Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#751   pug206

pug206

iPH newbie

• 47 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:06

Ρε παιδια ΤΙ κανω λαθος? Ειχα 3.0 jailbroken σε iPhone 3G αγορασμενο απο Ελλαδα (vodafone). Κατεβαζω το καινουργιο iTunes και τρεχω update μεσω αυτου για να αναβαθμισω στην 3.1.2 (απο την 3.0 που ειχα). Γινεται το update κανονικα και ξεκιναει το κινητο με ολα τα προγραμματα μεσα οπως τα ειχα πριν (εκτος τα Cydia). Κλεινω το iTunes και τρεχω το blackra1n. Εχω Vista Ultimate. Παει εκει που λεει RUNNING και κολλαει εκει με το κινητο να δειχνει το εικονιδιο του iTunes και το καλωδιο το USB... Περιμενω κανα 10λεπτο, τιποτα... Παταω home kai power button να κλεισει, ξανανοιγει. Κανω αυτα

1) Πρέπει να έχετε το iTunes 9 εγκατεστημένο.

2) Ελέγξτε εάν έχετε το αρχείο QTCF.dll, στο C:/Windows/System32.

Αν δεν το έχετε κατεβάστε από εδώ, προσθέστε το στο C:/Windows/System32 και δοκιμάστε πάλι να τρέξετε το blackrain χωρίς να έχετε το iPhone συνδεδεμένο. Συνδέστε το όταν σας το ζητήσει η εφαρμογή.

3) Εάν το blackra1n κολλάει στο ” running¨ κλείστε το iTunes αλλά και το iTunesHelper.exe (Task manager -> Processes -> End Process)

[Thanks to Ultralord]

και ξανατρεχω το blackra1n και παλι εχει κολλησει στο ιδιο σημειο! Τι μπορει να συμβαινει?

Τελικα μου κολλησε εντελως και επρεπε να ξανακανω restore... Ξανατρεχω το blackra1n και παλι τιποτα, στο ιδιο σημειο κολλαει!!! Εχω τρελλαθει, τι να κανω???!!! Σε ενα φιλο με 3GS που το καναμε εγινε αμεσως! Λετε να φταινε τα Vista? Το δοκιμασα και με XP Compatibility Mode και παλι τα ιδια...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#752   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:09

ξερει κανεις ποτε θα βγει jb, unlock gia 2g?

#753   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:10

ευχαριστω αν και ήδη το γνωρίζω αυτο
λεω για καμια εφαρμογη σπασμενη και καλη

γνωριζει κανεις ???

Δεν είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος για τέτοιες συζητήσεις. Εδώ συζητάμε για jailbreaking και βοηθάμε όσο μπορούμε τους φίλους που προσπαθούν να το κάνουν!

#754   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:22

Για το προβλημα με το iFunBox που δεν μπορουμε να δουμε τη διαδρομη(τουλαχιστον εγω δεν μπορουσα),καθησα και το εψαξα λιγο στο Google και βρηκα μια λυση η οποια πραγματικα δουλευει.Δεν νομιζω να εχει αναφερθει αλλα και παλι αν την εχει αναφερει καποιος φιλος ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη.Διαβαστε και καντε οτι λεει,5 λεπτακια μου πηρε

http://code.google.c...s/detail?id=153

#755   pug206

pug206

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:24

Ρε παιδια ΤΙ κανω λαθος? Ειχα 3.0 jailbroken σε iPhone 3G αγορασμενο απο Ελλαδα (vodafone). Κατεβαζω το καινουργιο iTunes και τρεχω update μεσω αυτου για να αναβαθμισω στην 3.1.2 (απο την 3.0 που ειχα). Γινεται το update κανονικα και ξεκιναει το κινητο με ολα τα προγραμματα μεσα οπως τα ειχα πριν (εκτος τα Cydia). Κλεινω το iTunes και τρεχω το blackra1n. Εχω Vista Ultimate. Παει εκει που λεει RUNNING και κολλαει εκει με το κινητο να δειχνει το εικονιδιο του iTunes και το καλωδιο το USB... Περιμενω κανα 10λεπτο, τιποτα... Παταω home kai power button να κλεισει, ξανανοιγει. Κανω αυτα

1) Πρέπει να έχετε το iTunes 9 εγκατεστημένο.

2) Ελέγξτε εάν έχετε το αρχείο QTCF.dll, στο C:/Windows/System32.

Αν δεν το έχετε κατεβάστε από εδώ, προσθέστε το στο C:/Windows/System32 και δοκιμάστε πάλι να τρέξετε το blackrain χωρίς να έχετε το iPhone συνδεδεμένο. Συνδέστε το όταν σας το ζητήσει η εφαρμογή.

3) Εάν το blackra1n κολλάει στο ” running¨ κλείστε το iTunes αλλά και το iTunesHelper.exe (Task manager -> Processes -> End Process)

[Thanks to Ultralord]

και ξανατρεχω το blackra1n και παλι εχει κολλησει στο ιδιο σημειο! Τι μπορει να συμβαινει?

Τελικα μου κολλησε εντελως και επρεπε να ξανακανω restore... Ξανατρεχω το blackra1n και παλι τιποτα, στο ιδιο σημειο κολλαει!!! Εχω τρελλαθει, τι να κανω???!!! Σε ενα φιλο με 3GS που το καναμε εγινε αμεσως! Λετε να φταινε τα Vista? Το δοκιμασα και με XP Compatibility Mode και παλι τα ιδια...

Τελικα το συνδεσα στο MSI Wind Netbook που εχω και εχει ΧΡ και δουλεψε μια χαρα το blackra1n, τωρα κατεβαζω appsync μεσω cydia και το ξανασυνδεω στον υπολογιστη για να κανω sync τα παντα!

#756   apostolos_5

apostolos_5

iPH User

• 168 μηνύματα
  • Twitter:@Apoapostolidis
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:36

καλημερα παιδεσ να ρςτησς κατι΄...σε μενα γιατι δεν δουλευει το μπλακ ρειν..???εκανα ρεστορ γιατι ειχα στο 3gs μοθ την 3.0.1 και την εκανα 3.1.2 δοθλευω το μπλακ ρει και δεν κανει ντουνλοουντ το cydia...τι να κανς???????????thnx προκαταβολικα

#757   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:41

καλημερα παιδεσ να ρςτησς κατι΄...σε μενα γιατι δεν δουλευει το μπλακ ρειν..???εκανα ρεστορ γιατι ειχα στο 3gs μοθ την 3.0.1 και την εκανα 3.1.2 δοθλευω το μπλακ ρει και δεν κανει ντουνλοουντ το cydia...τι να κανς???????????thnx προκαταβολικα

Εφοσον δεν δουλευει το blackrain πως θα κατεβασεις το cydia....Δεν σε καταλαβαινω καθολου....τελικα δουλεψε το blackrain ή μπα?!

#758   deepk

deepk

iPH User

• 118 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:41

υπαρχει καποιο θεμα με το cydia και τα repos?τελικα του xsellize να το βαλουμε ή οχι?εχω 3g!!

#759   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:47

υπαρχει καποιο θεμα με το cydia και τα repos?τελικα του xsellize να το βαλουμε ή οχι?εχω 3g!!

βαλ το. δουλευει μια χαρα

#760   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:47

Χθες που ηταν jailbreaked το 3G μου τα περασα ολα τα repo που χρησιμοποιω και δουλευαν ολα μια χαρα....http://cydia.xsellize.com ειναι πλεον το repo..οτι θες κανεις...με δικια σου ευθυνη μην σε παρω
και στον λαιμο μου...

#761   pug206

pug206

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:48

Με εσκισε ρε φιλε το ****xsellize, καταλαθος το εβαλα cydia.xsellise.com αντι για cydia.xsellize.com/ και τωρα μου εξαφανισε ολα τα repos και δεν μπορω να κανω εγκατασταση τιποτα. Επανεγκατασταση του cydia δεν βοηθαει, τα ιδια με πεταει. Και τωρα πως το φτιαχνω αυτο? Δεν μπορω να μπω στο κινητο για να σβησω manually τα repos αφου δεν μπορω ουτε OPENSSH να εγκαταστησω για να μπω με WINSCP ουτε τιποτα...

Γαμωτοοοοοοοοοοοοο!!!! Ολα τα στραβα σε μενα, τι ηθελα και το εκανα τετοια ωρα και αυριο δουλευω!

#762   deepk

deepk

iPH User

• 118 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:50

Με εσκισε ρε φιλε το ****xsellize, καταλαθος το εβαλα cydia.xsellise.com αντι για cydia.xsellize.com/ και τωρα μου εξαφανισε ολα τα repos και δεν μπορω να κανω εγκατασταση τιποτα. Επανεγκατασταση του cydia δεν βοηθαει, τα ιδια με πεταει. Και τωρα πως το φτιαχνω αυτο? Δεν μπορω να μπω στο κινητο για να σβησω manually τα repos αφου δεν μπορω ουτε OPENSSH να εγκαταστησω για να μπω με WINSCP ουτε τιποτα...

Γαμωτοοοοοοοοοοοοο!!!! Ολα τα στραβα σε μενα, τι ηθελα και το εκανα τετοια ωρα και αυριο δουλευω!

δηλαδη ποιο ειναι το σωστο??ή να μην βαλω τπτ ακομα???

#763   marioslink1

marioslink1

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:53

λοιπον παιδια μολις τωα εκανα jailbrake se iphone 3gs kai εγγατεστισα ολα τα απαρετιτα απο cydia.
Ομως δεν εχω καταφερει να κανω σε iphone 3g kai ipog 3g κολαει ρε γαμωτο.

#764   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:55

Δειτε το απο το ιδιο το xsellize με ανακοινωση στην κεντρικη του σελιδα....

Αναρτημένη εικόνα

ezgif_com_crop_2.gif

#765   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 13/10/2009 - 01:58

τι λες φιλε smaug? δεν το καταλαβα αυτο το υφακι? για καποιον που δεν ειναι "expert" σαν και εσενα μπορει να ρωταει οτι δεν καταλαβαινει.αν σου αρεσει.ποιοσ εισαι εσυ που θα κανεις και υποδειξεις στον admin?

"Φίλε" το topic λέγεται jailbreak iPhone 3G και 3GS with v3.1.2

Aυτό που ρώτησες ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ με το jailbreak. Αν είχες κάνει τον κόπο να κοιτάξεις λίγο πιο κάτω στα sections του forum θα έβρισκες το iphone customize και την απάντηση που έψαχνες.
Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και το search αλλά φαίνεται αυτό ειναι για experts.

Το να postάρει ο καθένας ότι απορία-ερώτηση έχει σε thread που έχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιεχόμενο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δυσκολεύει τα άτομα που πραγματικά θέλουν να διαβάσουν κάτι συναφή με το τίτλο του thread. Αν αυτό σου φαίνεται παράλογο ή έτσι μ'αρέσει δεν έχω κάτι άλλο να πω πραγματικά.

Αυτό που κάνω λέγεται offtopic αλλά καλό για μένα είναι να διαβαστεί γιατί πραγματικά ήθελα να κάνω j/b και απλά με το που είδα όλη την παραφιλολογία σταμάτησα.

Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 13/10/2009 - 01:59

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 26