Σπύρο, ποιο λες να είναι το επόμενο project;
Έχω μια δυο ιδέες όποτε θέλεις να τις συζητήσουμε.
Κοιτα στο μυαλο μου ειναι να κανω ενα μεγαλο πακετο οσο πιο ολοκληρωμενο γινεται με λογοτυπα κινητης τηλεφωνιας (εχουν γινει αρκετα αλλα μιλαω για ενα μεγαλο πακετο με αρκετα μεσα). Πρωτα απ'ολα βεβαια να αναβαθμισω το πακετο με τα αυτοκινητα που εχω αρκετα requests και παει πολυ καλα (σχεδον 40000 downloads).
Απο κει και περα σιγουρα ακουω κ περιμενω ιδεες σας, αν και να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα να κανω κατι πανω σε ενα θεμα που με ενδιαφερει κ μενα αρκετα (πχ οπως το πακετο με τα αυτοκινητα) γιατι οπως και να χει ειναι σιγουρα πιο ευχαριστο για μενα σε σχεση με κατι που δεν με ενδιαφερει κ τοσο πολυ (οπως το συγκεκριμενο με τα συγκροτηματα). Βεβαια ειμαι ανοιχτος σε ιδεες και μαζι με την βοηθεια των παιδιων (azaleea & manousos) σιγουρα μπορουμε να κανουμε και αλλα πραγματα..
Τωρα για κατι διαφορετικο, επομενη κινηση ειναι να ασχοληθω με καποια πακετακια με sliders. Αυτο το σκεφτομαι ακομα πως μπορει να γινει.. Ισως να μην εχει σχεση με το winterboard, αλλα να ειναι προσθηκη σε κατι πιο ευχρηστο, οπως εχει γινει με τα carrier logos και το zeppelin δηλαδη..