Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   M86857

M86857

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2009 - 10:28

ω ρε γαμωτο ,παλι jailbreak .ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! αφου το κανετε j/b μην προσθεσετε το palio repo toy xsellise γιατι θα την πατησετε σαν εμενα . θα χαθουν τα παντα απο cydia και θα πρεπει να ξαναγινει jailbreak. αντε παλι να περιμενουμε να ξαναεμφανιστει ο geo.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 12/10/2009 - 10:32

Γεια σε όλους

Εγώ έκανα την αναβάθμηση από το itunes και μετά έτρεξα το blackra1n. Έβγαλε το μύνημα για recovery mode και μετά αντί για την φωτογραφία του τύπου έχει βγάλει στο κινητό το σήμα που δείχνει ένα USB καλώδιο να συνδέεται στο itunes (όπως την πρώτη φορά που ανοίγει το iphone και ζητάει activation). Έκανα κάτι λάθος?

Στην αρχή σου εμφανίζει και αυτό και μετά τη φωτογραφία του george. Περιμένεις λίγη ώρα και μετά θα σε ενημερώσει ότι η συσκευή σου είναι πλέον ξεκλείδωτη. Τι μοντέλο έχεις ? 3G ή 3GS ?

#513   chria

chria

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 10:38

το 3G. Αγορασμένο από Ελλάδα. Έχουν περάσει πάνω από 15' και ακόμα έχει αυτή την foto. Την επόμενη με τον τυπο δεν την βγαζει... Κάτι πάει στραβά. Να ανησυχώ???? Επίσης στο πρόγραμμα έχει ακόμα την ένδειξη running

Τελευταία επεξεργασία από: chria, 12/10/2009 - 10:39

#514   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 10:44

το 3G. Αγορασμένο από Ελλάδα. Έχουν περάσει πάνω από 15' και ακόμα έχει αυτή την foto. Την επόμενη με τον τυπο δεν την βγαζει... Κάτι πάει στραβά. Να ανησυχώ???? Επίσης στο πρόγραμμα έχει ακόμα την ένδειξη running

Σε 3G υπάρχουν προβλήματα...αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες του topic θα διαπιστώσεις αυτά που σου γράφω. Κάποιος φίλος με 3G που κατάφερε να κάνει j/b θα μας ήταν χρήσιμος! Σε 3GS πήγαν όλα ρολόι σε εμένα.

#515   M86857

M86857

iPH Member

• 258 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 10:48

Σε 3G υπάρχουν προβλήματα...αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες του topic θα διαπιστώσεις αυτά που σου γράφω. Κάποιος φίλος με 3G που κατάφερε να κάνει j/b θα μας ήταν χρήσιμος! Σε 3GS πήγαν όλα ρολόι σε εμένα.

#516   M86857

M86857

iPH Member

• 258 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 10:49

διαβασε τα προηγουμενα . στο 3g ειναι μαλλον θεμα τυχης . θελει πολλη προσπαθεια . διαβασε τισ προηγουμενες σελιδες

#517   giokont

giokont

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 10:58

Βγαίνει ενα πρόγραμμα τόσο μεγάλης σημασίας χωρίς καμμιά καθοδήγηση.
Όλοι μας σίγουρα αισθανόμαστε μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο όσων δημιουργούν τέτοιου τύπου εφαρμογές αλλά μισό λεπτο... Δεν είναι δυνατόν να το παρατάει τώρα ο GeoHot γνωρίζοντας ότι πολλοί έχουν προβλήματα και δηλώνοντας απλά οτι "Ναι, στα 3g είναι περιέργα τα πράγματα αλλά τελικώς πετυχαίνει!"
Άμα είναι περίεργα τα πράγματα αδελφέ δώσε μια καθοδήγηση γιατί έχουμε φάει ώρες για να το πετύχουμε!
Εμένα ακόμα δεν μου δούλεψε, ούτε σε Windows 7 ούτε σε XP, με iphone 3G απο Ελλάδα........

#518   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 11:01

Ενώ θεωρητικά γράφει ότι κάνει για όλα τα μοντέλα, στα 3G υπάρχουν προβλήματα!!! Διάβασε τα προηγούμενα posts για να δεις σε ποια περίπτωση εμπίπτεις!
Στους φίλους με 3G χρειάζεται τύχη και πάνω απ'όλα υπομονή, για να πετύχει δυστυχώς...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 12/10/2009 - 11:03

#519   djmike

djmike

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 11:01

κι εγω σε 3G εκανα οτι λενε τα προηγουμενα posts αλλα καμια τυχη

#520   twist3d

twist3d

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 11:04

Το παλιό μου 3G που το έχει ένας κολλητός τώρα το καταφέραμε μετά απο 5-6 φορές ώς εξής

Κλείσαμε itunes ανοίξαμε Blackrain δεν πατήσαμε make it rain βάλαμε το 3G σε recovery mode πατημένο το πάνω και το home μέχρι να σβήσει και στη συνέχεια κρατάμε μόνο το home μέχρι να βγάλει καλώδιο με itunes και πατήσαμε make it rain (όλα τα παραπάνω με το 3G καλωδιωμένο συνέχεια)

Το 3GS όλα οκ με την πρώτη.

#521   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 11:16

Βγαίνει ενα πρόγραμμα τόσο μεγάλης σημασίας χωρίς καμμιά καθοδήγηση.
Όλοι μας σίγουρα αισθανόμαστε μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο όσων δημιουργούν τέτοιου τύπου εφαρμογές αλλά μισό λεπτο... Δεν είναι δυνατόν να το παρατάει τώρα ο GeoHot γνωρίζοντας ότι πολλοί έχουν προβλήματα και δηλώνοντας απλά οτι "Ναι, στα 3g είναι περιέργα τα πράγματα αλλά τελικώς πετυχαίνει!"
Άμα είναι περίεργα τα πράγματα αδελφέ δώσε μια καθοδήγηση γιατί έχουμε φάει ώρες για να το πετύχουμε!
Εμένα ακόμα δεν μου δούλεψε, ούτε σε Windows 7 ούτε σε XP, με iphone 3G απο Ελλάδα........

Αγαπητέ, αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγανάκτησή σου αλλά να λάβουμε υπόψη μας ότι μόλις εχθές βγήκε το εργαλείο και δεν έχει προλάβει να δοκιμαστεί πλήρως! Κατά συνέπεια, είναι λογικό να υπάρχουν κάποια προβλήματα από συσκευή σε συσκευή... Θα βγουν και οδηγοί και τα πάντα, αρκεί, να είμαστε λίγο υπομονετικοί! Εχθές που βγήκε το εργαλείο πέσανε όλοι επάνω να το χρησιμοποιήσουνε με οδηγίες λίγες και ασαφείς σε πολλά σημεία λόγω της αμεσσότητας.
Πρώτον, είναι λάθος με το που βγαίνει κάτι και ακόμα δεν έχει-κατά καμία έννοια-δοκιμαστεί να «πέφτουμε» πάνω όλοι μαζί διότι τότε εμείς γινόμαστε οι testers της διαδικασίας. Αυτό μπορεί να μην ενοχλεί κάποιους αλλά ας μην παραπονιόμαστε μετά...
Δεύτερον, να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα να δούμε την εξέλιξη των πραγμάτων και να δώσουμε χρόνο στους ανθρώπους του forum που φιλοξενούματε όλοι, να συντάξουν οδηγούς με το πως λαμβάνει πλήρως χώρα η όλη διαδικασία και να μην τους «κατηγορούμε» για πιθανές ασάφειες και τα τοιαύτα! Δεν αναφέρομαι σε εσένα αγαπητέ giokont, ομιλώ γενικά, μην παρεξηγηθώ! Απλά με αφορμή το δικό σου γράφω κάποιες προσωπικές μου απόψεις!

#522   blu

blu

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 11:17

εχω 3gs

αν το επιχειρησω θα πρεπει το itunes να ειναι ανοιχτο η κλειστο ?

πρωτα να συνδεσω το τηλεφωνο και μετα να ανοιξω το blackrain ?

ελπιζω να βγει για μακ ...

Τελευταία επεξεργασία από: blu, 12/10/2009 - 11:19

#523   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 11:19

Το παλιό μου 3G που το έχει ένας κολλητός τώρα το καταφέραμε μετά απο 5-6 φορές ώς εξής

Κλείσαμε itunes ανοίξαμε Blackrain δεν πατήσαμε make it rain βάλαμε το 3G σε recovery mode πατημένο το πάνω και το home μέχρι να σβήσει και στη συνέχεια κρατάμε μόνο το home μέχρι να βγάλει καλώδιο με itunes και πατήσαμε make it rain (όλα τα παραπάνω με το 3G καλωδιωμένο συνέχεια)

Το 3GS όλα οκ με την πρώτη.

Με 3GS η διαδικασία πάει νερό!!!Απλή, εύκολη και συνάμα γρήγορη!

#524   domal

domal

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 11:26

Με 3GS η διαδικασία πάει νερό!!!Απλή, εύκολη και συνάμα γρήγορη!

ρε παιδια εγω 3gs εχω το αναβαθμισα με itunes στην νεα εκδοση , παω να τρεξω το προγραμμα make it rain και βου βγαζει συνεχεια το μηνυμα (η εφαρμογη πρεπει να τερματιστει) και κλεινει
Τι δεν κανω καλα ???
Το δοκιμασα σε διαφορετικα pc με windows xp , seven !!!!!!!!!!!!!

#525   chria

chria

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 11:27

Λοιπόν το έκανα ένα restore (το 3G) και μετά blackra1n και όλα είναι οκ...

Tnks

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13