διότι νομίζω ότι αναφέρετε να μην κάνετε update από itune ???

#446   ELAS

ELAS

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:36

Διαβάζω εδώ και πόση ώρα τα σχόλια σας και ο κάθε ένας λέει διαφορετικά πράγματα όποτε..
..μιας και το iphone μου δουλεύει και είναι ξεκλείδωτο έστω και στην 3.0 λέω να μην προχωρήσω σε αναβάθμιση μέχρι να κατασταλάξει το πράμα η να βγει και το UltraSn0w.

Nα κάνω μια παρατήρηση βάζετε v3.1.2 Restore.ipsw από το site εδώ η' κάνετε update από το itune διότι νομίζω ότι αναφέρετε να μην κάνετε update από itune ???

Φίλε εγώ έκανα από το itunes και όλα καλά... απλά νομίζω ότι η σχετική σου παρατήρηση αναφέρετε σε συσκευές που είναι locked.

#447   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:36

Από το itunes, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

#448   ippopotamos

ippopotamos

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:37

+1.κ γω τα ιδια.γινεται πανικος διαβαζω διαβαζω κ τα ανακατευω ολα στο μυαλο μου.προτεινω να παμε ολοι για υπνο κ αυριο με πιο καθαρο μυαλο βλεπουμε

#449   koykoy5

koykoy5

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:39

Οκ το θέτω σαν παρατήρηση διότι πολλές φορές μας ξεφεύγουν μικρές λεπτομέρειες που είναι σημαντικές
:)

#450   iasonx

iasonx

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2009 - 22:46

κάνω restore στα αρχικά..... πιστεύω να βγάλει το παλικάρι καμιά ποιο σταθερή έκδοση ... γιατί με το "εργαλείο" θέλει ακόμη δουλίτσα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες