Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1156   Giorgo

Giorgo

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/11/2009 - 19:46

Παρέλαβα κ γώ σήμερα το λευκό 16άρι(μετά απο 5 μέρες αναμονή ) και εν γνώση μου είναι με τον καινούριο bootloader...42η εβδομάδα παραγωγής. Να κάνω jailbrake ή να περιμένω να βγεί κατι πιο σίγουρο απτο tethered jailbrake??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1157   jober80

jober80

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/11/2009 - 20:48

Εκανα και εγω update σε iphone 3GS με firmware 3.1.2. Ολα εδειχναν καλα μεχρι που εκανα reboot και μπαινει σε recovery mode. Υστερα απο 3 restore παρατηρησα οτι με το που βαζω το blackra1n οταν κανω reboot μπαινει σε recovery και μονο με συνδεση στο itunes και restore το επαναφερω. Συμβαινει αυτο σε καποιον αλλο? Εχετε κανει reboot?

Thanks

#1158   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/11/2009 - 09:43

Εκανα και εγω update σε iphone 3GS με firmware 3.1.2. Ολα εδειχναν καλα μεχρι που εκανα reboot και μπαινει σε recovery mode. Υστερα απο 3 restore παρατηρησα οτι με το που βαζω το blackra1n οταν κανω reboot μπαινει σε recovery και μονο με συνδεση στο itunes και restore το επαναφερω. Συμβαινει αυτο σε καποιον αλλο? Εχετε κανει reboot?

Thanks

Αυτό είναι φυσιολογικό. To τηλέφωνό σου είναι με το καινούργιο bootlοader και παίρνει αναγκαστικά tethered jailbrake. Δεν χρειάζεται να το κάνεις restore κάθε φορά που κλείνει. Απλά να το συνδέσεις με PC. Θα κάνεις υπομονή μέχρι να βρεθεί κάποιο καινούργιο exploit...

Απόσπασμά από ένα άρθρο του wired.com:

"The newly shipping iPhone 3GS’s bootrom interferes with 24kpwn, but that will only make the handset difficult to start up after it shuts down. Booting up will require being “tethered” to a computer. That means if you shut down a jailbroken iPhone 3GS, or if it runs out of power, you can only turn it back on by plugging it into a computer."

#1159   papadakis

papadakis

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2009 - 10:08

παιδια βοηθεια...εχω 2.5 ωρεσ και δεν θα χω λαπτοπ οποτε δεν προλαβαινω να διαβασω τα ποστσ ...εχω το 3g σπασμενο 3.01 ...πειτε μου μονο αν κανω την διαδικασια που λεει...δηλ αναβαθμιζω και μετα κανω το blackrain?μετα το ιτunes περναει τα προγραματα κανονικα που εχω αποθηκευσει?

#1160   artsim0s

artsim0s

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2009 - 12:05

Αυτό είναι φυσιολογικό. To τηλέφωνό σου είναι με το καινούργιο bootlοader και παίρνει αναγκαστικά tethered jailbrake. Δεν χρειάζεται να το κάνεις restore κάθε φορά που κλείνει. Απλά να το συνδέσεις με PC. Θα κάνεις υπομονή μέχρι να βρεθεί κάποιο καινούργιο exploit...

Απόσπασμά από ένα άρθρο του wired.com:

"The newly shipping iPhone 3GS’s bootrom interferes with 24kpwn, but that will only make the handset difficult to start up after it shuts down. Booting up will require being “tethered” to a computer. That means if you shut down a jailbroken iPhone 3GS, or if it runs out of power, you can only turn it back on by plugging it into a computer."

παιδια και εγω ειμαι με τιν καινουργια bootrom κλειδωμενη.. η καινουργια σειρα που ηρθε πριν δυο μερες δεν ξεκλιδωνει με κανενα jailbrake.. διστιχος.. παιδια τα νεα iphone δεν ξεκλιδωνουνε με serial number στα 2τελεφταια νουμερα πανω απο 39.. και διστιχος η νεα σειρα ειναι 42.. και πανω..οπιος ακουσει τροπο η βγει new jailbrake pleaz γραψτε κατι... kdelios αστα να πανε.. περιμενουμε ολοι μας... θα χασει πολλα η iphone αν δεν βγαλουνε new jailbrake..διστιχος δεν εχω τροπο ουτε να περασω τις φωτο μεσα στο iphone..

#1161   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/11/2009 - 12:07

Της φοτο σου μπορεις να της περασεις απο το itunes.

ezgif_com_crop_2.gif

#1162   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2009 - 12:36

παιδια και εγω ειμαι με τιν καινουργια bootrom κλειδωμενη.. η καινουργια σειρα που ηρθε πριν δυο μερες δεν ξεκλιδωνει με κανενα jailbrake.. διστιχος.. παιδια τα νεα iphone δεν ξεκλιδωνουνε με serial number στα 2τελεφταια νουμερα πανω απο 39.. και διστιχος η νεα σειρα ειναι 42.. και πανω..οπιος ακουσει τροπο η βγει new jailbrake pleaz γραψτε κατι... kdelios αστα να πανε.. περιμενουμε ολοι μας... θα χασει πολλα η iphone αν δεν βγαλουνε new jailbrake..διστιχος δεν εχω τροπο ουτε να περασω τις φωτο μεσα στο iphone..

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά.
Τα καινούργια 3GS γίνονται jailbreak κανονικότατα. Απλά δεν πρέπει να σβήσει. Και αν σβήσει, τότε πρέπει να συνδεθεί με το PC για να ξανανοίξει (όπως ήταν με jailbreak)

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 05/11/2009 - 12:37

#1163   artsim0s

artsim0s

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2009 - 13:11

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά.
Τα καινούργια 3GS γίνονται jailbreak κανονικότατα. Απλά δεν πρέπει να σβήσει. Και αν σβήσει, τότε πρέπει να συνδεθεί με το PC για να ξανανοίξει (όπως ήταν με jailbreak)

ναι παιδια αλλα εκανα jb χθες και μου εσβησε το κηνιτο δεν ανοιγε.. επρεπε να κανω restor για να ξεκολισει
.. αρα κανω κανονικα jb και οταν μαβρισει η οθονη τι κανω?

#1164   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2009 - 13:13

ναι παιδια αλλα εκανα jb χθες και μου εσβησε το κηνιτο δεν ανοιγε.. επρεπε να κανω restor για να ξεκολισει
.. αρα κανω κανονικα jb και οταν μαβρισει η οθονη τι κανω?

Σε πια φάση ΑΚΡΙΒΩΣ σου έσβησε το κινητό?

#1165   jober80

jober80

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2009 - 13:45

Και στο δικο μου η μονη επιλογη που ειχα αφου το συνδεσα ηταν μονο για restore. Υπαρχει καποια αλλη διαδικασια απλα για να ανοιξει?

#1166   artsim0s

artsim0s

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2009 - 13:55

Σε πια φάση ΑΚΡΙΒΩΣ σου έσβησε το κινητό?

στιν φαση που μου εχει βγαλει τον γιωργακι..μετα μαβρισε η οθονη και δεν ανοιγε..
αναγκαστικα να κανω restor για να αναψει...

#1167   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2009 - 14:23

στιν φαση που μου εχει βγαλει τον γιωργακι..μετα μαβρισε η οθονη και δεν ανοιγε..
αναγκαστικα να κανω restor για να αναψει...

Λοιπόν φίλε άκου τι θα κάνεις:
μόλις θα τρέξεις το blackra1n θα περιμένεις 10-15 δευτερόλεπτα. Αν δεις οτι κολλάει όπως περιγράφεις παραπάνω, τρέχεις ένα ΑΛΛΟ blackra1n.exe(και φυσικά πατάς make it rain) ΧΩΡΙΣ να κλείσεις το πρώτο
ΟΚ?

Πες μου τι έγινε

#1168   MZ16GW

MZ16GW

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2009 - 22:35

Πολύ Καλό το blackra1n, αλλά για κάποιο λόγο το WiFi έμεινε ανενεργό μετά το jailbreak και xρειάστηκε να κάνω reboot το iphone για να επανέλθει. Είχα πρόβλημα και με το Cydia και έπρεπε να κάνω επανεγκατάσταση μέσα από το blackra1n. Μετά δούλεψε κανονικά.

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω (και ας με βοηθήσει κάποιος αν ξέρει) είναι γιατί μετά από κάθε νέο firmware και jailbreak εμφανίζονται όλες οι επαφές κάτω από το #. Κατεβάζω το Sorting Layout 2 από το ftp4u.gr αλλά τίποτα!
Πρέπει να κάνω edit μιά - μία τις επαφές για να μπούνε κάτω από το σωστό γράμμα.

Μήπως κάποιος από εσάς ξέρει κάποια λύση για τη ταξινόμηση των επαφών;

#1169   Andreas_P

Andreas_P

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:Addreas

Δημοσίευση 05/11/2009 - 23:02

Προσπαθώ από το απόγευμα να ξεκλειδώσω ένα 3GS που πήρα σήμερα από vadafone και όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω μετά από reboot που ζητάει το cydia βγάζει το γνωστό σηματάκι για σύνδεση με itunes.
Κάνεις που να τα κατάφερε με τα νέα 3GS??

#1170   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2009 - 10:55

Επιβεβαιώνω και εγώ το εξής πρόβλημα:

Αγορασμένο χτές νέο iphone 3GS από την Vodafone, με εγκαταστημένο το OS ver. 3.1.2 μετά το jailbreak με τη τελευταία έκδοση του blackra1n, αφού γίνεται η διαδικασία άψογα μέσα σε 1 min, μετά από εγκατάσταση των προγραμμάτων που χρειάζομαι και μετά από μερικά reboot-restart της συσκευής πάντα συνδεδεμένο το iphone μου με το pc, με πετάει στην αναγκαστική σύνδεση μέσω itunes, για τη διαδικασία του restore ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ χωρίς άλλη επιλογή.

Να σημειωθεί πως έχω κάνει 2 φορές τη διαδικασία του jailbreak…..Τη 1η φορά απεγκατάστησα, μετά το jailbreak, το blackra1n και μετά από restart με πέταξε σε restore και την 2η φορά το άφησα εγκαταστημένο μήπως και παίζει ρόλο στο restart του που μπουτάρει με την εικόνα του Geohot……Απέτυχε και αυτή αφού μετά από 2 restart με έβαλε σε αναγκαστικό restore.
Επειδή έχει αναφερθεί το θέμα πάλι και σε ξένα forums, όλοι λένε πως η λύση στο restart είναι να είναι το iphone συνδεδεμένο με το pc για να μην κολλήσει …..Το είχα συνδεδεμένο, ΟΛΕΣ τις φορές που σας προανέφερα ……Ελπίζω πως σύντομα θα δοθεί λύση και σε αυτό & μην ξεχνάμε πως τα μικροπροβλήματα αυτού του είδους πάντα θα υπάρχουν και άμεσα θα ξεπερνιόνται.

Απλά λίγη υπομονή και να έχουμε fun με την κα. Apple και τις προσπάθειές της να κλειδώσει το OS της.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες